Kalenterin tuunaus


Tässä on se kalenteri, jonka tuunasin itse ja arvoin. Kalenteri on nyt päässyt kotiin, joten voin esitellä sen teille kokonaisuudessaan. Teemaksihan halusin laittaa iloa ja värikkyyttä. Siksi kaikki haalean ruskea, harmaa, hempeys sai jäädä. Olisi ollut niin helppoa pysyä vintagessa, mutta kun en halunnut!
Sopivasti löytyi kaksi arkkia jätskejä ja polka dot-lahjapaperia. 


Kanteen liimattu koira on leikattu myös paperiarkista. Vaaleanpunainen satiininauha koristaa kalenteria ja myös osoitevihkoa. 


Molemmat vihkot ovat samassa muovitaskussa ja samaa sarjaa. Tottakai. 


Molempien vihkojen sisäsivuilla on väriä tuomassa kuvioteippauksia ja koska vihkoissa on myös tilaa muistiinpanoille, halusin helpottaa sivujen löytymistä korostamalla niitä sivuja. Itse olen kaivannut kalentereihin muistiinpanosivuja ja jotain elämää, joten tein sitä tähänkin. Aika parantaa. Muistutus kaiken varalle. Ja klemmari irtolipukkeille. Iso klemmari ihan siksi, että toimii paremmin. 

Just another sunny day in paradise. 

Unelmille, toiveille, kenties muistutus siitä, kuinka hyvä on olla kotona ja terveenä töissä. Jokin harrastus tai mitä nyt mieleen tuleekaan.  Jälleen yksi aurinkoinen päivä paratiisissa.Tässä oli yksi lempparisivuistani. 
E niinkuin..

  • Euphoria
  • Elämä
  • Energia
  • Eheytyminen
  • Elinvoima...

Mitä E sitten onkaan Eevalla. ;) 
Huomasithan myös helmistä tehdyt chakrat. Sleep all day, party all night, never grow old, never die.

Hieman leikkisäkin sananlasku muistuttamaan siitä, ettei meidän pidä antaa itsemme repsahtaa, vanheta henkisesti ja kuolla henkisesti.

 Nuku kaikki päivät, juhli kaikki yöt. Älä koskaan kasva vanhaksi, älä koskaan kuole. 

Ei nyt ihan sanatarkasti kannata toteuttaa tuota kehotusta juhlineen ja unineen, mutta kunhan muistamme, että elämä on muutakin kuin työtä ja kotitöitä. Ole oma valloittava itsesi. 
Joku jossain odottaa parhaillaan saavansa ihastua sinuun! 

Mikä sen kauniimpaa, kuin ihastuminen. Vaikka ihan viaton, etäihailu toista kohtaan. Ja se tunne, kun minä olen sen kohteena! Auh. 

Olkaamme omia itsejämme ja annetaan hänen ihastua itseemme! Ihan sama, onko se ystävän ihailua siitä, kuinka rempseä olet tai naapurin huumoristasi. Kunhan olet! Kalenterihan on hyvin monipuolinen. Siinä on erilaisia taulukoita, tietoutta ja karttaa. Sieltä löytyy useammanlainen kalenteri tälle uudelle vuotta JA vuodelle 2016! Laitoin toisenkin ison klemmarin kalenteriin, niin on sitä tilaa vaikka käyntikorteille. 
Hieman olalaaa:ta mukaan, jotta tuntisimme itsemmekin kauniiksi ja seksikkääksi. ;) Kierresivut helpottavat kalenterin käyttöä, vaikka sitten kokouksessa yhdellä kädellä. 


Koko työryhmän vuosilomat saa halutessaan muistiin ja näkee nopsaan myös, milloin kummilapsilla on nimpparit. ;) Olipa suomalaiset lapset tai ruotsalaiset kyseessä. 


Yksi hyvin tärkeä osa kalenterista on mittanauha! LÖYTYY!
Samoin välimatkataulukko.
Tämähän on sellainen letherman! :D 


Puhelinmuistion puolella on myös kuviteltua muistiinpanotilaa. 


Hieman kauneutta......ja hieman villiä ystävyyttä. Rohkeutta! 
Ja iso klemmari käyntikorteille. Saat kaikki puhelinnumerot varmasti talteen. Tämä aukeama löytyy helposti koristellun ja korotetun reunan ansiosta. Taisipa I niinkuin Inspiration sujauttaa oman tervehdyksensäkin mukaan. Vielä hyvin tärkeä ohje: 
OPI SANOMAAN MYÖS EI! 

Ole oman elämäsi löytöretkellä!

Toiselle puolen klemmaria voi laittaa vaikka oman passikuvansa, niin muistaa, kuka OSAA SANOA EI. Se on äärettömän iso asia. 

Mukavia hetkiä kalenterin parissa Eeva! 

Kommentit

Susanna sanoi…
Vaude kuinka upeaksi olet tuunannut kalenterin! Onnellinen on voittaja varmasti! Ihanaa joulunaikaa teille ihanille sinne!
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana kalenteri ja ihania pilkkuja, rakastan polka dots kuvioita. Ja luultavasti ehdin kuolla kupsahtaa, ennen kuin opin sanomaan "ei". Elämä on yksi opintie. .)

Ihanaa joulua Viltsu. <3
Kiitos teille ihanat.
Tiia, siinä sitä onkin tavoitetta. Oppia ennen kuolemaa
Satu sanoi…
Törmäsin tähän postaukseen google haun kautta. Ihana blogi sinulla, taidankin ryhtyä seuraajaksi. :)
Tiesitkö muuten, että tästä kalenterin tuunauksesta on vallan kokonaan harrastusporukka. Ihana harrastus ja vie ihan mennessään.
Planner Lovers Finland ryhmä löytyy facesta, kannattaa kurkistaa niiden meininki. Ihanan luova ryhmä. https://www.facebook.com/groups/822906814489115/
Enkuli, kiitos <3
Satu, voi apua, miten ihana kommentti! KIITOS!
Ja kiitos kun jäät seuraamaan minua. Toivottavasti minulla on antaa sitä mitä tykkäät lueskella, jatkossakin. <3
Ja wau, pittääpä tutustua vinkkilinkkiisi. Kiitos!