Tervetuloa!

108 lukijaa ei vaan voi olla väärässä paikassa yhtä aikaa! Kiitos rakkaat ihanat, että olette olemassa! Tervetuloa teille uusille ja toivon, että tulette nauttimaan olostanne täällä Inspirationissa!

On siis pieni kertauksen paikka.

Kuka minä olen? Olen ennen kaikkea ihminen. Nainen kaikilla mausteilla. Parisuhteessa naisen kanssa. Erityisnuoren äiti ja bloggaaja. Käsillä tekevä kierrätys-askartelija. Positiivinen toisinajattelija. Vähävarainen, työkyvytön ja silti tyytyväinen elämänasenne. Elän tätä nykyä rauhassa, mutta aina ja ikuisesti samalla piilossa, maan alla.
Blogini kokonaisuudessaan, kaikkine muine sivuosineen, on syntynyt kivusta, tarpeesta, halusta ja ilosta. Siihen on heitetty ripaus mielikuvitusta ja inspiraatiota. Toivoa ja rakkautta. Keinoni selviytyä arjesta haasteineen vaikean sairauden kera. Blogini sisältö ihastuttaa ja vihastuttaa. Siitäkin huolimatta, tai juuri sen takia,  että kerron omasta elämästäni menneisyyden ja tämän hetken kiemuroineen, pohdin asioita, joita mieleeni tulee, poraudun syvemmälle asioihin, sanon mitä ajattelen, mitä tunnen ja mitä pohdiskelen. Annan ajateltavaa, isken vasten kasvoja totuuteni, sanon suoraan, enkä hienostele. Katson peiliin! Runoilen ja askartelen.

Jonkun mielestä se kaikki on hyvä asia, kun samalla pistän teidätkin miettimään. Että on hienoa huomata, ettei se oma elämä olekkaan niin syvältä. Toiset taas ajattelevat, että ne omat kipupisteet saavat kolautuksia. että kuinka joku saattaakaan sanoa asioista, jotka ovat tabuja?! Joista ei puhuta! Minä puhun itsestäni ja jos se koskee sinuakin, silloin olen onnistunut asiassani! En puhu sinun asioistasi, mutta kaikki voisi myös olla kenen tahansa omia tuntemuksia ja ajatuksia. Enhän minä ole mikään harvinainen uniikki luontokappale aivoituksineni tässä maailmassa! :D Ja silti olen sitä. Tietenkin.

Kun katsot blogini otsikkoa, näet sen alapuolella pienemmällä Etusivu, Arvonnat, Vapaat atc:t, Inspis-haaste-blogi, Viltsun toiveet, myydään sekä paperiaskartelusanasto. Klikkaa reilusti jotain niistä! Jokaisen sanan taakse kätkeytyy uusi maailma! Uusi inspiroiva sivu tai blogi.

Arvonnat-sivulle kerään aina kaikki arvonnat samaan, eli jos minulla olisi jokin arvonta menossa, ei sinun sitä tarvitse alkaa penkomaan blogini postausten seasta. Napsautat vaan arvonnat-sivun auki ja sieltä pääset siihen arvontaan, mitä etsit. Poikkeuksena Inspiration haastaa-haaste, jonka kuvake tuossa blogini sivulla oikealla (kts.keltainen auto ja klikkaa sitä). Inspiration haastaa-haasteessa ei ole osallistuja-kriteereitä. Oletpa vaikka Afrikasta, ihan sama minulle. Minähän sen palkinnon toimitan voittajalle.

Jos kaipailet atc-vaihtoa, helpointa on katsoa vapaat atc:ni omalta sivultaan. Yleensähän atc:ni menevät sitä mukaa kuin ne syntyvätkin, joten blogissani ne ovat jo tod.näk. menneet. Klikkaa tuota vapaat atc:ni-sivun otsikkoa ja pääset katsomaan, mitkä ovat vapaina.

Inspis-haasteblogi on tarkoitettu kaikille paperiaskartelusta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan! Aiemmin se oli koko maailman kattava haaste, mutta sittemmin sponsorit vaativat pysyttävän Suomen kamaralla, joten raja oli vedettävä suomalaisiin osallistujiin. Blogittomatkin saavat osallistua!

Viltsun toiveet on lista niistä, mitä etsin ja mitä EN halua. Se ei ole kerjuusivu, vaan nimenomaan toiveitani, ostoslistani tai millä nimellä haluat sitä kutsua. JOS sinulla on kyseisiä asioita, tarjoa. voimme vaikka vaihtaa johonkin. Toisaalta, on minulta kysytty ihan lahjojakin varten tätä sivua, joten totta kai otan lahjoinakin vastaan. Toiveista tämä on tehty.

Kannattaa vilkaista myös Myydään-sivua, sillä siellä on tuotteitani ja kirppistelyä. En ilmoittele täällä blogissa uutuuksista, joten kannattaa kurkata välillä, onko jotain sinulle mieleistä tarjolla. Tällä hetkellä löytyy korttien ja korujen lisäksi mm. farkkuja, leimasimia, postikorttipohjia, 3D-kuvia.... Huomaathan, että koruissa ja korteissa on bonusjärjestelmä, eli esim. kaulakoruissa voit säästää jopa 15 euroa!

Tuon paperiaskartelusanaston tein, jotta jokainen voisi halutessaan löytää yhdestä paikasta ne kaikista vaikeimmat termit ja sanat, mitä haasteissakin käytetään. Mitä tarkoittaa mixed media, bind-it-all tai maskaus?

Minulta saa kysyä, mitä haluaa. Vastaus tulee, mutta kysymyksestä riippuen, laatu vaihtelee. ;) asialliseen kysymykseen asiallinen vastaus ja sitä rataa..  Kommentit ovat bloggaajalle tärkeimpiä asioita. Ilahduttavia ja olen niistä kiitollinen aina. Valitettavasti robotti-ärhentelijät ovat vallanneet bloggerinkin, joten sanallinen vahvistus on käytössä vielä toistaiseksi. Lisäksi kommentoidessasi kommenttisi tulee näkyviin viiveellä, sillä hyväksyn ne ensin.

Meiliä saa laittaa: somanyinspiration@gmail.com

Olipa sitten kuva tai runo tai teksti tai mitä vaan, ellen ole erikseen maininnut asiasta, kopsata ei saa. Inspiksen nappi on tuossa oikeassa reunassa, jonka Heenu minulle on tehnyt, joten sen saa ottaa blogiin jos haluaa. Samoin tuota keltaista auto-kuvaa saa käyttää Inspiration haastaa-haasteen yhteydessä.

Paljon asiaa, mutta jospa auttaisi seikkailemaan blogissani.

Nauttikaa! Inspiroitukaa! Rakastakaa! Tulkaa onnellisiksi!
Kommentit