Siirry pääsisältöön

3 hyvää

Iloisten ihmisten seura piristää. Miksemme pyrkisi vilpittömästi välittämään sitä mielihyvää muillekin?

Meitä ihmisiä on moneksi. Sen tietävät ihan jokainen ihan varmasti. Olet saattanut törmätä ikuisiin motkottajiin tai aina hymy kasvoillaan oleviin. Jotkut ovat kerrostalokyttääjiä, jotkut luokittelisit hälläväliä-tyypeiksi. Onko kukaan meistä kuitenkaan jotain yhtä ja ainoaa?! Onko alati hymyilevälläkin pahat päivänsä? Juorukellolla hetkiä, ettei halua puhua muista? Voikohan se pahin kiusaaja olla itse hakoteillä ja hukassa?

Jotkut ihmiset puhuvat selän takana kyhäillen. Jotkut huutavat päin naamaa solvaten ajatuksensa. Kultainen keskitie hukassa.

Minullekin jotkut sanovat, että mielipiteeni ja pohdintani täällä blogissani olisivat välillä ihan liian ahdistavista ja aroista asioista. Niin... Minähän kerron lähinnä vain omaa elämääni, omia kokemuksiani, omia tuntemuksiani ja omia ajatuksiani. Ehkä ne jotakuta toista ahdistaa. En minäkään väitä, että vaikkapa elämä vähävaraisena ja vaikeasti sairaana olisi ruusuista. Välillä minuakin ahdistaa!

Minun hyveeni taikka paheeni on se, että sanon sen ääneen! Tai tässä tapauksessa kirjoitan. Ja toisinaan haluan ajatukseni muualle ja kirjoitan jostain muusta, kuin napaani ympäröivästä elämästä. Minua jollain tapaa silti koskettavista asioista. Vaikeaa minun on alkaa pohtimaan lypsykoneen rakennetta tai miehen aivoituksia, kun en ymmärrä kummastakaan yhtään mitään! :D 

On kuitenkin niitäkin ihmisiä, onneksi vissiinkin enemmistö, joiden mielestä blogiani kannattaa lukea ja pppmielestä ajatukseni ovat hyviä, å saan välillä silläkin tavalla. YKSI tällaisista HYVISTÄ palautteista tuli Cloettan suunnalta ja sieltä kerrottiin, että meilin allekirjoittanut ilahtui HYVÄSTÄ asenteestani ja halusi ilahduttaa vuorostaan minua! Eikä aikaakaan, kun paketti kolahti... tai oikeastaan sen hain postista. ;)

Olen täällä jo sisältöä esitellytkin, mutta kaikkea en kerralla ole halunnut edes popsia, joten jatketaan! 

HYVÄÄ paketti sisälsikin! 


Hassua muuten, kuinka ryppyyn postipaketti oli painunut matkallaan. Onneksi sisältö oli täydellisen ihanan ehjän suussasulavaa! 


Tällä kertaa suuhun katosi pussillinen Hopea Toffeeta! 
En tietenkään yksin syönyt. Murunen oli kaverina maistiaisissa. ;)
Muistatko entisvanhaan Hopea toffeet? Ne olivat silloin niin ihanan mustia, sopivan kokoisia toffeepalasia ja kun puraisi niitä, ne sulivat suuhun. Ah nam. sitten ne lopetettiin! WHAT?!


Tähän väliin voitkin käydä kurkkaamassa "Hopea toffeesta" lisätietoja Cloettan sivuilta, kun samalla palautat mieleesi sen ihanaisen maun ja tunteen menneisyydestäsi. 


Kun nyt tämän pussin sain, avasin makeisen ja katsoin palaa tarkasti tutkiskellen. Pyörittelin palaa paperissa, nuuskin sitä ja vedin oikein kunnolla sieraimiini sitä tuoksua. AAAAAH. Lakritsainen tuoksun aiheuttama hurmos! 

Palanen suuhun... Mussuti mussun mussun... toinen, kolmas... 
Täydellinen Hopea toffee vanhalla reseptillä oli tässä edessäni tarjolla! Minulle! Syö meidät, ota meidät, nauti meistä-ne huusivat! Ja minähän söin! 

Se tunne suussa... Lakritsan ja toffeen sekoitus suli suuhuni ja jätti pitkäksi aikaa ihanan kihelmöinnin suuhuni. Voi jestas! Klassikko todellakin!

Se kannattaa huomioida, että vaikka kyseessä onkin musta karamelli, on tämä myös samalla toffeekaramelli, eli laktoosipitoinen makeinen. Suosittelen siis varaamaan laktaasientsyymi-pillereitä tämän kanssa, jos et kestä laktoosia. Kyllä tämä Hopea toffee on sen arvoista! 

Sanoisinko siis, että hyvä asia on se, että hyvä asia huomataan, annetaan hyvää palautetta ja hyvyys palkitaan hyvällä. Nyt kylläkin meni 3 hyvää jo rikki, joten hyvää päivää sinullekin. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…