Siirry pääsisältöön

Philips EnergyUp

Olen Buzzador. Buzzador on tuote-esittelijä, joka saa buzzattavakseen erilaisia tuotteita joko täysin ilmaiseksi tai edullisesti. Minulla on mahdollisuus liittää sinutkin tähän mahtavaan ryhmään halutessasi. Näin ollen sinäkin voit saada mahdollisuuden tuote-testauksiin omien kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.
Buzzaaminen on vapaaehtoista ja sinulta aina kysytään, tahdotko vai et. Jos et, ei sinun edes tarvitse peruuttaa mitään. Vain, jos tahdot esitellä jotain, ilmoittaudut mukaan halukkaiden joukkoon. 
Jos tahdot tulla mukaan, laita minulle meiliä, niin lähetän sinulle ohjeet. Voit ilmottautua mukaan meilillä, tekstarilla tai linkin kautta. 
somanyinspiration@gmail.com


Mielikuvamatka Turkkiin takaisin. 

Sain tällä kertaa buzzattavaksi Philipsin kirkasvalolaitteen. 
Olen nyt 2 viikon ajan säännöllisesti päivittäin nauttinut 20 minuutista tuntiin valoenergiaa. Voin kertoa, että se kannatti! Aion myös jatkaa koko talven yli! Jo päivän annos antaa energiaa päivällesi merkittävästi. Kirkasvalolampun teho on sama, kuin luonnollisen päivänvalonkin ja tämä on täysin 100% UV-säteetön, turvallinen silmille sekä iholle. Kyseessä ei ole millään tavalla solarium tai muu säteilevä lamppu. Vain ja ainoastaan kirkasvalo.

Energiatasoni on noussut huomattavasti eikä enää kaamos vaivaa. 
Selkeästi helpompi herätä aamulla uuteen päivään, vaikka olisinkin valvonut kipujeni kanssa yöllä pitempään. olen huomannut itsessäni iloisuutta ja eloisuutta ihan uudella tavalla. Päivät ovat energisempiä ja illalla nukuttaa mukavasti. Ihan ilman lääkkeitä tai muita poppaskonsteja. 

Keskustelin myös eräänkin henkilön kanssa, (mies-puolinen), kirkasvalosta, ja hänkin kertoi omasta kokemuksestaan, että vaikkei yleensä mihinkään ihmeparannuksiin usko, tämä kirkasvalo on ihme parantaja! Hän teki vuosia vuorotyötä ja yövuorot olivat aivan kamalia. Sitten työaikalle tuli kirkasvalolaite ja hänen kokemuksensa mukaan hän jaksoi valvoa yöt mukisematta, vaikkei tietenkään siihen vuorotyöstä tykkäämiseen vaikuttanut yhtään. Eli selkeä muutos.

Meillä Murusen kanssa ollaan huomattu kirkasvalon auttavan niin aamujen käyntiinlähtöön, illan nukahtamiseen kuin myös kaamosmasennukseen ja pimeyden aiheuttamaan vetämättömyyteen ja ahdistukseen.

Olen esitellyt laitetta eri ikäisille henkilöille ja hauskin oli kummipoikani, joka tuijotti kirkasvaloa ja kokeili hipaisunäppäimiä. Hän suorastaan loisti itsekin, kun onnistui säätämään omalla voimallaankin lamppua. Hipaisemalla. 

Laitan myös videon erään käyttäjän kokemuksista, Jo etukäteen pahoittelen kuvan laatua sekä sitä, että jostain aikaa kamera kääntyy väärinpäin kädessäni! Mikä moka! video kuitenkin osoittaa, kuinka kuka tahansa voi saada kirkasvalosta LISÄENERGIAA! ;) 
-video on omani, joten sitä ei ole tarkoitettu jaettavaksi eteenpäin COPYRIGHT-

video
energiaa nauttinut

Nautin valoannokseni yleensä aamiaisella ollessani, eli helposti ja kätevästi huomaamattani. Tätä laitetta ei tarvitse tuijottaa naama kiinni laitteessa, kuten vanhanmallin laitteita piti! 
Minullahan oli testattavana kaverilta vanha versio ja kyllä se närästi, kun todellakin naaman piti olla kiinni siinä laitteessa, 20 sentin etäisyydellä.
Nyt riittää, kunhan se on siinä lähellä. Meillä se on pöydällä vastakkaisella puolen. 
Minun ei tarvitse katsoa valoa koko aikaa, vaan voin syödä, nauttia aamukahvistani ja lukea kirjaa siinä samalla. eli kirkasvalo ottaa minut huomaamattani!

Plussaa tässä laitteessa on hipaisunäppäimet, joiden ansiosta voin kurkottaa pöydän toiselta puolen laitetta kohti ja hipaista valon päälle tai pois. Tai säätää kirkkautta tunnelmavalaistukseksi tai normaaliksi valoksi. 
Todellakin!
Tämä Philipsin kirkasvalolaite on kirkasvalolaite, valaisin ja tunnelmavalo! Enkä siis maksanut kolmesta lampusta, vaan yhdestä! 

Laite myös kertoo, kauanko olen valoenergiaa nauttinut sillä hetkellä. Alalaidan viivat etenevät ajan kuluessa ja näin osaan katsoa, olenko ottanut oikean ajan valohoitoa.

