Siirry pääsisältöön

Arvonta suoritettu


Olette saaneet antaa palautetta tuotteistani ihan urakalla ja nyt on aika palkita yksi teistä osallistuneista. Koruklubin tarjoama palkinto lähtee koristamaan jonkun rannetta vielä tämän viikon aikana! 
ainakin, jos osoite on sitä varten minulla ajoissa. ;)

Palautteet olen koonnut yhteen ja kaupan puolella ne ovat nähtävissä. 
Lisäksi asiasta pahviin, olen tehnyt paperiaskartelijoiden sanaston ja se löytyy mm. tämän blogin yläotsakkeen takaa. On se Inspis-haasteblogissakin. ;)

Mutta palatakseni palaute-arvontaan, kiitos kaikille! Ihanaa palautetta! Rehellistä!

Voittaja on:

TIIKERIANKKA

Onneksi olkoon!
Osoite minulle ja koru sinulle. :)

Kommentit

  1. Miiiiitäh? O.o Wautsi! Siistiä! :D Pitääpä laittaa sulle sähköpostia... :)

    VastaaPoista
  2. Miten olisi atc-vaihto? Vaikka 2 tai 3 vapaata aihetta? Laita meiliä annitanninelamaa @ gmail.com (välit pois)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …