Hae tästä blogista

Bepancare emulsiovoide testattavana.

Hei, Olen Viltsu ja olen Hopottaja. ;)

Hopottaja on tuotetestaaja, joka itse valitsee tarjotuista tuotteista, mitä tuotteita tahtoisi kokeilla. Jos pääsee testaamaan kyseistä tuotetta, saa tuotteen kotiin ja selkeät ohjeet sen mukana. Hopottajana saa aina etukäteen tietää tuotteesta tarkemmin. Niin tuoteselosteesta, tuotteen käytöstä, tarkoituksesta ja valmistajasta kuin hopotusraportoimisestakin. Näin ei tule ryhdyttyä turhaan "väärään" hopotukseen. Halukkaita osallistujia kuitenkin on paljon!

Niinpä myös tämän "Bepancare emulsiovointeenkin" kohdalla mietin ensin, onko tuote minulle sopiva. Onko minulla arpikudosta, josta tahtoisin pehmeämmän, sileämmän ja kimmoisamman?
Olenko allerginen jollekin tuotteen ainesosalle vai voinko kokeilla tuotetta?
Olenko valmis kuvaamaan arpijani ja julkaisemaan ne ennen ja jälkeen tuotteen käytön kanssa?
Olenko paikalla tänä ajankohtana, kun testaus on käynnissä?
Voinko todellakin raportoida tuotteen myös hopottajaan sekä ystävilleni, tuttavilleni, somessa jne?
Kun vastasin kaikkiin kohtiin KYLLÄ, annoin itselleni mahdollisuuden olla hopottaja Bepancare emulsiovoiteelle.

Tässä sitä nyt ollaan! Valmiina taistoon! 

Lisää Hopottajista "TÄÄLLÄ" ja jos kiinnostuit, käytäthän suosittelukoodia: HOP10856
Oman Bepancare emulsiovoiteesi voit ostaa esimerkiksi Apteekista tai verkkoapteekista. Bepancareemulsiovoide maksaa n. 22,90 €.

Minä olin yksi onnekkaista, joka pääsi testaamaan kyseistä arpikudosvoidetta.
Paketin hain postista ja aloin tutustua vielä kerran niin "Hopottajan" kirjeeseen, kuin "Bepancaren" tuoteselosteeseenkin. Innoissani olen ollutkin!Ennenkuin jatkat lukemista, pyydän: 

Sinä, joka et tahdo nähdä arpia tai muuten tyylisi on arvostella toisten ulkonäköä, voit poistua jatkamatta eteenpäin. KIITOS! 
Tämä on tuotetestaus ja yritykseni saada venymäjäljet ja arvet vaalenemaan, ihoni pehmenemään ja kimmoisammaksi! Tämän tarkoitus ei ole järkyttää tai inhottaa sinua! 

Tiedän varsin hyvin kantavani vartaloa, joka ei muistuta missien vartaloa. En ole sileä ja hehkeä kuten Voguen kansikuvatyttöset. Vartalollani on oma tarinansa ja olen siitä ylpeä! 

Ylpeänä voin kertoa antaneeni sisältäni kodin lapselleni, eli olleeni kotelona pienelle toukalleni! Olen saanut aikaan jotain uskomattoman kaunista ja ainutlaatuista! 
ELÄMÄN TOISELLE IHMISELLE! 

Olen myös läpikäynyt hyvin vaikeita ja haasteellisia sairauksia yksi toisensa jälkeen, joista ihmekyllä, olen joka kerta selvinnyt hengissä! Voittajana! Kohtalolla oli sormensa pelissä. 
Muistot seuraavat niistäkin yhä arpina ja venymäjälkinä. 

Painoni on jojoillut ja sitä ON. Painoa siis. Mutta muistan ikuisesti myös ajat, jolloin olin tiedottomassa tilassa alipainoisena! Teinityttö, joka oli koulukiusattu ja anorektikko lopulta. Tyttö, joka oli kaunis, nuori ja elämä edessä. Ja se samainen tyttö lopetti ykskaks hengittämästä ja hänen sydämensä pysähtyi. Hämmästyttävää, että yhä olen tässä kirjoittamassa sinulle. 
Että selvisin sairaudesta,  sain ruuan pysymään sisälläni jatkossa, painon nousemaan...
Olen äärettömän onnekas, että siitä(kin) jäljelle jäi vain venymäjälkiä! 
Että pystyin toteuttamaan unelmani perheestä! 

