joulukalenteri, luukku 13. teemana tänä vuonna: Etsi kissa


Tänä vuonna todellakin teemana on, etsi kissa. Ihan turhaan yritän kuvata kameralla jotain muuta, kuin kissaa. Aina miehen puolikas ilmestyy tutkimaan uteliaana, tai jopa mustasukkaisena, mitä kuvaan. On siinä oikea linssilude ja stara. Ihana sellainen. 

Tänään on meinannut väkistenkin joulukalenteri jäädä julkaisematta, sillä joulusiivous on yhä kesken! Pahoittelen siis tämän päivän myöhäistä ajankohtaa. 

Oma jännittävä kalenterini sisältää tänä vuonna mm. kampauksia, mutta myös ajatuksia. Jännittäväksi sen tekee se, etten itsekään aamulla tiedä, mitä ajatuksia päässäni tänään liikkuu, vai pahempaa, eikö liiku mitään! Siinä sitä sitten pitäisi alkaa sinullekin jotain viisasta ja järkevää kertomaan...

Kysyn eilen itseltäni puoliääneen, miksi edes ryhdyin tähän?! Eihän kukaan pyytänyt, eikä toisaalta edes kertonut, haluaako edes saada etusivulleen täytettä tällaisessa paketissa!

Mieleeni hiljalleen hiipii pelko siitä, ettei aattona enää minulla ole yhtään lukijaa. Kaikki ovat pötkineet pakoon vain siksi, etteivät halunneet joulukalenteriani lukea! Etteivät luukkuni ole sen parempia, kuin jotkut FB:n pelipyynnöt, joita kukaan ei koskaan halua! 
Lukeeko kohta jokaisella "Laita vielä yksikin joulukalenterin luukku, niin poistan sinut ikiajoiksi listaltani ja vihaan sinua ikuisesti"!

Yritän nostaa pääni pystyyn ja muistella jostain käytöskirjasta oppimaani lausetta; 
Ole ylpeä itsestäsi ja siitä mitä teet!

Olen ylpeä joulukalenteristani! 
Olen ylpeä joulukalenteristani, 
olen ylpeä... 

Ja niin itsevarmuus alkaa palata sisimpääni ja painan enteriä. 
Päivän luukkuni on valmis! 
Kenties aattona minulla onkin entistä enemmän lukijoitakin! 


Todellakin, kolmastoista luukku jo menossa. Yli puolen välin joulussa! HUI! 
Lapsuuteni jouluista ei ole pukki-traumoja, mutta silti, en koskaan enää ikinään päästä yhtään pukkia sisälleni.. Hups..Eikun siis.. Meille kotiin sisälle...  ;D 
Meillä ei ole pikkulapsia, joten pukkeilut on taakse jäänyttä elämää. Ajatella kuitenkin, että tänäkin jouluna joulupukki käy hirvittävän monessa kodissa tapaamassa lapsia! 


Tämän paketin tarjosi RAIJA ANNIKKI. 
Paketti olikin erilainen tyystin...
KIITOS!


Paketti, kääre sisälsi...


Espanjan terveiset! 


Upea bling bling-rannekoru sekä..


Keittiöpyyhe. 

Löysitkös kissan tänään kuvista?! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kissaa en löydä...kivaa uutta päivää.
Viltsu sanoi…
Kiitos, ja samaten sinulle kivaa alkanutta viikkoa. Kissan tassut löydät viimeisen kuvan alalaidasta.