Siirry pääsisältöön

Inspiration haastaa: Joulukuu!Inspiration haastaa nyt viimeistä kertaa. On siis aika jättää hyvästit ja kiittää kaikkia osallistujia. KIITOS! 

Olette olleet aivan uskomattoman ihania!
Olette osallistuneet isolla ryhmällä atc-korttien ja aakkosten sekä värien maailmaan.
Olette keksineet mitä mielikuvituksellisimpia nimiä korteillenne ja sen mukaisesti korttinnekin tottakai tehty.

Olin huolissani vuosi sitten siitä, osallistuuko kukaan tällaiseen vuoden mittaiseen haasteeseen, Etenkin, kun aakkosista löytyy järkyttävän vaikeita kirjaimia. Niinkuin Q tai W saatikka tässä kuussa olevat Å, Ä sekä Ö. Olen silti aivan varma, ettei kukaan tarkoituksella ainakaan jää pois enää tässä vaiheessa mega-arvonnasta. Te kaivatte kirjaimet vaikka kannon kolosta tai syvältä synkimmästä sisimmästä, kunhan pääsette mukaan. Olette ihan mielettömän tunnollisia, ahkeria ja upeita askartelijoita! Voin vain hämmästellä ja samalla tuntea teistä jokaisesta ylpeyttä.

En ole eritellyt ketään. Osa osallistuu joka kuukausi ja osa silloin tällöin. Minulle jokainen osallistuja on arvokas.Voisin siis kenet tahansa teistä tai jokaisen palkita. Minulle palkkio on ollut nimenomaan osallistujamäärä! KIITOS! 

Koska vuosi on nyt lopuillaan, täytyy sanoa hyvästit Inspiration haastaa-haasteelle. Olen oppinut tämän haasteen avulla muutamia asioita haasteen tekemisestä ja osaan paremmin ajatella seuraavien kohdalla, kuinka toimia toisin.  -tai samoin.
Ja koska vuosi on lopuillaan, on myös aika julistaa käyntiin vihoviimeinen Inspiration haastaa-haaste.

Tämä haaste tulee päättämään tämän vuoden.
 Heti alkuvuodesta arvon kuukausipalkinnon lisäksi mysteerinä säilyneen mega-arvontapalkinnon. Nyt saat nähdä, mitä on jollekin luvassa.


Olen kerännyt kasaan paketin, jossa on:
*kuviopaperi
*korttikuva-arkki
*2kpl korttipohjia
*Pyramidi-kuva-vihko
*raaputuskuva-arkki

LISÄKSI PAKETTIIN SUJAHTAA...


*Paketillinen vaahteranlehtiä
*2kpl teepusseja
*Hiuspinni
*Korvakorut klipsikiinnityksellä
*makeinen
*kolikoita askarteluun tai keräilyyn
*Turkista ostettu hyvän silmä-avaimenperä
*Upea kaulakoru jossa mukana irrotettava ruusuke
*Mökkihöperön Riinan sponsoroima WELCOME-kyltti

JA...


Lisäksi leijonanpentu halusi sujauttaa pakettiin mysteerisen rasian, joka sisältää Mökkihöperön Riinan sponsoroiman koru-lahjan. Mikä se on, se jääkin salaisuudeksi. ;) 


Tässä siis esimakua siitä, mitä tämän kuun loputtua arvotaan.
Nyt kuitenkin starttaa käyntiin Inspiration haastaa: Joulukuu! 

Teemana:
ORANSSI ja kirjaimet Å. Ä sekä Ö
Aikaa joulukuun ajan. 
Saa olla hitunen muita värejä, kunhan kortin pääväri on oranssi. 

DT-mallikorttini: 

Åtta man

Ässä


Öljyvärimaalaus
Kommentit

Susanna sanoi…
Heippa! Oi että mä haluaisin varata sulta kolme korttia tai ehkä neljä. Ensinnäkin: "xoxo", "Yöperhonen" ja "Öljyvärimaalaus (mindstorm) ja sitten huikean hieno on tuo "Åtta", mutta mä en tajuu mitä siinä sanotaan...Voikkona suomentaa meikä tollolle ;)) Ihania kortteja!!! Mä teen kyllä taas tässä jonain päivänä uusia eli jos saan varata jemma-piiloon noi kortit...Kivaa iltaa!
Viltsu sanoi…
susanna, tuo Åtta man... Tarkoittaa: kahdeksan miestä uskoivat häneen.
Seireenit, eli merenneitojen se pahempi versio, viettelivät miehiä laulullaan ja sitten söivät taikka muutoin hukuttivat heidät. Julma kohtalo...
tottakai varaan kortit sinulle! Palaan korttivarailuun tuonnempana. Nyt just en kerkii..
Ulriikka sanoi…
Kortit tehty,ei niin helpot värit ja kirjaimet,mutta yrittää täytyi.
Manumiina sanoi…
Viimeisen haasteen kortit tehty.
Suurkiitos mukavasta haasteesta!
Anonyymi sanoi…
http://korttihurahdus.blogspot.com.es/2014/12/oranssia.html
No niin urakka täysi-siis mukava urakka.
Oli vähän hakemista mutta mielikuvitus pelasti. Iso kiitos .
RaijAnnikki sanoi…
Menikös tuo kommentti oikein,nyt ainakin.
Anemone sanoi…
Kaikki kiva loppuu aikanaan...Suuret kiitokset haasteiden järjestämisestä !
Viimeiset haasteelliset kortit löytyvät blogistani.
http://anemonentekeleet.blogspot.fi/2014/12/viimeisia-viedaan-taas.html
Heenu sanoi…
Kääk, viimeisiä viedään tälle vuodelle. Kiitos Viltsu haasteista. Oli ilo olla mukana !!Linkistä löytyy korttini

http://heenunkortit.blogspot.fi/2014/12/inspiration-haastaa-joulukuu.html
Loreal Blondi sanoi…
Nopeasti vuosi vierähtää mukavassa kortteiluseurassa!
Teinpä minäkin kolme korttia ja oranssia niissä kuten haaste kuuluu.
Mukavaa joulua ja vuodenloppua. Eikä uusi vuosikaan saa alkaa ilman onnentoivotusta,siispä entistä parempaa Uutta Vuotta!
Marita sanoi…
Kiitos mukavasta haasteesta!

http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/12/oranssit-kortit.html
Marita sanoi…
Tulikohan kommentti? Kiitos kivasta haasteesta!
http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/12/oranssit-kortit.html
Paula sanoi…
No niin, viimeiset uunista ulos! Kiiitos vuoden kestäneestä haasteesta!
http://piipertajat.blogspot.fi/2014/12/vuoden-viimeiset-kirjaimet.html

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…