Siirry pääsisältöön

Atc-vaihtoa, lahjoja ja onnellista perhosta

Olen tämän päivää ollut kuin kesäperhonen kaikista koreimmilla siivillään ilmaan lennähtämässä. Kuin löytyisi maailman kaunein kukkanen, mille istahtaa mettä imemään. Perhosen pienen pienin siivin lehahtaisin kukan terälehdelle ja paistattelisin siinä päivää. 
Nauttisin elämästä. 
Auringosta. 
hyvästä olosta!
Sain nukuttua viime yön täysin levollista, hyvää unta. 
Näin unia, joista herätessänikin hymyilin ja hymyilen edelleenkin. Rakkautta ja ruusutarhoja. 
Ja siis ihan viattomasti, tylsästi, kirjaimellisesti. ;)


Kipujeni kanssa on siis seesteisempi hetki. Ensimmäinen päivä taas varmaan viikkoon. Eilen ja toissapäivänä meinasinkin menettää hermoni jo, kun lääkkeiden kanssa tuli "tappi täyteen". En tykkää!
Tänään tykkään. Mitä vähemmän pillereitä, sen parempi. 
Mitä vähemmän kipuja, sen onnellisempi olen! 
Voin hetkeksi jopa sulkea silmäni ja kuvitella, miltä tuntuisi olla terve...
Hmm.. vaikeaa, mutta ehkä muistikuvissani sen saan mieleeni. 
Kaukaisuudesta.


Tänään  sain varmuuden siitäkin, että hyvyys todellakin palkitaan ja enkeleitten joukko on suurempi, kuin arvaammekaan. 
Toisilla on tapana moittia ja syytellä ottamatta asioista selvää. Osoitellaan sormella ja levitellään ikäviä asioita tietämättä totuutta. 
Eihän jokainen työtön ole sossunpummi! 
Eihän jokainen kotona oleva ole vapaaehtoisesti työtön! 
Eikä jokaisen sairauden taakse kätkeydy luulosairautta tms, vaikkei eläkettä saisikaan.
Toiset taas selvittävät asiat, pohtivat, kyselevät, varmistavat ja tekevät todellisen päätöksensä sitten. 
Ja tällaisilla hetkillä, kun saa kuulla olevansa tärkeä ja hyvä ihminen ja sellainen, johon luotetaan todella suurissa asioissa, tekisi mieleni purskahtaa itkuun. Ilosta. 

Kyllä! 
Unelmilla ja haaveilla ON tapana toteutua! 
Isoilla tai pienillä asioilla, ei niin merkitystä. 
Unelmat ovat aina SUURIA! MERKITYKSELLISIÄ!


 Tässä bloggauksessa olen samalla esitellyt Tiina J.ltä saamani ATC-kortit. Vaihdoimme päittäin viisi korttia. Kiitos Tiinalle! Iloitsen väri-ja kuvamaailmasta, jolla minua ilahdutit.


Sain myös anna hyvän kiertää-haasteesta Silimukointia-blogin kautta lahjan. 
Oi, mitä ihanuutta! Olen postin suosiossa. ;) Kaunis kortti, kaksi lasinalusta ja ruusu. 
Kukkia on aina ilo saada! 
Jos olisin yhtään varakkaampi, meillä olisi AINA kukkakimppu maljakossa! 
Mutta koska olen, mitä olen, meillä kasvaa kukkasia kukkaruukuissa. ;D


Ihanan selkeää jälkeä, kaunista työtä! Käsityötä! 
Kotimaista sulokkuutta! 

Näille löytyikin paikka olkkarista! Iltateet!!!Ruusu onkin jännä pakkaus! 
Sen varren tilalla on neula! 
Ja sepä ei pistä sormeen, vaan saa kätsysti lukittua. ;)Olipa Silimukointia-Piritta katsellut värimaailmankin meille sopivaksi. 
Lempivärejäni. Itämaista ja harmoonista. 
Sanoisinpa, että ilolla vastaanotin yllärini!


Ruusu ei mennyt maljakkoon, vaan olkkarin verhoon. 


Saamme ihailla sitä usein näkyvällä paikalla! 

KIITOS Piritta!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.