Siirry pääsisältöön

Atc-vaihtoa, lahjoja ja onnellista perhosta

Olen tämän päivää ollut kuin kesäperhonen kaikista koreimmilla siivillään ilmaan lennähtämässä. Kuin löytyisi maailman kaunein kukkanen, mille istahtaa mettä imemään. Perhosen pienen pienin siivin lehahtaisin kukan terälehdelle ja paistattelisin siinä päivää. 
Nauttisin elämästä. 
Auringosta. 
hyvästä olosta!
Sain nukuttua viime yön täysin levollista, hyvää unta. 
Näin unia, joista herätessänikin hymyilin ja hymyilen edelleenkin. Rakkautta ja ruusutarhoja. 
Ja siis ihan viattomasti, tylsästi, kirjaimellisesti. ;)


Kipujeni kanssa on siis seesteisempi hetki. Ensimmäinen päivä taas varmaan viikkoon. Eilen ja toissapäivänä meinasinkin menettää hermoni jo, kun lääkkeiden kanssa tuli "tappi täyteen". En tykkää!
Tänään tykkään. Mitä vähemmän pillereitä, sen parempi. 
Mitä vähemmän kipuja, sen onnellisempi olen! 
Voin hetkeksi jopa sulkea silmäni ja kuvitella, miltä tuntuisi olla terve...
Hmm.. vaikeaa, mutta ehkä muistikuvissani sen saan mieleeni. 
Kaukaisuudesta.


Tänään  sain varmuuden siitäkin, että hyvyys todellakin palkitaan ja enkeleitten joukko on suurempi, kuin arvaammekaan. 
Toisilla on tapana moittia ja syytellä ottamatta asioista selvää. Osoitellaan sormella ja levitellään ikäviä asioita tietämättä totuutta. 
Eihän jokainen työtön ole sossunpummi! 
Eihän jokainen kotona oleva ole vapaaehtoisesti työtön! 
Eikä jokaisen sairauden taakse kätkeydy luulosairautta tms, vaikkei eläkettä saisikaan.
Toiset taas selvittävät asiat, pohtivat, kyselevät, varmistavat ja tekevät todellisen päätöksensä sitten. 
Ja tällaisilla hetkillä, kun saa kuulla olevansa tärkeä ja hyvä ihminen ja sellainen, johon luotetaan todella suurissa asioissa, tekisi mieleni purskahtaa itkuun. Ilosta. 

Kyllä! 
Unelmilla ja haaveilla ON tapana toteutua! 
Isoilla tai pienillä asioilla, ei niin merkitystä. 
Unelmat ovat aina SUURIA! MERKITYKSELLISIÄ!


 Tässä bloggauksessa olen samalla esitellyt Tiina J.ltä saamani ATC-kortit. Vaihdoimme päittäin viisi korttia. Kiitos Tiinalle! Iloitsen väri-ja kuvamaailmasta, jolla minua ilahdutit.


Sain myös anna hyvän kiertää-haasteesta Silimukointia-blogin kautta lahjan. 
Oi, mitä ihanuutta! Olen postin suosiossa. ;) Kaunis kortti, kaksi lasinalusta ja ruusu. 
Kukkia on aina ilo saada! 
Jos olisin yhtään varakkaampi, meillä olisi AINA kukkakimppu maljakossa! 
Mutta koska olen, mitä olen, meillä kasvaa kukkasia kukkaruukuissa. ;D


Ihanan selkeää jälkeä, kaunista työtä! Käsityötä! 
Kotimaista sulokkuutta! 

Näille löytyikin paikka olkkarista! Iltateet!!!Ruusu onkin jännä pakkaus! 
Sen varren tilalla on neula! 
Ja sepä ei pistä sormeen, vaan saa kätsysti lukittua. ;)Olipa Silimukointia-Piritta katsellut värimaailmankin meille sopivaksi. 
Lempivärejäni. Itämaista ja harmoonista. 
Sanoisinpa, että ilolla vastaanotin yllärini!


Ruusu ei mennyt maljakkoon, vaan olkkarin verhoon. 


Saamme ihailla sitä usein näkyvällä paikalla! 

KIITOS Piritta!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…