Kerran elämässä, yks kaks hyppy!


Muistan, kuinka olin parina kesänä atc-tapaamisissa ja erään joulun alla oli askartelutapahtuma Sinooperissa. Sitten Sinooperi lopetettiin ja tapahtumat muuttuivat hurjan kalliiksi ainokaisessa askartelukaupassa. Enää ei atc-tapaamisiakaan ole ollut täällä meilläpäin, vaikka itsekin yritin sellaista järjestää kesällä. Harmittaa vietävästi, ettei lähimainkaan ole mitään, missä olisi muita askartelijoita tai bloggaajia. Mietinkin, eikö todellakaan Pohjois-Savossa ole muita, kuin minä?! HUHUU! Järjestettäisiinkö jotain kivaa yhteistä puuhaa?! 


Kerran elämässä tulisi uskaltaa tehdä sellaista, jota ei ikinä olisi uskonut tekevänsä. 


Yks kaks hyppy! 
Atc:n heppu uskaltautui lavoille esittämään voimamies-taitojaan! Taitaa olla oikeaa Korttisirkusta. ;) 
Hienoa! 

Kortissa tausta on musteilla väritelty ja uutta leimasintakin piti päästä kokeilemaan.
Samalla kun sain leimasinpostia, saimme myös Korttisirkuksen Nannalta häälahjaksi upean seinätarran! En sitä aio täällä esitellä, mutta salaperäisyyden verhoa raottaakseni kerron, että tulkoon kylään vaan katsomaan, ken uskaltaa. Ekana näet sen ovelta.Tervetuloa. ;)

Tässä kortissa  rohkeus pääsi valloilleenja varmasti kannatti. Kortti, Be strong, sopisi meille jokaiselle muistutukseksi siitä, ettei saa luovuttaa ja täytyy uskaltaa. 

Olenko minä sitten uskaltanut tehdä asioita, joita en uskonut aiemmin tekevänikään? 
 Kyllä olen! Etenkin terveempänä tuli tehtyä melko uhkarohkeitakin asioita. Ja kokeiltua vähän kaikenlaista. Nyt kun liikkumista rajoittaa kivut jonkin verran, rajoittaa se päähänpistojenkin suorittamista. Ja toisaalta ikä rauhoittaa... Ja avioelämä. :D

Mikähän olisikaan viimeisin uskomattomin juttuni? Hmm.. Olisiko se se matka. En uskonut että se mahdollistuisi joskus. Geokätköillessäkin joutuu mitä erikoisempiin tilanteisiin ja se on hauskaa. Lisäjännitystä.

Tätä nykyä olen sen verran rauhallinen ja heikko, ettei minusta juurikaan ole heittäytymään kaikkeen mahdolliseen, mutta ehkäpä joskus vielä jotain keksitään.

Mikä sinun uskomattomin juttusi on? Uskallatko kertoa?

Kommentit