Siirry pääsisältöön

Punaista piisaa


Punaista käsiveskaa ja klipsikukkaroa, punaista kynsilakkaa ja muuta kosmetiikkaa, punaista katumuotia tai kampauksia... Kuka sanoo, että punaisesta ei keksi mitään?!

Voisimme myös ottaa J:n mukaisia sanoja. Punaisena tottakai!


Punainen jopo, jalat, juhlamekko, jaffa ja jäätelö. Eikös mieleen tulekin punaisesta ensimmäiseksi JOULU?! Voiko Juhannus olla punainen?


Inspiroidutaan musiikin avulla:  Jewels and Drugs, Lady Gaga.


YÖ: Joutsenlaulu

Kommentit

  1. Tottakai punaisesta keksii vaikka mitä! Meillä on musta-punainen sisustuskin! :) Paitsi vessassa musta-valkoinen. Ja punaisen korkokengät on kyllä jotain <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …