Korttisirkus



Minun yksi suosikki-askartelukaupoistani on "Tmi Korttisirkus"
Vaikka kyseessä onkin pieni kauppa, saa Korttisirkuksen kautta aikas kivasti tilattua mitä tarvitseekin. Kysyy vaan rohkeasti Nannalta, onko mahdollista. Verkkokaupan puolellahan Ei ole kaikki, mitä varastosta löytyy tai mitä hän voi sinullekin hankkia pyynnöstäsi. 

Korttisirkus toimii myös FB:ssä kirppistyylillä. 
Kaikki tarvittava tieto löytyy Verkkosivuilta, johon pääset "TÄSTÄ"
Nannalta kannattaa kysellä myös sisustustarroista ja peiliperhosistakin. 


Suosittelen lämpimästi niin Korttisirkusta, kuin tekstiäkin: Älä unelmoi elämääsi. Elä unelmaasi! 
<3


Iso kiitos uusille blogini lukijoille! Olette tervetulleita! 
Ihanaa myös, että uskollisia lukijoita riittää yhä edelleen kahden-kolmen vuodenkin jälkeen. 
Ote Viltsun esittelysivulta: 

MEILI: somanyinspiration@gmail.com


Blogin tarkoitus:
Olen on läpikäynyt monia vaikeita asioita, jonka vuoksi pystyn kertomaan monista erilaisista asioista mielipiteeni ja kokemukseni. Ja haluankin kertoa ja samalla mahdollisesti saada edes yhden ihmisen pysähtymään ajattelemaan omaa tilannettaan. Löytämään positiivisen asenteen elämäänsä. Saamaan voimaa jaksaa, uskoa parempaan tai ymmärrystä muita kohtaan. Kenties edes yksi ihminen oppii arvostamaan itseään tai saa luottamusta itseensä ja siihen, että kaikki on mahdollista. 

Haluan omilla kantapään kautta koetuilla asioilla terapioida niin itseäni kuin mahdollisesti muitakin. Herätellä ihmisiä ajattelemaan asioita eri näkökulmista tai jopa katsomaan peiliin. 
Blogissa  saa purkaa omia tuntojaan ja kenties auttaa toisia samalla. Myöskin saa esille omia tuotteitaan ja ennen julkaisemattomia runojaan. Samalla bloggaaminen on ajankulua kotona ollessa sekä sosiaalisuutta muiden bloggaajien kanssa. 
Blogissa kerrotut esimerkkitapaukset ja henkilöt EIVÄT ole teille tuttuja. En käsittele teidän asioitanne, en kerro nimiä ja paikkakuntia. Kaikki henkilöt itseäni ja Murusta ja lapsukaista lukuunottamatta ovat randomeja, täysin jostakin muualta, kuin kenenkään teidän tuntemistanne henkilöistä. Ellei sitten suora linkki tai nimi ole kerrottu ja aihe viaton, esim. kenen haasteeseen tehty työ tai keneltä sain kortin tms. 

KYSY ENSIN, jos jokin asia mietityttää! Vastaan mielelläni! Blogini on puhutteleva, joten mielummin puhutaan asiat suoraan, eikä tehdä niitä mutu-juttuja turhaan mieltä vaivaamaan. Jookosta?!

Kommentit

Nanna sanoi…
Kiitos:) Verkkokauppahan sulkee nyt ovensa koska ei kannata mutta toiminta jatkuu FB:ssa Sisustuskulmassa ja Pikkukirppusella;)