Siirry pääsisältöön

Magnetix Wellness


Sain yhteistyösopparin "Magnetixin" kanssa ja pääsin kokemaan sen, onko todellakin magneettisissa koruissa voimaa. 


Magneettiterapian soveltuvuuskohteet:
 1. Aineenvaihdunnan aktivointi
 2. Verenkierron parantaminen
 3. Kehon oman immuniteettijärjestelmän parantaminen
 4. Kivuliaiden kramppien lievitys
 5. Reumaattisten vaivojen väheneminen
 6. Turvotusten nopeampi paraneminen
 7. Ihon nopeutettu uusiutuminen
 8. Hermoston harmonisointi

Voit saada apua magneettiterapiasta mm. seuraavissa tapauksissa:
 1. Siitepölyallergia
 2. Tenniskyynärpää
 3. Päänsärky ja migreeni
 4. Fibromyalgia
 5. Lihaskivut
 6. Selkäsäryt
 7. Väsymys, stressi
 8. Univaikeudet
 9. Huono verenkierto, palelu
 10. Masennustila
 11. Iskiaskivut
 12. Reuma
 13. Nivelreuma
 14. Nivelsäryt
 15. Korkea verenpaine

Ongelmia lukiessani ja tunnistettuani omalle kohdalleni useita eri vaivoja, oli selvää, että tahdon kokeilla magneettien apua. Niinpä tilasin paketin, jossa oli kaksi korua. 


Rannekorussani on kellonranteen tyylinen kiinnitys. 
Ranne on kestävää nahkaa.
Rannekkeen voi säätää itselleen sopivaan mittaan. 

Koruosassa on 1 pieni magneetti, joka säteilee kehooni ranteeni kautta. 
Koru on tyylikäs, ajaton ja naisellinen. 

Magneetti on piilossa ruostumattomasta teräksestä tehdyn koruosan takana, eikä sitä näe. 
Et voi siis huomata, että kyseessä olisi terveyskoru. 
Toisaalta, nämä korut ovat KAUNIITA! 

Tämän rannekorun löydät "TÄÄLTÄ"


 Magneettien vaikutus on näkymätöntä. Et voi laittaa suuhusi jotain ja nielaista, et tuntea poltetta tai viileää iholla tai väreitä tai mitään muutakaan. Magneetin teho on tyystin huomaamatonta. Sinun tehtäväsi on vain uskoa siihen, että se todellakin tehoaa!

Emmehän me näe kaikkia pieniä migrobejakaan ja silti voimme uskoa, että niitä vilistää kaikkialla.
Näin minä uskon myös siihen, että Magnetixin vaikuttavat korut tekevät minulle hyvää.

Joillakin ihmisillä positiiviset tulokset näkyvät muutaman päivän kuluessa. Toiset huomaavat vaikutuksen todella vasta kahden tai kolmen viikon kuluttua. Vaikutukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja ne johtuvat erilaisista tekijöistä kuten kipujen tai ongelmien luonteesta ja kestosta. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että mitä pidempään sairaus tai kivut ovat kestäneet, sitä kauemmin magneettisen voiman vaikutuksen alkamisen havaitseminen kestää. Normaalisti ensimmäiset merkit magneettiterapian vaikutuksesta tuntuvat energiatason kohoamisena ja yleisen hyvinvoinnin kohentumisena.

Idea voimakkaiden magneettisten korujen ja kauneuden yhdistämisestä lähti jo 15 vuotta sitten. Tänä päivänä miljoonat ihmiset ovat saaneet iloa ja hyvää mieltä näistä magneettikoruista. 
Magneettien voima vaikuttaa koko elämään. Onhan maapallommekin itse iso magneetti. 

Magneettikorua voi käyttää jatkuvasti, mutta voi tottakai riisua välillä poiskin halutessaan. Säännöllisestä käytöstä hyödyt kuitenkin parhaiten. 

