Hae tästä blogista

ESITTELY

Henkinen hyvinvointi| +45 | KUOPIO | FINLAND
Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.comInspiration, tuttavallisemmin "Inspis", on hyvinvointi-blogi sinulle, joka olet kiinnostunut  henkisyydestä, haluat vinkkejä arjessa jaksamiseen ja itsesi hemmotteluun, eikä lisäpotku silloin tällöin kohti positiivisempaa sinua olisi pahitteeksi.  Mahdollisesti elät kroonisen kivun kanssa ja haluat vertaistukea ja tsemppausta.  Haluat istahtaa hetkeksi ja saada eteesi kattauksen kauneutta ja kosmetiikkaa, lukea syvällistä pohdintaa sekä runoja.

Olen Viltsumari, eli Viltsu. Olen tavallinen keski-ikäinen +45 nainen, kuopiolainen somettaja, erityisherkkä valotyöntekijä sekä  työkyvytön kipukroonikko.  Ennen kaikkea ihminen ihmisten joukossa.

Elän vaimoni kanssa, joka on kaksoisliekkini. Meillä on myös 2 kissa-poikaa ja yksi tyttökissa, Luis ja Carlos sekä Lella. Olen myös aikuisen pojan äiti, joka asuu vaimonsa kanssa jo.


Miksi henkisen hyvinvoinnin blogi? 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee sisimmästäsi.  Kehosi voi olla vaikka kuinka timmiksi pumpattu, mutta jos henkisesti voit pahoin, reagoi koko keho siihen. Samoin, jos kehosi on veltto, mutta mieli voi hyvin, säätelee henkinen hyvinvointi kehollesikin hormonaalisesti hyvää oloa. Se jos mikä on huikea tuki myös fyysistä hyvinvointiasi ajatellen. Henkinen hyvinvointi on siis iso ja tärkeä osa projektia, jolla pidät itsesi hyvässä kunnossa. 

Minä olen vaikeasti invalidisoitunut etenevän sairauden vuoksi, joten liikunnallista puolta en pysty sinulle tuomaan blogissani. Se ei olisi luontevaa.  Uskon kuitenkin, että löydät myös upeita liikuntaan keskittyneitä blogeja lisätueksesi tarvittaessa. Minulta saat puhti-eväitä kaikkein syvällisempään sinuun, sieluusi. Voimme yhdessä  pitää lasimme puoliksi täynnä yksisarvisten glitterpölyä, vaikken voikaan käyttää ylimääräisiä lusikoita lusikkateoriasta.

Klikkaa itsesi muihinkin Inspirationin kanaviin: 


Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus. Kommenttisi ilmestyy näkyviin viiveellä. Malttia.


Inspiration on blogi, jossa on nollatoleranssi kiusaamiselle, rasismille, vihapuheille, jne 


Kiinnostaako yhteistyö kanssani? 

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani ja saada yrityksellesi ja tuotteillesi näkyvyyttä lisää Inspiksen sivuilla? Autan mielelläni. Ota yhteyttä rohkeasti, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.

Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com

Blogissani on tuotesijoittelua yhteistöiden merkeissä. Osa #prsamples tai #blogiyhteistyö. Periaatteeni on se, että bloggaan tuotteista ja palveluista, jotka sopivat blogini teemoihin ja jos arvomaailmamme kohtaa. Huonoja kokemuksiahan on jo kaikilla. 
 Otan bloggaamisen vakavasti ja jos jotain pyydän testiin tai saan, teen sen eteen töitä. En kuitenkaan tee yhteistyötä maksusta.

Inspirationissa on arvontoja.  Näissä pyydän osoitteen ja puhelinnumeron postitusta varten. Jäsenrekisteriä en kuitenkaan pidä. Jokaisen postituksen jälkeen hävitän tiedot. En myöskään jaa osoitteita muutoin, kuin sovitusti esim. Yritykselle, joka toimittaa palkinnon. Palkinnon lähetyksessä en ota vastuuta kenenkään muun toiminnoista, kuin itseni. Ilmoita kuitenkin jos palkinto jostain syystä ei tule perille, niin selvittelen asiaa


Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus ja jonka tuoremehulasi on puoliksi täynnä ja uudelleen täytettävissäkin. Tervetuloa Inspirationiin!  Blogin osoite:
http://somanyinspiration.blogspot.fi/ 


-Viltsumari-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Häiden erilainen vieraskirja

Häähuuma jatkuu edelleen ja tällä kertaa pääset sisäpiirissä katsomaan vieraskirjamme sisälle.. Ehkä, ehkä ei. :) Muistatko vielä, ku...