JOULUKALENTERI, Luukku 22: Kampauksia ja


Minusta on mukava paketoida lahjoja kauniisiin papereihin ja nauhoihin ja asetella tagi siihen päälle. Sitten ojentaa paketti hänelle, jolle vartavasten on sen hankkinutkin tai laittaa postitse menemään. 
Vielä suuremman ilon saan siitä, jos olen itse tehnyt lahjan alusta asti itse hänelle. Silloinhan luovutan hänelle myös minun omaa aikaani, jotka käytin lahjan valmistamiseen sekä jostain sieluni syvyyksistä iloa ja välittämistä lahjan saajaa kohtaan. 

Antaessani toiselle jotain kaunista kauniissa paketissa tunnen , kuinka se saajan riemu ja ilo tarttuu minuunkin. Se on jotain sellaista, mitä voi tuntea vain antamalla ja tavallaan jostakin luopumalla. Se tunne tulee siitä, että nimenomaan minä olen voinut antaa toiselle sen ilon tunteen. 

Joulu on antamisen aikaa. Toivottavasti sinäkin saat tuntea sitä samaa taianomaista hyvää tunnetta, josta kerroin. Ja toivottavasti se tunne säilyy ensi vuodenkin. Aina on syytä ojentaa lahjoja ystäville ja läheisille. Tai vaikka tuikituntemattomille. 

Kunhan se tulee sydämestä vilpittömästi, eikä niin, että vaaditaan vastalahjoja, odotetaan saavuttavamme kiitollisuudenvelkoja tai muutoin hyötyvämme lahjojen annosta. 

Myös ensi vuonna tulen ojentamaan yllärilahjoja bloginikin lukijoille! 
En tee niistä sen suurempaa numeroa jatkossakaan, enkä siis huutele, milloin mitäkin annan ja kenelle, mutta tottakai on kiva, jos kuulen, että ovat perille tuleet. 



SINULLE: 


Hiusten letitys


Nutturakampaus


Tuubi-nuttura


Nuttura


Ponnari


Mikä näistä on sinun lempparikampaus? 


Kauniisti paketoitu lahja tuli myös TEAlta. 


KIITOS TEA! 
Silkkipaperia, tagi ja paperinarua


EXTRA:
Tämän päivän ajan kaikkiin tilauksiin sujahtaa ilmainen joululahja!
Huom! Yli 15 euron tilauksesta tulee myös tilaajalahja. 2 lahjaa siis.
Ei minimitilausrajoja!
Tarjous voimassa koodilla "INSPISJOULU" ja vain 22.12.2014 ajan

"OSTOKSILLE"


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Ihania kampauksia. On tuo leukaperä sen verran leventynyt, että tuntuu ettei nutturat enää sovi. Vain polkka joka jotenkin kehystää hihh ja peittää niitä leukoja. :)