Koruja ei missään tapauksessa saa pitää uima-altaassa, meressä eikä muualla, missä kemialliset reaktiot voivat vahingoittaa kulta- tai rhodium päällystettä.
Saunaan magneettikorua ei pidä viedä, sillä magneetti tuhoutuu kuumuudessa. 
Neodyymimagneettien vaikutuksella on elinikäinen takuu. Neodyymin vaikutus heikkenee vain minimaalisesti ajan myötä.


Jotain pientä ja siroa on "TEHOSYDÄN", joka lähettää magneettista voimaansa minuun.. 
arvaatkos missä?! 


Tehosydämessä on kuparinen takaosa, jossa magneetti on. Ja vastakappale linjakkaine kuvioineen. 

Koruissa käytetään neodyymimagneetteja, jotka kuuluvat maailman vahvimpiin magneetteihin. Magneettien voimakkuus ilmaistaan gausseina ja näissä kaikissa ihanissa koruissa on aina vähintään 1200 gaussia. 


Myös kuparisen osan toinen puoli on kaunis ja linjakas. 

Useimmat korut ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on usein mukana kuparia. 
Kaunis yhdistelmä! Magnetix Wellness-koru sopii jokaiseen tilaisuuteen!
Täydellinen joululahja kenelle tahansa! 
Huom, ei vain naisille, vaan myös  miehille, lemmikeille ja kotiin. 


Tehosydämen voit kiinnittää mihin tahansa, eikä tässä korussa käytetä vaatetta rikkovia neuloja! 

Voit asettaa tehosydämen vaikkapa jonkin energiakeskuksen eli chakran kohdalle. Chakroja on seitsemän: Kruunuchakra, Otsachakra, kurkkuchakra, sydänchakra, napachakra, sakraalichakra sekä juurichakra. Voit myös hieroa tehosydämellä chakraasi ja näin rentoutua. 

Voit myös hankkia vieläkin vahvemmat, tätä tarkoitusta varten valmistetut Chakraenergia-magneettikivet Magnetixilta. 

Minulla on tämä tehosydän alaselkää vasten, eli alushousussa! Ihan siinä yläreunassa kiinni. Sitä kautta saan pahimpiin selkäkipuihini apuja magneettien avulla. Toivon ainakin näin. 

Sen huomasin, että kun minulla oli menkkakivut, laitoin magneetin takaisin alkkarin reunaan. Seuraava päivä olikin kivuton! 
Selkävaivani ovat niin voimakkaita, että ei sitä voi magneeteilla parantaa, eikä varmaan millään muullakaan, mutta myönnän saaneeni lievitystä kipuihin. 
Johtuuko se sitten magneeteista vai uudesta patjasta vuoteessa... Molemmista? 
Itse olen jäänyt koukkuun magneetteihin, enkä edes tahdo kokeilla elämääni ilman niitä! 

Seuraavaksi voisin hankkia kaulakorun ja korvakorut täydentämään kokonaisuutta. 
Mikä sinun hankintasi on Magnetixilta? 

Voit liittyä "FACEBOOKISSAKIN" tykkääjiin.

Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Noita pitäisi varmaan kokeilla, sillä kyllä tuolla vaivaluetteloissa ei montaakaan sellaista vaivaa ollut, jota täältä ei löytyisi;)
Apris sanoi…
Itse uskon magneetin tehoon kokemuksen kautta ja vaikka ei uskoisikaan, ovat korut erittäin kauniita. Itseltäni löytyy korut ranteeseen ja nilkkaan, itse tehtyihin koruihin olen hankkinut lukot ja onpa minulla myös vesitikku ja tehosydänkin, joka valitettavasti tällä hetkellä hukassa. Juu ja onpa myös korviksetkin, mutta niitä en valitettavasti voi nappimuotonsa tähden pitää (vika ostos).
Selma sanoi…
Mielenkiinnolla kuulen tuntemuksiasi ja vaikutuksia näistä koruista, onko niissä todellakin voimaa vaikuttaa noihin lueteltuihin vaivoihin.
Kaikinpuolista hyvinvointia sinulle :)
Tiia K sanoi…
Näitä pitäisi kyllä kokeilla. :) Siitepölyallergiaan ja moneen muuhunkin vaivaan. :) Mielenkiintoinen yhteistyö kerrassaan. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…