Eväsretkelle kevätauringossa

Toisinaan pääsen kirkasvalolampun ansiosta mielikuvamatkalle etelän aurinkoon, jolloin palaan takaisin Turkin lämpöön honeymoonille. Katselen kirkasvaloa, nautin turkish deligtseja ja taustalla soi turkkilainen musiikki. Voin jo aistia merituulen ihollani ja kuulla, kuinka basaareista kantautuu korviini kauppiaiden kutsut; "you sexy lady, come in to my shop".

Toisinaan ajatukseni lähtevät nuotiolle, eväsretkelle. Kuvittele kevätauringon ensisäteet, nuotion kirkas palo, lämmin termarikahvi ja runsaat eväsleivät keväthankien kimmeltäessä ja jäiden jo alkaessa sulaa. Istahdan pilkkijakkaralle, suljen silmäni ja nautin auringon paisteesta kasvoillani. 

Mikä sinun valoisa mielikuvasi olisi? 
Ota selvää Philipsin kirkasvalolaitteen avulla!


Kommentit

Ihana valo. Minullakin on kirkasvalolamppu ja saan pitää valon päällä aamuisin töissä. En ehdi ennen työpäivää ottaa valoa, koska lähden ajamaan klo 6.45 ja illalla kun tulen klo 16.50, en voi olla valossa. En nukkuisi yöllä. Ihanasti valo antaa voimia.
Minna E sanoi…
Meillä on sarastuslamppu herätyskellona ja sen on kyllä ihana! Etenkin nyt kun on niin hirveän pimeää!
Tiia K sanoi…
Tätä kamppista en huomannutkaa, oliko maksullinen. Ikinä eivät huoli mihinkään kamppiksiin eikä kaikkia kamppiksia edes tule. Se valoa vaihtava kynttilä olisi ollut oikein kiva buzzaus. Että taidan olla ö-luokan buzzailija. ;) Kirkasvalolamppu olisi mahtava. <3
Viltsu sanoi…
Buzzaajia on niin paljon ja kiinnostuksenkohteet yksi kriteeri. Minultakin mennyt ohi monia kivoja juttua koska en kuulu kohderyhmiin. Mutta saa sitä kautta kivoja asioita silti.
Tämä maksoi ja on meidän joululahjamme.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailmanennätys tahdissa Hula hula

Juhannus näissä merkeissä. 

Varmuudella ainakin Suomen ennätys..


Ihana Robin ja Hula Hula!


Hääjuhlan tarjoilu

Kuohuviiniä kultahipuilla meille kahdelle...

Tämä oli virallisena avioitumis päivänä.

Samoin kuin hopeaa hohtava pinkki Aviva.

Näitä juomia nautimme pitkälle iltaan ja katselimme jokaista lasia ihastuneina. Jopa illan viimeisillä lasillisilla.


Huomasin, ettei otettu kuvia lämpimästä ruuasta, jota tarjosimme yövieraille, pitkämatkalaisille. Sen sijaan pääosassa olleet herkut ovat edustettuina. Lusikat kahvitteluun ja kakkutarjoiluun olivat hieman isommat, kuin suomalaiset kahvilusikat. Ja tuo sydän.. <3 

Servetit hääteemaa mukaillen pinkkiä ja lilaa.

Tarjoilu kertonee, että samalla juhlimme Murusen synttäreitä. Tarjoilu on tilattu Kakkuaitasta, mikä sijaitsee Riistavedellä. Kaikkien kuopiolaisten konditorioiden tarjoiluehdotusten jälkeen Kakkuaitta vaikutti fiksuimmalta, parhaimmalta ja ystävällisimmältä vaihtoehdolta. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan ja saimmehan kaiken tarjottavan suoraan kotiin kannettuna! Ja ei, tämä ei ole mainos eikä yhteistyösoppari, sillä kaikesta on ma…

Loput vihreät ja Silpputehtaalle

Vielä kerran näitä vihreitä atc-kortteja silpputehtaan haasteeseen ja Belgian vaihtoon.
Ovat siis uusia, mutta samaa sarjaa, kuin jo nähdyt.


Kuten aiemmissakin, myös näissä korteissa on tuunattuja tanssiasusta tippuneita paljetteja ja tölkin nipsuja. stanssikuviot kimalleliimalla koristeltuja. Tyttö korteissa on itse leimattu ja itse väritelty,

Taustana on itse tehty gelli plate-taidetta. Sabluuna on ollut apuna. Niin olen saanut tehtyä tasaiset pallot. 

Tekstin leimasin. Atc-korteissa ja etenkin näissä tämän tyylin korteissa saa olla tahroja ja ns. rosoisuutta ja se vaan lisää mielenkiintoa. siksi näihin vedän vapaalla kädellä ja nopeammin esim. reunat. 

Tosiaan kaikki nämä kortit ovat jo Belgiassa, joten vaihtoon en niitä voi laittaa. Seuraava satsi tuleekin vaihtoon Suomeen, mutta en vielä ole ihan varma, mitä niissä on. Sen tiedän, että atc-kortteilu jatkuu edelleen.