Siirry pääsisältöön

SINI-monitoimimoppi ja laminaattipyyhin


Kerroin tässä taannoin Sinituotteen ihanasta saunan laudepesurista. Samalla starttasi arvontakin käyntiin. Arvontaan pääset "TÄSTÄ".
Kirjoitin jo tuollointutuksi tulleen Sinituotteen iskulauseen; Sinillä siivous sujuu. 
Se on totta! 
Olen ihastunut Siniin ja sen uskallan tunnustaa julkisestikin.

Perusteluni sille, miksi Siniin kannattaa panostaa: 

  1. Sini on kotimainen avainlippu-merkitty tuote. Suomalaista laatutyötä haluankin kannustaa. 
  2. Sini on laatua. Laatu tarkoittaa kestävyyttä, toimivuutta ja sitä, että tuotteiden valmistuksessa on panostettu ihan suunnittelusta alkaen. Tehty tarkoituksenmukaisia tuotteita niin, että ne kanssa toimivat siinä tehtävässä, mihin ne on tehty. Moppi moppaa lattiat puhtaasi, eikä vaan levittele likaa ympäri asuntoa. Mattopiiska piiskaa matoista pölyt ja roskat, hiekat jne pois, eikä matto piiskaa mattopiiskaa. :D 
  3. Tuotteet ovat kauniita! Kauniilla tuotteella on kivompi siivota ja pitää esillä. Vaikkapa tiskiharjaa tai vessaharjaa. 
  4. Sinituotteet ovat kestäviä. Vaikka laatu maksaa enemmän, niin kestävyys on sen verran pitempiaikaista, että niitä halppistuotteita joudut ostamaan uusia ja uusia ja uusia, kun taas Sini kestää ja kestää ja kestää...
  5. Sinin varsille on useita käyttätarkoituksia olemassa. Esimerkiksi samaan siivousvarteen saa moppia, lastaa, eri liinoja... 
Voisin luetella hyviä puolia vaikka ja kuinka!
Nyt kuitenkin perehdytän sinut tarkemmin Sinin monitoimimoppiin!


Sinin monitoimimoppi on kevytrakenteinen, mutta oikean mittainen ja kestävävartinen. 
Pakkaus sisältää Monitoimimopin runko-osan, pehmusteen ja 10 kpl tomuliinoja. Minun pakettini poikkesi hieman alkuperäisestä, sillä vaihdoin tomuliinat pariin laminaattipesimeen. Ne kun ovat meille tarpeellisempia tällä hetkellä. 


Litteän rungon ansiosta monitoimimoppi mahtuu matalankin sohvan tai lipaston alle. Moppi ja varsi ovat kevyitä ja ergonomisia, joten työskentely on miellyttävää ja pystyt siivoamaan ergonomisesti. Varsi on 140 cm mittainen ja ruostumattomasta teräksestä tehty. Ruostumattomuustakuuta Sinituote antaa jopa 5 vuotta! 

Monitoimimopin pohjassa on ikuisesti kestävät runkoon valetut Aplix-koukkutarrat. Päällä jämerät painonapit, eli liinapitimet eripaksuisille liinoille. Voit samaan varteen siis kiinnittää erilaisia Sini-liinoja. Meillä laminaattilattiat tarvitsevat laminaattipyyhkimet, mutta Siniltä löytyy takataskusta jokaiselle lattiamateriaalille omansa. 

Kyllä nyt kissankarvat ja pölypallerot saavat kyytiä! Meidän Leijonanpentummekin tykkää mopata. 

MOPPIIN VOIDAAN LIITTÄÄ NÄMÄ VAIHTO-OSAT:

Pehmuste
Hankauslevy 40 cm
Mikrokuitumoppi 40 cm
Mikrokuitulaminaattipyyhin 40 cm
Levymoppi 40 cm
Mikrokuitulaminaattimoppi
Mikrokuitulattialiina
Lattialiina
Tomuliina 40 cm
Staattinen liina
Pölyliina laminaatille
Kaikki SINI-välinevarret


Terävät kulmat helpottavat nurkkien moppausta, pehmustetut reunat estävät huonekaluihin ja seiniin tulemasta kolhuja. Tuolinjalkakolon avulla moppaat pöydänjalkojenkin juuresta siirtelemättä raskaita huonekaluja. 

Monitoimimopissa on myös lastaosa, jolla roskien lakaisu on näppärää. 
Kokeilin myös lattialistojen päältä ottaa ja taipuisa nivel tekee kyllä tehtävänsä! Nivel on sopivan nihkeä, joten lastaosa ei kippaa keskenkaiken ahtaimmassakaan kolosessa. 
Monitoimimoppi menee melkein mihin tahansa asentoon antaen siivota jokaisen kodin nurkkauksen ja kolosen, myös minun, jolla omat nivelet eivät toimi kunnolla. 
Sini taitaa olla varaniveleni. ;) 

Helppo on myös  puhdistaa, sillä pohjassa on vedenpoistoreiät pesua varten. Kuivatat vaan ilmavasti, ettei kosteus pesiydy pintoihin ja pilaa täten hyvää apulaistasi. 


