Siirry pääsisältöön

video

KATSO "VIDEO" ... Se kertoo kaiken, mitä haluan kertoa tässä ja nyt.

Ja sinä, joka et ymmärrä englantia, tai videon sanomaa, tai et halua katsoa koko videota, kerron, että kyseessä siis haaste kodittomille.
"Lähdetkö videoitavaan kisaan kädenvääntöön, jossa voittaja saa 100Dollaria?" -"Kyllä!"

He eivät tienneet, että myös häviäjä saisi 50 dollaria...
He eivät tienneet sitä!!!

Mitä tapahtui?
Kuka voitti?


Meillä on hyvä olla, kun meillä on koti ja ruokaa.
Meillä on hyvä olla, kun on puhtaat vaatteet.
Meillä on hyvä olla!

Tämä video kertoo siitä, kuinka vähävaraisena tai varattomana ymmärtää sen tärkeämmän päälle mitä on kunnioittaa kanssaeläjiään. Mitä on antaa vähästäänkin sitä tarvitsevalle. Kun rikkaus ei tuo onnea. Kun raha ei ole kaiken tärkeintä maailmassa.
Ihan kaikki rikkaat ei samaan pysty.
Onneksi maailmassa on olemassa itsekkyyden lisäksi hyvyyttäkin!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…