HIUSTEHO





Kerroin jo aikaisemmin saaneeni Lifelta kynsille ja hiuksille tarkoitetun luontaistuotteen testattavaksi. Olen nyt käyttänyt purkillisen kyseistä tuotetta, joten voin kertoa oman mielipiteeni ja kokemukseni. 


"LIFE" -myymälöitä löydät ympäri Suomen ja myös verkosta! 
Suosittelen lämpimästi myös Life-Clubiin liittymistä, sillä sitä kautta saat rahan arvoisia etuja! 
Life-tuotteiden tarkoitus on tehdä hyvää sinulle. Ennaltaehkäistä sairastumasta ja ylläpitää hyvinvointiasi. Life-tuotesarja on markkinoilla oleva laadukas ja luonnollinen hyvinvointisarja meille jokaiselle. 


Kokeilin siis Life Hiustehoa. 
Peltokorte-vitamiini-kivennäisainevalmistetta. 
Purkki sisälsi 100 tablettia ja sen tehon kerrottiin auttavan hiusten ja kynsien hyvinvointiin. 

Jos joku, niin se minua harmittaa, että juuri tähän samaan aikaan minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminnan pahentuminen ja siitä syystä oireistossa mm. hiusten lähtöä ja kynsien haurautta. 
Mutta huomasinko mitään hyvää sitten? Jotain, millä varmistaa, että juuri tämä tuote olisi toimiva?!



Kyllä! Huomasin kaikesta huolimatta hiusteni voivan paremmin, kuin ennen kuurin aloittamista!
Hiukseni alkoivat melko nopeasti jo näyttää ensi merkkejään tuuheutumisesta ja takkuisuus ja sähköisyys alkoi vähentyä. Kuurin loputtua hiukseni ovat edelleen tuuheammat, helpommat kammata, kiiltävät luonnollisesti olematta likaisen rasvaiset ja hilsettä ei ole laisinkaan. Lisäksi kaksihaaraisuus on tämän kuurin aikana ollut tyystin poissa! Yleensä hiukseni haaroittuisivat tässä ajassa edes hieman. ei nyt.

Kynsiin en valitettavasti voi sanoa sen enepää, kuin että hieman sielämmiksi ovat muuttuneet ja varpaankynnet kasvavat nopeammin. Näillä merkeillä olettaisin siis, että jollei kilpirauhaseni olisi sekoillut, saattaisi käsienikin kynnet olla paremmassa kunnossa selkeämmin. Samaa ainettahan ne ovat, kuin hiukset ja varpaan kynnet.

Olen iloinen siitä, että ulkoinen kauneuteni on saanut ripauksen lisäpotkua ja itsevarmuuteni tottakai sen myötä nousussa. Nyt kun kilpparikin lääkitään tässä samalla, toivon, että yhä sisimmässäni olevat hyvää tekevät kivennäisaineet jaksaisivat auttaa kynsienikin kanssa. Pelottaa edes ajatella, mitä olisin ilman tätä kuuria! Etenkin hiusteni kanssa.

Suosittelen ehdottomasti! Ja samoin Life-tuotesarjan muitakin tuotteita!
Me suomalaiset tahdomme yleensä lääkitä itseämme vasta, kun olemme jo sairastuneet, mutta miksi emme hoitaisi kehoamme ja pitäisi huolta jo silloin, kun olemme vielä terveitä. Ei nämä lääkkeitä ole! Nämä ovat hyvää tekeviä luontaistuotteita! Vissi ero mutta tehokas apu!




Kommentit