Siirry pääsisältöön

Thank you readers

Thank you to all Inspiration´s readers!

Sivun katselut maittain

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten
KohdeSivun katselut
Suomi
76039
Yhdysvallat
31596
Ranska
8113
Venäjä
6098
Saksa
4053
Ukraina
1326
Puola
1220
Ruotsi
763
Yhdistynyt kuningaskunta
753
Romania
631
KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLENI!
THANK YOU TO ALL OF MY BLOG´s READERS!

Olen niin iloinen nähdessäni, kuinka monta lukijaa minulla todellisuudessa onkaan ja mistä te kaikki olette kotoisin! 
Suomi, Yhdysvallat, Ranska, Venäjä, Saksa, Ukraina, Puola, Ruotsi, Yhdistynyt kuningaskunta, Romania... Lisäksi löytyy Kanada, Algeria, Kiina, Tsekki, Alankomaat, ...


I´m so happy to see how many readers I really have and where you all are come from! 

Blogiani on luettu 141 426 kertaa! Se on enemmän, kuin koskaan uskoinkaan! Jotkut lukijoista ovat sanoneet, että kirjoitan liian suoraan asioista. Kun katson tilastoja, tiedän, että kirjoitan melko hyvin. ;) Onneksi jokaisella on oikeus valita, mitä lukea ja mitä ei. Tai mitä haluat katsoa kuvista. Teistä jokainen ei voi ymmärtää suomen kieltä. Onneksi kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Ainakin yleensä. :)

My blog has been read 141 426 times! Its more than I ever could believe! Some of readers have been told that I write too directly to the issues. When I look at statistics, I know that I write pretty well. ;)  Fortunately, everyone has the right to choose what to read and what not. Or what you want to look at the pictures. Each of you can´t understand the Finnish language. Fortunately, the pictures tell more than a thousand words. At least sometimes. :)

Minun 10 katsotuinta tekstiäni: 
My top 10 texts are: 
1. Inspiration haastaa osa 1
2. Super Salt balans testissä
3. Inspiration haastaa, syyskuu
4. TJK
5. Inspiration haastaa elokuussa
6. Fudge ohje
7. Megapostaus: Kiitospostaus
8. Big shot ja stanssit
9. Sydämellä sinulle, lukijani
10. Sinin laudepesuri ja arvonta

Vaikka olinkin yllättynyt suosikeistanne, Olen samalla kiitollinen siitä, että viihdyt blogissani ja siksi lupaan ehdä parhaani nyt ja tulevaisuudessakin. 

Even I was suprised of your favorites, Im also pleased that you enjoy my blog, so I promise to do my best now and in the future. 


 Kaikista eniten haluatte tietää, missä minä olen! KIITOS!!!
Myös anonyymi etsii blogiani. ;)

 The most of all, you want to know where I am! THANK YOU!!!
also anonyme try find my blog. ;) 

Kiitos vielä kerran SINULLE! Ja tule uudestaankin blogiini! Kerrothan myös ystävillesi blogistani. Ehkä hekin tykkäävät lukea tekstejäni?!

Thank´s once again FOR YOU! and come again to my blog! Please, let also your friends know of my blog. Maybe also them likes read this?! 

Vilimarika

ps. Lukija-arvonta ; "ARVONTA"

Kommentit

Oi että sinulla on paljon lukijoita. Tietenkin, koska täällä on aina kivaa piipahtaa.
Susanna sanoi…
Onneksi olkoon! Kyllä on valtavat määrät lukijoita ;) Tuohon samaan kun pääsisi joskus tai edes lähelle ;)
minä itse sanoi…
Kiitos molemmat ihanaiset. Olette osaltanne auttamassa unelmani toteutumista. Haaveilen lukijoita ja lähinnä Blogista, joka on tykätä pysähdyspaikka. Blogista, joka kertoo minulle, että osaan ja olen tarpeeksi Riittävä ja vihdoin kelpaan muille. Koulukiusaaminen jätti jälkensä. Koulukiusattu olisikin vihdoin tykätä bloggaaja. Unelmani.
Tiia K sanoi…
Hui hui hui miten paljon katsomisia ja eläköön, hihii. Upeat saavutukset Viltsu ihanuus. On kivaa olla täällä, kiitos että saan olla. Ihanaa Tapaninpäivää ystäväin. <3
Nanna sanoi…
Oi,mahtava määrä lukijoita eri maista! Mun mielestä on virkistävää että kirjoitat ihan suoraan asioista! Joskus teksti kolahtaa niin suoraan sydämeen ja antaa ajattelemisen aihetta:)Monipuolinen blogi ihanalla ystävälläni <3 Jatka samaan malliin;)
Viltsu Mari sanoi…
Tiia ja Nanna, <3 <3 Kiitos !

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…