Kokoa lastaosalla on 40 cm ja monitoimimoppi sopii kodin kaikkien lattia- tai seinäpintojen kuiva-, nihkeä-, kostea- tai märkäpyyhintään. Minun mittaiseni pikku-Viltsu voi vastaisuudessa vedellä Sinin kanssa seinältä hämppisverkot ja katosta samaten. Sitten testiin uutukaistuote laminaattipinnoille. 
Mikrokuitu laminaattipyyhin.  sopii siis siltään tuon sileän liinan tilalle. 
Ihana "karvalankamoppi" sai heti uutukaisuuttaan minut villiksi. voisinpa ottaa tämän unilelukseni. ;) Ja mikä väri! UPEA SINInen! 


Päätin kuitenkin luopua ihanan pehmeästä mikrokuitumopista ja laittaa sen paikoilleen. Senkun vain liina lattialle ja lasta päälle. Kiinni on! Laminaattipyyhin latautuu kuivana sähköisesti ja sitoo pölyn tehokkaasti. Nihkeänä se poistaa lian ja tahrat jopa ilman pesuaineita. Siispä kuivaharjoittelemaan ja samalla sängynalunenkin ottamaan puhtaaksi. Johan tuo viikkosiivouksen aika olikin! 

Sopii laminaatti- tai parkettilattian kuiva, kostea- ja nihkeäpyyhintään,
Liukuu hyvin laminaattilattialla, ja on miellyttävä käyttää,
Kuivana latautuu voimakkaasti ja kerää pölyn tehokkaasti,
Kostutettuna poistaa tahrat hellävaraisesti. 

Pitää paikkansa! Jollet usko, katso seuraava kuivalla vedetty kuva! 


Siis onks meillä NÄIN likaista!? 
Melkein tekisi mieli jättää julkaisematta koko kuva, mutta toisaalta perusteluni tuolle on se, että nimenomaan siivouspäivänä otettu, ilman imurointia, ilman kosteapyyhintää. Vain matot lattialta sivuun ja vetelemään monitoimimopilla! Ja tässä on tulos! Lattiat ovat puhtaat pölykakasta ja se kaikki törky on tuossa mikrokuituliinassa! 

Seuraavaksi sitten kosteapyyhintä ja nautin erityisesti tuosta liinassakin olevasta kolosta, niin ne tuolien ja pöytien jne jalat pääsin ottamaan ympäriinsä ihan tuosta noin vain. Eikä tarvinnut itsellä pyöriä, kuinhyrrähäkkyrä, vaan moppi pyöri puolestani taipuisuutensa ansiosta.  
Ai että minä tykkään! 


Niin tykkäsi kissakin! Aikaisempi pyyhehärdelli on nyt taaksejäänyt viritelmä ja epäkäytännöllinen ohut lastasysteemi muutenkin. Nyt tilalla on oikeasti toimiva kokonaisuus ja tämä vekotin saa uuden elämän kylppäristä. 

Mikrokuituliinan voit pestä pesupussissa pesukoneessa 60 asteessa, joten hygieenisena se pysyy pitkään. Useita pesukertoja kestävä pehmonallukka. ;) 

Kun ostat Sini-tuotteita, valitse aina oman lattiasi mukaiset liinat. Ja tuotteet muutenkin sen mukaan, mihin tarkoitukseen sitä tulet käyttämään. 
Kyllähän tämä meidän vanha vempain toimii kylppärissä lastana, mutta pesupuuhissa vaikkapa lattian listoja tällä ei saanut eikä nurkkia kunnolla. Eli nyt Sinin ansiosta en enää tarvitse kykkiä kontallani luuttuamassa lastaamisen jälkeenkin vielä saadakseni varmasti puhdasta! 
Laminaattimoppi sopii laminaatille, mutta parketille on omansa ja muovimatolle myös.

Voit katsoa omaan tarpeeseesi sopivia lattiatarvikkeita "TÄSTÄ" linkistä. tutustu myös muihin Sinituotteisiin "TÄSTÄ".

SINITUOTE

SINITUOTTEEN KAIKILLA TUOTTEILLA ON VUODEN TUOTETAKUU. OSALLE TUOTTEISTA MYÖNNetään LISÄKSI VIIDEN VUODEN LAATUTAKUU!

Valtaosa SINI-tuotteista valmistetaan Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä Satakunnassa, jossa yritys on merkittävä työllistäjä.  Osoituksena kotimaisesta alkuperästä on suurimmalle osalle tuotteista myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.
Kotimainen SINI-tuote on myös suomalaisen suunnittelijan taidonnäyte, joka on muotoiltu käytännöllisyyden, ergonomian ja tyylikkään ulkomuodon ehdoilla. Tuotteet syntyvät osaavissa käsissä modernin valmistusteknologian tuloksena.
"TÄSTÄ" Sinituotteen Facebook-sivulle


Kommentit

Tiia K sanoi…
Hirmu hyviltä näyttää ja lause on klassikko Sinillä siivous sujuu. Siivoukseen kyllä tarvitaankin parhaat vehkeet, sen verran viheliäistä hommaa. Ja just kun sulle valitin, niin pääsin Buzzador Vanish kamppikseen, jihuu. ;)

Kivaa keskiviikkoa Viltsu. <3
Viltsu sanoi…
Hei hienoa! Vanilja räjäyttää lian pois. ☺mä olin sitä buzzannut aiemmin niin viel on puolet purkista jäljellä. En nyt ruvennut uudestaan.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…