Love is in the AIR ja tulista tex mex ruokaa

Mietin rakkautta ja sitä, kuinka erilaista rakkautta onkaan olemassa. Ihan jokaisella meistä yksilöinä ja laajasti ottaen kaikilla. Rakkaudettomuuttakin on olemassa, mutta sitä en tiedä, voiko kukaan maanpäällinen Luojan luoma elävä olento, jolla on sydän ja aivot, olla tuntematta koskaan mitään rakkautta?

Sanotaan, että rakkaus on kaunein sana maailmassa. Rakkaus on kaunein tunne maailmassa. Rakkaus voittaisi kaikki sodat ja kaiken pahan, jos vaan rakkaus olisi ohjastamassa maailmaa eteenpäin... Suuria asioita... Suuri on tunnekin nimeltä rakkaus. 


Nyt en kuitenkaan ala syvältä kaivaa rakkauden pauloja ja intohimon tyrskyjä tai äidin rakkautta, ystävän rakkautta jne. vaan pohdiskelen rakkautta materiaan, harrastuksiin, ruokaan... Sellaista intohimoa, mikä on tyystin eriä ja silti voimakasta. 

Mietin, mitkä asiat minulle ovat rakkautta, tai mistä tykkään niin kovasti, että voisin sanoa kuten puhekielessä sanotaan; "vitsi, mä rakastan tota väriä/vaatetta/musaa/näkymää". 

Musiikki on ainakin yksi minulle rakas asia. Sellainen musiikki, jossa on sanomaa. Sanoilla ON merkitystä. Musiikista riippuen, fiiliksestä riippuen, esittäjästä ja tulkinnasta samaten. En minä mitä tahansa kuuntele ja liikutu. Ei tietenkään. Ja fiilistelyä ei pidä sotkea myöskään fanittamiseen. Mikään fanaatikko en ketään artistia kohtaan ole. Ihailen kylläkin erästä laulajaa suuresti rohkeudestaan ja taidoistaan. 
Musiikki myös saa tanssimaan ja vaikken voisikaan jokaista liikettä tehdä, tanssin ajatuksissani paljonkin. :) Baila baila! 
Onnenkyyneleitä vuodatin talvellakin siksi, että sain erään liikesarjan suoritettua, vaikka se olikin vaikeaa ja kivuliasta. Sen yhden kerran, mitä onnistuin, oli IHANAA!


Rakastan hyvää ruokaa! Makuelämyksiä. 
Riisiä, mausteita ja Naan-leipää. 
Rakastan Herkkuja. Mitä pehmeämpää herkkua, sen parempaa. 
Esimerkiksi mousset, vanukkaat, vaahdot... 

Rakastan myös kauneutta. 
Kauneus on tottakai katsojan silmissä, mutta se, mitä itse pidän kauniina, on luonto ja kukat, upeat värit, kimallus, taide, linjakkuus (esim. minkä muotoinen vaasi on), aurinko, eläimet,.. 

Myös harrastuksissa on rakkautta mukana. Samoin kiinnostuksen kohteissa, joista yksikin aihealue ollut minulle tärkeä viimeiset 26 vuotta! Silti en tiedä kuin pintaraapaisun aiheesta. Ei siitä sen enempää. 

Onhan tuota, rakkautta! 
Sinullakin varmasti monta kohdetta.. Vai onko? 


Rakkautta on siis ilmassa erilaisin asioin. Rakkaus ei kuitenkaan tuoksu tai maistu, mutta keltainen kesäkurpitsapa maistuu ja tuoksuu, kun siitä ruokaa vääntää. 


Ei se hyvältä näytä kuvassa ainakaan, mutta maistui kyllä hyvältä. Laitan tähän ohjeen sinullekin. 

TEX MEX-JAUHELIHA-KESÄKURPITSA VUOKA

1-2 kesäkurpitsaa
400g jauhelihaa
texmex maustepussi ( tortillamauste )
tomaattimurskaa
juustoraastetta

Viipaloi kesäkurpitsa pyöreiksi viipaleiksi. Paista Jauheliha ja lisää sekaan texmex mausteseos ja tomaattimurska. Lado vuokaan pohjalle n. puolet kesäkurpitsan viipaleista ja kaada päälle jauhelihaseos. Lado jauhelihan päälle loput kesäkurpitsan viipaleet ja ripottele päälle juustoraastetta makusi mukaan.

200 astetta ja 20-30 min.

Kommentit

Manumiina sanoi…
Kävin jo tuolla alempana kehumassa korttiasi "Iloa läpi elämän" ja nyt huomasin sen vapaissa korteissasi.
Vaihdatko?
Viltsu sanoi…
Mielelläni!
Susanna sanoi…
Ihanalta vaikuttaa tuo ruoka. Pitääpä tehdä itsekkin. Kiitti vinkistä ;)
Ihanaa ja herkullista varmasti.

Hih hii, meinasinkin jo laittaa lepohetken kuoreesi. Sinulle se on tehtykin.
Viltsu sanoi…
Hihhii. Olet ihana. :D