Siirry pääsisältöön

Inspiration haastaa: Joulukuu!Inspiration haastaa nyt viimeistä kertaa. On siis aika jättää hyvästit ja kiittää kaikkia osallistujia. KIITOS! 

Olette olleet aivan uskomattoman ihania!
Olette osallistuneet isolla ryhmällä atc-korttien ja aakkosten sekä värien maailmaan.
Olette keksineet mitä mielikuvituksellisimpia nimiä korteillenne ja sen mukaisesti korttinnekin tottakai tehty.

Olin huolissani vuosi sitten siitä, osallistuuko kukaan tällaiseen vuoden mittaiseen haasteeseen, Etenkin, kun aakkosista löytyy järkyttävän vaikeita kirjaimia. Niinkuin Q tai W saatikka tässä kuussa olevat Å, Ä sekä Ö. Olen silti aivan varma, ettei kukaan tarkoituksella ainakaan jää pois enää tässä vaiheessa mega-arvonnasta. Te kaivatte kirjaimet vaikka kannon kolosta tai syvältä synkimmästä sisimmästä, kunhan pääsette mukaan. Olette ihan mielettömän tunnollisia, ahkeria ja upeita askartelijoita! Voin vain hämmästellä ja samalla tuntea teistä jokaisesta ylpeyttä.

En ole eritellyt ketään. Osa osallistuu joka kuukausi ja osa silloin tällöin. Minulle jokainen osallistuja on arvokas.Voisin siis kenet tahansa teistä tai jokaisen palkita. Minulle palkkio on ollut nimenomaan osallistujamäärä! KIITOS! 

Koska vuosi on nyt lopuillaan, täytyy sanoa hyvästit Inspiration haastaa-haasteelle. Olen oppinut tämän haasteen avulla muutamia asioita haasteen tekemisestä ja osaan paremmin ajatella seuraavien kohdalla, kuinka toimia toisin.  -tai samoin.
Ja koska vuosi on lopuillaan, on myös aika julistaa käyntiin vihoviimeinen Inspiration haastaa-haaste.

Tämä haaste tulee päättämään tämän vuoden.
 Heti alkuvuodesta arvon kuukausipalkinnon lisäksi mysteerinä säilyneen mega-arvontapalkinnon. Nyt saat nähdä, mitä on jollekin luvassa.


Olen kerännyt kasaan paketin, jossa on:
*kuviopaperi
*korttikuva-arkki
*2kpl korttipohjia
*Pyramidi-kuva-vihko
*raaputuskuva-arkki

LISÄKSI PAKETTIIN SUJAHTAA...


*Paketillinen vaahteranlehtiä
*2kpl teepusseja
*Hiuspinni
*Korvakorut klipsikiinnityksellä
*makeinen
*kolikoita askarteluun tai keräilyyn
*Turkista ostettu hyvän silmä-avaimenperä
*Upea kaulakoru jossa mukana irrotettava ruusuke
*Mökkihöperön Riinan sponsoroima WELCOME-kyltti

JA...


Lisäksi leijonanpentu halusi sujauttaa pakettiin mysteerisen rasian, joka sisältää Mökkihöperön Riinan sponsoroiman koru-lahjan. Mikä se on, se jääkin salaisuudeksi. ;) 


Tässä siis esimakua siitä, mitä tämän kuun loputtua arvotaan.
Nyt kuitenkin starttaa käyntiin Inspiration haastaa: Joulukuu! 

Teemana:
ORANSSI ja kirjaimet Å. Ä sekä Ö
Aikaa joulukuun ajan. 
Saa olla hitunen muita värejä, kunhan kortin pääväri on oranssi. 

DT-mallikorttini: 

Åtta man

Ässä


Öljyvärimaalaus
Kommentit

Susanna sanoi…
Heippa! Oi että mä haluaisin varata sulta kolme korttia tai ehkä neljä. Ensinnäkin: "xoxo", "Yöperhonen" ja "Öljyvärimaalaus (mindstorm) ja sitten huikean hieno on tuo "Åtta", mutta mä en tajuu mitä siinä sanotaan...Voikkona suomentaa meikä tollolle ;)) Ihania kortteja!!! Mä teen kyllä taas tässä jonain päivänä uusia eli jos saan varata jemma-piiloon noi kortit...Kivaa iltaa!
Viltsu sanoi…
susanna, tuo Åtta man... Tarkoittaa: kahdeksan miestä uskoivat häneen.
Seireenit, eli merenneitojen se pahempi versio, viettelivät miehiä laulullaan ja sitten söivät taikka muutoin hukuttivat heidät. Julma kohtalo...
tottakai varaan kortit sinulle! Palaan korttivarailuun tuonnempana. Nyt just en kerkii..
Ulriikka sanoi…
Kortit tehty,ei niin helpot värit ja kirjaimet,mutta yrittää täytyi.
Manumiina sanoi…
Viimeisen haasteen kortit tehty.
Suurkiitos mukavasta haasteesta!
Anonyymi sanoi…
http://korttihurahdus.blogspot.com.es/2014/12/oranssia.html
No niin urakka täysi-siis mukava urakka.
Oli vähän hakemista mutta mielikuvitus pelasti. Iso kiitos .
RaijAnnikki sanoi…
Menikös tuo kommentti oikein,nyt ainakin.
Anemone sanoi…
Kaikki kiva loppuu aikanaan...Suuret kiitokset haasteiden järjestämisestä !
Viimeiset haasteelliset kortit löytyvät blogistani.
http://anemonentekeleet.blogspot.fi/2014/12/viimeisia-viedaan-taas.html
Heenu sanoi…
Kääk, viimeisiä viedään tälle vuodelle. Kiitos Viltsu haasteista. Oli ilo olla mukana !!Linkistä löytyy korttini

http://heenunkortit.blogspot.fi/2014/12/inspiration-haastaa-joulukuu.html
Loreal Blondi sanoi…
Nopeasti vuosi vierähtää mukavassa kortteiluseurassa!
Teinpä minäkin kolme korttia ja oranssia niissä kuten haaste kuuluu.
Mukavaa joulua ja vuodenloppua. Eikä uusi vuosikaan saa alkaa ilman onnentoivotusta,siispä entistä parempaa Uutta Vuotta!
Marita sanoi…
Kiitos mukavasta haasteesta!

http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/12/oranssit-kortit.html
Marita sanoi…
Tulikohan kommentti? Kiitos kivasta haasteesta!
http://maritanaskartelut.blogspot.fi/2014/12/oranssit-kortit.html
Paula sanoi…
No niin, viimeiset uunista ulos! Kiiitos vuoden kestäneestä haasteesta!
http://piipertajat.blogspot.fi/2014/12/vuoden-viimeiset-kirjaimet.html

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…