En siis tahdo arvosteluja siitä, kuinka rumia arpeni ovat tai kuinka kehtaan niitä esitellä. Minähän kehtaan! Tämäkin bloggaus on osa MINUN elämääni ja minun matkaani! 
Arpeni eivät tule koskaan millään voiteella tai jumpalla katoamaan, mutta voin yrittää lieventää niitä! Muuttaa hieman siedettävämmän näköisiksi myös muiden silmissä. Voidakseni kulkea rannalla biksuissa ilman tuijotuksia. 
Ja vaikka kävisi kuinka tahansa, kannan vartaloani edelleen ylpeänä! 
Tee sinä samoin oman sieluntemppelisi kanssa! 

Jos nyt kuitenkin tuntuu siltä, ettet tahdo arpiani katsella, klikkaa itsesi pois tästä bloggauksesta. Kiitos. 
Jos taas kykenet asialliseen keskusteluun tai olemaan hiljaa ja tutustumaan kauttani Bepancareen, tervetuloa katsomaan ja kuulemaan, miten minun kävikään! 

Ja kiitos rakkaalleni, joka on aikamme alusta saakka tehnyt selväksi minulle sen, että olen kaunis ja rakastettava arvista ja venymäjäljistäni huolimatta ja että ne myös ovat osa minua ja elämääni arvokkaasti! Huomioithan myös sen seikan, että jokainen tuote, niin myös Bepancare emulsiovoide, toimii jokaisella ihmisellä yksilöllisesti. Se mikä toimii minulla, ei välttämättä toimi samoin jollakin toisella. Vastaavasti se, mikä ei minulle sovi, sopii toiselle erinomaisesti! Kerron siis OMAN kokemukseni, enkä kenenkään toisen ennusteita. Tuotetestauksellani saat osviittaa siitä, minkälaisesta aineesta on kyse ja mitä minä siitä ajattelen. 

Tuli aika ottaa kuvia kehostani.
Vaikka saankin vaatteilla peitettyä kehoni, paljas vartaloni kielii elämästä ja sen jälkeen jättämistä muistoista. Osa kauniita muistoja, osa pelottaviakin.
Jännitti kuvata, jännitti ajatus julkaista ne, mutta niinhän se on, että valinta oli jo tehty. Nyt en pakittaisi! Minulla ei vaan ole pokkaa luovuttaa, jos johonkin lähden. Sitäpaitsi tuolla jossain on liuta heitä, jotka myös halusivat mukaan testaamaan tätäkin tuotetta eivätkä päässeet. Koen velvollisuutenani myös heille kertoa tuotteesta tätä kautta.

Heti alkuun jo pääsin esittelemään muutamalle tuttavalleni sekä voidetta että arpiani. Palaute oli kannustavaa ja rohkaisevaa. Tottakai arpeni ovat syviä ja tummia, eikä kenenkään puheet niitä siloita, mutta jospa se tämä Emulsiovoide senkin tekisi. ;) Ilman kokeilua ei varmasti tulisi tulosta!
Ilokseni huomasin yhden ystävistäni innostuneen jo testaamaan tuotetta selluliittiinkin. Jes!
Lisäksi useampi odottaa mielenkiinnolla tuloksiani ja vain yksi kaikista etukäteen testauksesta kuulleista meinasi, ettei voide voi olla avuksi. Hänkin tosin toivoi saavansa kuulla tulokseni. ;)

MITÄ BEPANCARE EMULSIOVOIDE OIKEIN ON?

Bepancare ehkäisee ja vähentää jo muodostuneita raskausarpia.
Se sopii myös painonnoususta tai lihasten kasvusta tulleisiin venymäarpiin niin naisille, kuin miehillekin iästä riippumatta! Myös siis nuorille kasvupyrähdyksistä aiheutuneisiin venymäjälkiin! Parhaan tuloksen raskausaikana saat, kun jo ennaltaehkäiset arpien muodostumista kyseisellä emulsiolla. 

