Arki tai Joulu, muista VANISH

Arvontamuistutus! "ARVONTAAN"


Ystävämme buzzaa Vanishia. Olin yksi onnekkaista, joka sai tulla mukaan buzzaus-kokeilijoiksi. 
Siispä joululiinat ja joulun aikana muutekin tahraantuneet tekstiilit pesuun. 

Vanishan on Suomen ostetuin tahranpoistotuote, eikä ihme, sillä en tiedä mitään yhtä tehokasta ja takuuvarmaa tahranpoistajaa, kuin Vanish. Jo äitini opetti minua, että "se pinkki purkki siellä pyykkiainekaapissa on tahranpoistoon, eikä mikään muu pulveri". Ja tottahan se äiti puhui, kuten yleensäkin. Äidit <3

Vanishin tehokkuus toimii kaikissa lämpötiloissa, joten et tarvitse mitään extrakuumaa vettä pesuun. Voit siis säästää tekstiilien lisäksi sähköä ja luontoa. Näppärää! 

Minun joulusotkuni lähtivät Vanishillä puhtaiksi. Niin punaviini, suklaa, sinappi kuin rasvatahratkin kinkun jäljiltä. Ensi vuonna voin siis surutta käyttää samoja liinoja ja leivontaessua. IHANAA! 

SUKLAATAHRAN POISTO
Suihkuttelin suklaatahraa kylmällä vedellä ja vaatteen nurjalta puolelta. Näin ollen siis suklaa poistui vaatteen pinnalta mahdollisimman hyvin, eikä imeytynyt tiukempaan vaatteeseen. Sitten annoin vaatteen liota puolisen tuntia suurinpiirtein kädenlämpöisessä vedessä, jossa oli puolikas mitallinen Vanishiä.  Lopuksi pesin vaatteen  koneessa muiden pyykkien kanssa ihan  normaalilla pesuohjelmalla. Ja puhdasta tuli! 

PUNAVIINITAHRAN POISTO
Liotin vaatetta, jossa oli punaviinitahra, noin tunnin verran kädenlämpöisessä vedessä, johon olin lisännyt puoli mitallista Vanishiä. Sitten pesin vaatteet normaalisti pesukoneessa, johon lisäsin vielä puolikkaan mitallisen Vanishiä. Tahra oli poissa! 

VERITAHRAN POISTO
Kun leikkaa kinkkua, pitäisi aina muistaa varovaisuus! 
Jos kuitenkin haava tulee, ja veri valuu vaatteelle, pitäisi se vaate muistaa HETI pestä tai ainakin laittaa likoon. 
JOS kuitenkin huomaat tahran vasta, kun veri on jo kuivunut, tarvitaan Vanishiä! 
Ensin liotin vaatetta kylmässä vedessä, jossa oli sekoitettu puoli mitallista Vanishiä, tunnin. 
Sitten pesin pesukoneessa normaalilla pesuohjelmalla.
Konepesuunkinhan voisi lisätä Vanishiä mukaan tehostamaan pesua. 
Lopputulos on TAHRATON VAATE! 


Kiinnostaako sinua Buzzaus? 
Liity Buzzadoriksi ilmaiseksi ja täytä kiinnostuksen kohteesi. Jos sovit seuraavan tuotteet profiiliin, ehkäpä pääset testaamaan sitä nopeastikin. 

(Minun käyttäjätunnukseni on Vippeliini. Tarvitset sitä, kun rekisteröidyt itse. Olen suosittelijasi.)

Kommentit