Siirry pääsisältöön

Atc-vaihtoa, lahjoja ja onnellista perhosta

Olen tämän päivää ollut kuin kesäperhonen kaikista koreimmilla siivillään ilmaan lennähtämässä. Kuin löytyisi maailman kaunein kukkanen, mille istahtaa mettä imemään. Perhosen pienen pienin siivin lehahtaisin kukan terälehdelle ja paistattelisin siinä päivää. 
Nauttisin elämästä. 
Auringosta. 
hyvästä olosta!
Sain nukuttua viime yön täysin levollista, hyvää unta. 
Näin unia, joista herätessänikin hymyilin ja hymyilen edelleenkin. Rakkautta ja ruusutarhoja. 
Ja siis ihan viattomasti, tylsästi, kirjaimellisesti. ;)


Kipujeni kanssa on siis seesteisempi hetki. Ensimmäinen päivä taas varmaan viikkoon. Eilen ja toissapäivänä meinasinkin menettää hermoni jo, kun lääkkeiden kanssa tuli "tappi täyteen". En tykkää!
Tänään tykkään. Mitä vähemmän pillereitä, sen parempi. 
Mitä vähemmän kipuja, sen onnellisempi olen! 
Voin hetkeksi jopa sulkea silmäni ja kuvitella, miltä tuntuisi olla terve...
Hmm.. vaikeaa, mutta ehkä muistikuvissani sen saan mieleeni. 
Kaukaisuudesta.


Tänään  sain varmuuden siitäkin, että hyvyys todellakin palkitaan ja enkeleitten joukko on suurempi, kuin arvaammekaan. 
Toisilla on tapana moittia ja syytellä ottamatta asioista selvää. Osoitellaan sormella ja levitellään ikäviä asioita tietämättä totuutta. 
Eihän jokainen työtön ole sossunpummi! 
Eihän jokainen kotona oleva ole vapaaehtoisesti työtön! 
Eikä jokaisen sairauden taakse kätkeydy luulosairautta tms, vaikkei eläkettä saisikaan.
Toiset taas selvittävät asiat, pohtivat, kyselevät, varmistavat ja tekevät todellisen päätöksensä sitten. 
Ja tällaisilla hetkillä, kun saa kuulla olevansa tärkeä ja hyvä ihminen ja sellainen, johon luotetaan todella suurissa asioissa, tekisi mieleni purskahtaa itkuun. Ilosta. 

Kyllä! 
Unelmilla ja haaveilla ON tapana toteutua! 
Isoilla tai pienillä asioilla, ei niin merkitystä. 
Unelmat ovat aina SUURIA! MERKITYKSELLISIÄ!


 Tässä bloggauksessa olen samalla esitellyt Tiina J.ltä saamani ATC-kortit. Vaihdoimme päittäin viisi korttia. Kiitos Tiinalle! Iloitsen väri-ja kuvamaailmasta, jolla minua ilahdutit.


Sain myös anna hyvän kiertää-haasteesta Silimukointia-blogin kautta lahjan. 
Oi, mitä ihanuutta! Olen postin suosiossa. ;) Kaunis kortti, kaksi lasinalusta ja ruusu. 
Kukkia on aina ilo saada! 
Jos olisin yhtään varakkaampi, meillä olisi AINA kukkakimppu maljakossa! 
Mutta koska olen, mitä olen, meillä kasvaa kukkasia kukkaruukuissa. ;D


Ihanan selkeää jälkeä, kaunista työtä! Käsityötä! 
Kotimaista sulokkuutta! 

Näille löytyikin paikka olkkarista! Iltateet!!!Ruusu onkin jännä pakkaus! 
Sen varren tilalla on neula! 
Ja sepä ei pistä sormeen, vaan saa kätsysti lukittua. ;)Olipa Silimukointia-Piritta katsellut värimaailmankin meille sopivaksi. 
Lempivärejäni. Itämaista ja harmoonista. 
Sanoisinpa, että ilolla vastaanotin yllärini!


Ruusu ei mennyt maljakkoon, vaan olkkarin verhoon. 


Saamme ihailla sitä usein näkyvällä paikalla! 

KIITOS Piritta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…