ESITTELY


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com


Inspiration, tuttavallisemmin "Inspis", on hyvinvointi-blogi sinulle, joka olet kiinnostunut  henkisyydestä, haluat vinkkejä arjessa jaksamiseen ja itsesi hemmotteluun, eikä lisäpotku silloin tällöin kohti positiivisempaa sinua olisi pahitteeksi.  Mahdollisesti elät kroonisen kivun kanssa ja haluat vertaistukea ja tsemppausta.  Haluat istahtaa hetkeksi ja saada eteesi kattauksen kauneutta ja kosmetiikkaa, lukea syvällistä pohdintaa sekä runoja.


Miksi henkisen hyvinvoinnin blogi? 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee sisimmästäsi.  Kehosi voi olla vaikka kuinka timmiksi pumpattu, mutta jos henkisesti voit pahoin, reagoi koko keho siihen. Samoin, jos kehosi on veltto, mutta mieli voi hyvin, säätelee henkinen hyvinvointi kehollesikin hormonaalisesti hyvää oloa. Se jos mikä on huikea tuki myös fyysistä hyvinvointiasi ajatellen. Henkinen hyvinvointi on siis iso ja tärkeä osa projektia, jolla pidät itsesi hyvässä kunnossa. 

Minä olen vaikeasti invalidisoitunut etenevän sairauden vuoksi, joten liikunnallista puolta en pysty sinulle tuomaan blogissani. Se ei olisi luontevaa.  Uskon kuitenkin, että löydät myös upeita liikuntaan keskittyneitä blogeja lisätueksesi tarvittaessa. Minulta saat puhti-eväitä kaikkein syvällisempään sinuun, sieluusi. Voimme yhdessä  pitää lasimme puoliksi täynnä yksisarvisten glitterpölyä, vaikken voikaan käyttää ylimääräisiä lusikoita lusikkateoriasta.

Klikkaa itsesi muihinkin Inspirationin kanaviin: 


Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus. Kommenttisi ilmestyy näkyviin viiveellä. Malttia.


Inspiration on blogi, jossa on nollatoleranssi kiusaamiselle, rasismille, vihapuheille, jne 


Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta somanyinspiration@gmail.com


Inspiration eli inspis on ihan tavallinen blogi täynnä tavallista erilaista arkea sinulle jolle elämä on mahdollisuus ja jonka tuoremehulasi on puoliksi täynnä ja uudelleen täytettävissäkin. Tervetuloa Inspirationiin!  Blogin osoite:
http://somanyinspiration.blogspot.fi/ 


-Viltsumari-


Kommentit