 • Bepancare sopii erinomaisesti koko keholle
 • kevyt koostumus on helppo ja nopea levittää
 • imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi
 • mieto tuoksu on käytössä miellyttävä
 • sopii myös synnytyksen jälkeen parantamaan ihon palautumista
 • hypoallergeeninen
 • dermatologisesti testattu
 • ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja tai väriaineita
 • rasvaa ihoasi päivittäin, aamuin ja illoin
 1. Centella Asiatica -uute stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa venynyttä ihoa – auttaa ehkäisemään raskausarpien muodostumista ja vähentämään jo muodostuneita arpijuovia.
 2. Dekspantenoli ja glyseroli ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä edistävät ihon toipumista – ihosta tulee pehmeä, joustava ja kimmoisa.
 3. Oliiviöljy ja ihon omat lipidit vahvistavat ihon suojakerrosta.

Mihin minä sitten käytän Bepancarea?

Vanhoihin, vuosien takaisiin raskausarpiin vatsassa, selässä ja rinnoissa. Kyllä !Vatsani todellakin K_A_S_V_O_I ja L_E_V_I_S_I. 

Muihin kuin raskauden aiheuttamiin venymäarpiin, kuten painonvaihteluista tai kasvupyrähdyksestä johtuviin arpiin. (Esim. anorexian jälkeen lihottuani arpia TULI! Lisääkin pitkin elämääni painon jojoillessa). 


Lantion seudulle kertyneeseen selluliittiin. Samallahan sen testaan, kuin arpenikin leikkauksesta. 

Vatsan seudulle kertyneeseen selluliittiin. Samallahan senkin testaan, kuin raskausarpienkin kohdalla. 

Selässä oleva leikkausarpi sekä poikittaiset raskausarvet. 

Leikkausarpia eri puolella kehoani. 


Älä pelkää. En sentään koko kehoani ole kuvaamassa tänne. Päädyin ottamaan kuvia vain selän leikkaus- ja raskausajan venymäarvista, raskausarvista mahasta sekä pari leikkausarpea muualta kehosta.  Vähän erilaisia kaikki, joten näette eroja eri tilanteissa. 

Yleinen mielipiteeni tuotteesta:

Tuoksu on kevyt ja miellyttävä,ihan perus voidemainen, eikä jää iholle pitemmäksi aikaa. Soveltuu siis senkin vuoksi sekä naisille että miehille. Ei myöskään sotke muiden tuoksujen käyttöä. Esim. jos suihkugeeli tai hajuvesi/partavesi on tuoksuvaa. (Kyllähän se pullosta tuoksuu, muttei enää iholla hetken kuluttua).

Tuote on riittoisa ja pullo helppo käyttää. Painallus ja saat vähän voidetta käteesi. Ei siis ylenpalttista ruippausta! Voide on tanakkaa, eli senkin ansiosta helppoa ja riittoisaa. Ei lirua, mikä hetkessä leviäisi sormien väliin. Saan juuri siihen kohtaan laitettua, kuin haluankin. Levittyy  hyvin ja imeytyy nopeasti. Ei siis pitkiä aikoja nakuiluakaan. (Ellei sitten selän puolelle voidetta levittävä Murunen niin halua. ;))

Bepancare emulsiovoidetta levitetään aamuin illoin haluttuun paikkaan. Koska voide ei ole lirua, saattoi voitelun tehdä myös vaatteet päällä, hieman "raottaessa". Näin ollen voin hyvin ajatella kiireisemmänkin uranaisen tai -miehen arkeen tuotteen sopivaksi! 


Voidetta riittää pitemmäksikin aikaa, mutta itse olen jatkanut sitä nyt kuukauden. On siis aika paljastaa tulokset ! Nostammeko kupposen Choco Caramel-kahvia iloisissa ja sileämmissä merkeissä vai aivan yhtä uurteisina kuin ennenkin? Onko tämä se minun urani? ;)


Pieni vanha leikkausarpi. 


Kuva vasemmalla ennen Bepancare-voidetta. 
Kuva oikealla säännöllisen käytön jälkeen kuukauden päästä. 

Minun mielestäni arpi on vaalentunut! Se jotenkin katoaa paremmin nyt ihoon eikä loista selkeänä kiiltävänä ja valkoisena. Lisäksi arpi on kimmoisampi ja pehmeämpi. 


