Joulukalenterin luukku 10. Henkivakuutus paketissa



Muoti tarkoittaa jonakin ajankohtana vallitsevaa ja suosiossa olevaa tyyliä tai makusuuntaa, yleistä tapaa. Erotukseksi paikallisten elinolojen sanelemasta kansanpuvusta vaatemuodilla tarkoitetaan vaatetustyyliä, joka edustaa verrattain lyhytaikaista tyylisuuntausta.


Muodissa tapahtuu kiertoja, kun ihmiset arvostavat vähemmän tai kyllästyvät aiemmin suosittuihin asioihin ja omaksuvat tilalle jotakin uutta. Elämänaloista muodin vaikutus tiedostetaan selvimmin pukeutumisessa, ja usein muodista puhuttaessa tarkoitetaankin nimenomaan muotivaatteita. Muoti ilmenee jopa kiinnostuksena tietynlaisiin uskonnollisiin liikkeisiin tai tieteellisiin teorioihin. Kaupallisesti muotia voidaan hyödyntää saamalla ihmiset ostamaan ja hankkimaan uusia asioita.


Uusi muoti syntyy kun tarpeeksi moni ihminen alkaa matkia toista jossain tietyssä asiassa. Yhteisöllinen paine ja monet viestimet painostavat ihmisiä pysymään muodin mukana, joka osallaan nostaa ihmisten tahtoa seurata valtavirtaa. Myös esikuvina pidetyt julkisuuden henkilöt voivat luoda muoteja. Muotilehdet kertovat myös muodista ja trendeistä.

Tässä sinulle muutama löytämäni muotia seuraava kauppa netistä,: 







EXTRA:

Tea loihti kymppiluukun paketin kasaan. Tältä se näytti: 


Siro paketti sisälsi aromaattisia makuja kahdelle ja henkivakuutukseni. 


Koska eräs nimeltämainitsematon herras-henkilö osallistui jälleen kuvaussessioon, heijastimesta meni piiloon klipsu, jolla heijastimen saa roikkumaan vaikkapa laukkuun tai vetskariin. 
teemakuina 4 punaista marjaa. 
Mansikka, viinimarja, vadelma ja kirsikka. 

Kiitos jälleen kerran paketista, Tea! 

LISÄKSI EXTRANA TÄMÄN VIIKON AJAN MIKÄ TAHANSA KAULAKORU BLOGIKAUPASTANI HINTAAN 15€+pk. JA OSATESSASI 3 KAULAKORUA, SAAT LISÄKSI KORVAKORUT KAUPAN PÄÄLLE! 

tilauksessa anna koodi: K1K15



Kommentit

Susanna sanoi…
Hihii! Ihana tuo jellona kun hän on aina joka kuvassa näkymässä ;) Kyllä ne kisut ehtii joka paikkaan ;))
Viltsu sanoi…
elä kuule muuta virka! Poika on joka hetki minussa kiinni, jollei Murunen ole kotona. Ihan koko ajan! Jos kirjoitan koneella, makaa toisen käden tai näppiksen päällä. Jos olen vessassa, seisoo edessäni, on itsekin veskiasioilla tai lavuaarilla leikkimässä.Ja jos yritän laittaa muualle, jojoilee heti takas. Pieni takiainen. ;)