Joe Blascon valoväri


Joe Blasco Cosmetics



Joe Blasco-sarjaan kuuluu värikosmetiikka ja ihonhoitotuotteet. Tuotteet sisältävät paljon väripigmenttiä. Näin ollen käytössä tuotteet ovat erittäin riittoisia. 
Laadukas meikki takaa upean lopputuloksen, joka kestää päivän mittaan menossa mukana. 
Joe Blascon meikkejä ei tarvitse korjailla päivän aikana ja ne kestävät jopa veden, uimisen ja saunomisen! Ihotautilääkärit suosittelevat Joe Blascon tuotteita, eikä tuotteita testata eläinkokeilla! 

Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja auttavat tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksessä.

Joe Blasco on toiminut Hollywoodissa meikkien asiantuntijana ja toiminut myös monien meillekin tuttujen näyttelijöiden, kuten Lauren Bacallin, Carol Byrnettin, Bette Midlerin, Orson Wellesin, Ronda Barrettin ja Olivia Newton-Johnin henkilökohtaisena meikkaajana. Vuonna 1976 Joe Blasco perusti oman meikkikoulunsa Hollywoodiin.

Tänä päivänä hänen meikkikoulunsa sijaitsevat Hollywoodissa ja Orlandossa, Floridassa. Useimmat Hollywoodin meikkitaiteilijoista ovat Joe Blascon kouluttamia. Esimerkiksi meikkitaiteilija Matthew W. Mungle sai luomastaan Draculasta Oscar-palkinnon.


Norris Cosmetics Oy 
on laadukkaisiin ja vahvoihin kosmetiikkabrändeihin keskittynyt tukku- ja maahantuontiyritys. Norris Cosmetics oy edustaa Joe Blasco – tuotesarjaa, Thal'ion- ja Helen Pietrulla –ihonhoitotuotteita sekä Green People -luomukosmetiikkasarjaa.

Norris Cosmeticsin tarkoituksena on tarjota markkinoille ensiluokkaisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia.

Norris Cosmetics Oy toimii yhteistyössä lukuisten ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien kanssa. 
Lisäksi yritys toimii yhteistyössä dragartisti Mega-Paulan kanssa, joka käyttää esiintyessäään Joe Blasco kosmetiikkaa. Myös a cappella-lauluyhtye Club For Fiven kanssa yhteistyösopimus on tehty.

Elle beauty awards 2012 valitsi Suomen ensimmäiset voittajat kolmessa eri sarjassa: Säästä, satsaa ja lukijoiden valinta. Satsaa tuotteeseen-sarjassa Joe Blasco-tuotesarjan poskipuna oli voittaja.  

Green People luomukosmetiikka-sarjan After Sun Lotion voitti Cosmopolitan  beauty award 2012 lukijaäänestyksen kategoriassa "Vartalon hoito yli 20 euroa".

Pääset tutustumaan Norris Cosmeticsiin tarkemmin "TÄÄLTÄ"


Joe Blascon valovärin tarkoitus on häivyttää kasvoilta juonteet ja varjokohdat. Myös tummat silmänaluset vaalennetaan valovärin avulla. Testasin Joe Blascon valoväriä, ja jo vähäisellä värimäärällä saan haalennettua tummia silmänalusia. Puuteri siihen päälle ja normaali meikkaus. ihana huomata, että vihdoinkin kasvoni ovat ikäiseni naisen kasvot! 

Onhan halppisversioita kokeiltu. On voidemaisia ja kiinteitä värejä. Ruskeita ja vaaleita. Jotkut toimivat hetken, mutta päivän aikana olen huomannut, että silmänaluset ovat taas mustat. Joe Blascon valoväriä ei tarvitse lisätä päivän aikana. tämä mahdollistaa mm. eri paikkakunnalle menon ja juhlat. Tai sinulle vaikkapa työpäivän. aamulla kun meikkaat, päivällä meikki on yhä kunnossa. 

Joe Blasco -valovärit sisältävät 60 % väripigmenttiä. Valovärit levitetään synteettisellä siveltimellä tai meikkisienellä. Valittavana on 4 eri sävyä, jokaiselle omansa siis. Voit myös käyttää Joe Blasco -valovärejä kasvojen korostamiseen esim. poskipäille ja amorinkaareen. 

Kommentit

Lady of The Mess sanoi…
Minä voitin tuollaisen blogiarvonnassa ja loistotuote onkin. Minä tosin en voi silmänalusiin laittaa, sillä minulla eivät vaivaa tummat silmänaluset vaan pussit silmien alla - ja niitä tuo vain korostaa. Mutta niiden tummien silmäkulmien ja pussien alla olevien varjojen häivyttämiseen se sopii - samoin kuin poskipäiden ja kulmaluiden korostamiseen;)