Raskausarvet vatsassa


Vasemmalla ennen-kuva, oikealla Bepancaren jälkeen. 

Arpia on paljon ja ne ovat olleet vuosikausia hyvin punaisia ja syviä ja kireitä. Mitään suuren suurta muutosta ei näy kuvissa, mutta huomaan kaikista tummimpien arpien vaalentuneen hieman ja kimmoisuutta on tullut lisää. Aion jatkaa voiteen käyttöä vielä nimenomaan näille arville, jotta saisin vielä paremman lopputuloksen. Onhan alku kuitenkin jo lupaava! 

Selän venymäarvet sekä leikkausarpi


Vasemmalla ylhäällä on kaksi kuvaa ennen Bepancarea. 
Oikealla on viikon käytön jälkeen kuva. 
Vasemmalla alhaalla on kaksi kuvaa säännöllisesti käytettynä kuukauden päästä kuvat. 

Kuten kuvasta näkyy, viikossa ei ihmeitä tapahtunut. Ehkä hitusen leikkausarpi vaaleampi?
Kuukauden jälkeen venymäarvet sivuilta ovat selkeästi katoamassa! Hyvin paljon vaalentuneet. 
Leikkausarpi saattaa hieman näyttää muutoksia vaaleammaksi. 
Iho on hyvin pehmeä! 

Isompi vanha leikkausarpi 


Kuva vasemmalla on ennen-kuva. 
Kuva oikealla säännöllisesti käytettynä kuukauden päästä kuvat. 

Kuten näkyy, arpi alkanut kadota! No onhan se siinä yhä, mutta kun väri muuttuu enemmän ihon kanssa samaksi, onhan se arpi silloin huomaamattomampi! Lisäksi kireys on vähentynyt. 
Selluliittikin on tältä alueelta vähentynyt! 
Pitänee alkaa sivellä Bepancarea muuallekin selluliitti-ongelmapaikkoihin! 


VATSA


Tässä vielä kuvia vatsastani kokonaisuudessaan. 
Vasemmalla eka voitelupäivä. Kuten huomaat, voide ei lirua mihinkään! 

Oikealla on kuva 2 viikon jälkeen, eli puolivälissä testiä. Jo 2 viikossa huomaa, että tummimmanpunaiset arvet alkaneet vaalentua! 

Alhaalla kuva kuukausi Bepancarea käytettyäni. 
Ei enää kovin paljoa "punoitusta". 

Minä tyystin unohdin navan hoidon alkuvaiheessa, joten navan laparoskopia-arvet vielä selkeämpiä, mutta sitäkin jatkan edelleen voidella. Jospa napakin vaalenisi vielä. Tämä oli minun kokemukseni. Hämmästyttävää, että voide todellakin TOIMII! Nyt sen uskon minäkin!

"BEPANCARE EMULSIOVOIDE"

2 kommenttia:

 1. Siis oikeesti! Toimiiko toi noin hyvin! :o Mä juoksen huomenna pää kolmantena jalkana shoppailemaan tota kamaa ämpärillisen. Kiitti!

  VastaaPoista
 2. Kuvat eivät valehtele. :) Omat silmät tekivät temppuja. Se muutoshan siis tapahtui 4 viikon aikana, eikä päivässä tai kahdessa. Eli silmä tottuu siihen muutokseen ja ajattelimn jossain vaiheessa, että ei muutu ei. Sitten kun H-hetki oli ottaa lopulliset kuvat, katselin peiliin ja katselin kameran kuvia ja häh... Missäs ne punaiset tai loistavat arvet ovatkaan?! :D
  Minun ihoni ainakin reagoi näin. Muiden kommentteja en vielä ole nähnyt, että kuis muilla testaajilla. Olenko siis hitaammin "paraneva" vai nopeammin?! Poikkeus vai enemmistö?!

  Kertokaas kokemuksia, jos joku tietää!

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Hyvinvointia joulukalenterista: Henkinen haastatteluni

"Se resonoi kauniisti sydämessä ja koskettaa lujasti sieluun. Silloin tiedän tulleeni kotiin..".  Kun avaan netin ja kirjaudun sis...