Siirry pääsisältöön

Philips EnergyUp

Olen Buzzador. Buzzador on tuote-esittelijä, joka saa buzzattavakseen erilaisia tuotteita joko täysin ilmaiseksi tai edullisesti. Minulla on mahdollisuus liittää sinutkin tähän mahtavaan ryhmään halutessasi. Näin ollen sinäkin voit saada mahdollisuuden tuote-testauksiin omien kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.
Buzzaaminen on vapaaehtoista ja sinulta aina kysytään, tahdotko vai et. Jos et, ei sinun edes tarvitse peruuttaa mitään. Vain, jos tahdot esitellä jotain, ilmoittaudut mukaan halukkaiden joukkoon. 
Jos tahdot tulla mukaan, laita minulle meiliä, niin lähetän sinulle ohjeet. Voit ilmottautua mukaan meilillä, tekstarilla tai linkin kautta. 
somanyinspiration@gmail.com


Mielikuvamatka Turkkiin takaisin. 

Sain tällä kertaa buzzattavaksi Philipsin kirkasvalolaitteen. 
Olen nyt 2 viikon ajan säännöllisesti päivittäin nauttinut 20 minuutista tuntiin valoenergiaa. Voin kertoa, että se kannatti! Aion myös jatkaa koko talven yli! Jo päivän annos antaa energiaa päivällesi merkittävästi. Kirkasvalolampun teho on sama, kuin luonnollisen päivänvalonkin ja tämä on täysin 100% UV-säteetön, turvallinen silmille sekä iholle. Kyseessä ei ole millään tavalla solarium tai muu säteilevä lamppu. Vain ja ainoastaan kirkasvalo.

Energiatasoni on noussut huomattavasti eikä enää kaamos vaivaa. 
Selkeästi helpompi herätä aamulla uuteen päivään, vaikka olisinkin valvonut kipujeni kanssa yöllä pitempään. olen huomannut itsessäni iloisuutta ja eloisuutta ihan uudella tavalla. Päivät ovat energisempiä ja illalla nukuttaa mukavasti. Ihan ilman lääkkeitä tai muita poppaskonsteja. 

Keskustelin myös eräänkin henkilön kanssa, (mies-puolinen), kirkasvalosta, ja hänkin kertoi omasta kokemuksestaan, että vaikkei yleensä mihinkään ihmeparannuksiin usko, tämä kirkasvalo on ihme parantaja! Hän teki vuosia vuorotyötä ja yövuorot olivat aivan kamalia. Sitten työaikalle tuli kirkasvalolaite ja hänen kokemuksensa mukaan hän jaksoi valvoa yöt mukisematta, vaikkei tietenkään siihen vuorotyöstä tykkäämiseen vaikuttanut yhtään. Eli selkeä muutos.

Meillä Murusen kanssa ollaan huomattu kirkasvalon auttavan niin aamujen käyntiinlähtöön, illan nukahtamiseen kuin myös kaamosmasennukseen ja pimeyden aiheuttamaan vetämättömyyteen ja ahdistukseen.

Olen esitellyt laitetta eri ikäisille henkilöille ja hauskin oli kummipoikani, joka tuijotti kirkasvaloa ja kokeili hipaisunäppäimiä. Hän suorastaan loisti itsekin, kun onnistui säätämään omalla voimallaankin lamppua. Hipaisemalla. 

Laitan myös videon erään käyttäjän kokemuksista, Jo etukäteen pahoittelen kuvan laatua sekä sitä, että jostain aikaa kamera kääntyy väärinpäin kädessäni! Mikä moka! video kuitenkin osoittaa, kuinka kuka tahansa voi saada kirkasvalosta LISÄENERGIAA! ;) 
-video on omani, joten sitä ei ole tarkoitettu jaettavaksi eteenpäin COPYRIGHT-

video
energiaa nauttinut

Nautin valoannokseni yleensä aamiaisella ollessani, eli helposti ja kätevästi huomaamattani. Tätä laitetta ei tarvitse tuijottaa naama kiinni laitteessa, kuten vanhanmallin laitteita piti! 
Minullahan oli testattavana kaverilta vanha versio ja kyllä se närästi, kun todellakin naaman piti olla kiinni siinä laitteessa, 20 sentin etäisyydellä.
Nyt riittää, kunhan se on siinä lähellä. Meillä se on pöydällä vastakkaisella puolen. 
Minun ei tarvitse katsoa valoa koko aikaa, vaan voin syödä, nauttia aamukahvistani ja lukea kirjaa siinä samalla. eli kirkasvalo ottaa minut huomaamattani!

Plussaa tässä laitteessa on hipaisunäppäimet, joiden ansiosta voin kurkottaa pöydän toiselta puolen laitetta kohti ja hipaista valon päälle tai pois. Tai säätää kirkkautta tunnelmavalaistukseksi tai normaaliksi valoksi. 
Todellakin!
Tämä Philipsin kirkasvalolaite on kirkasvalolaite, valaisin ja tunnelmavalo! Enkä siis maksanut kolmesta lampusta, vaan yhdestä! 

Laite myös kertoo, kauanko olen valoenergiaa nauttinut sillä hetkellä. Alalaidan viivat etenevät ajan kuluessa ja näin osaan katsoa, olenko ottanut oikean ajan valohoitoa.

Eväsretkelle kevätauringossa

Toisinaan pääsen kirkasvalolampun ansiosta mielikuvamatkalle etelän aurinkoon, jolloin palaan takaisin Turkin lämpöön honeymoonille. Katselen kirkasvaloa, nautin turkish deligtseja ja taustalla soi turkkilainen musiikki. Voin jo aistia merituulen ihollani ja kuulla, kuinka basaareista kantautuu korviini kauppiaiden kutsut; "you sexy lady, come in to my shop".

Toisinaan ajatukseni lähtevät nuotiolle, eväsretkelle. Kuvittele kevätauringon ensisäteet, nuotion kirkas palo, lämmin termarikahvi ja runsaat eväsleivät keväthankien kimmeltäessä ja jäiden jo alkaessa sulaa. Istahdan pilkkijakkaralle, suljen silmäni ja nautin auringon paisteesta kasvoillani. 

Mikä sinun valoisa mielikuvasi olisi? 
Ota selvää Philipsin kirkasvalolaitteen avulla!


Kommentit

Ihana valo. Minullakin on kirkasvalolamppu ja saan pitää valon päällä aamuisin töissä. En ehdi ennen työpäivää ottaa valoa, koska lähden ajamaan klo 6.45 ja illalla kun tulen klo 16.50, en voi olla valossa. En nukkuisi yöllä. Ihanasti valo antaa voimia.
Minna E sanoi…
Meillä on sarastuslamppu herätyskellona ja sen on kyllä ihana! Etenkin nyt kun on niin hirveän pimeää!
Tiia K sanoi…
Tätä kamppista en huomannutkaa, oliko maksullinen. Ikinä eivät huoli mihinkään kamppiksiin eikä kaikkia kamppiksia edes tule. Se valoa vaihtava kynttilä olisi ollut oikein kiva buzzaus. Että taidan olla ö-luokan buzzailija. ;) Kirkasvalolamppu olisi mahtava. <3
Viltsu sanoi…
Buzzaajia on niin paljon ja kiinnostuksenkohteet yksi kriteeri. Minultakin mennyt ohi monia kivoja juttua koska en kuulu kohderyhmiin. Mutta saa sitä kautta kivoja asioita silti.
Tämä maksoi ja on meidän joululahjamme.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…