Siirry pääsisältöön

Pieni asia voi olla suuri ilo
Olen Buzzador. Se tarkoittaa sitä, että kuulun Buzzador-nimiseen yhteisöön, jossa testataan itselle kiinnostavia tuotteita ja esitellään niitä toisillekin.
Voit tutustua Buzzadoriin "TÄSTÄ LINKISTÄ" ja jos kiinnostusta on enemmänkin, voin kertoa sinulle lisää ja lähettää sinulle rekisteröitymislinkin.  Tiesithän, että buzzaaminen on ilmaista ja täysin vapaaehtoista toimintaa. :)


Katson ulos ikkunasta. Ulkona sataa vettä ja ropina kuuluu ikkunalaudoista. Tänään luvattiin rankkasateita Suomeen. Mietin, millehän alkaisin. 
Otin esille viikonloppuna hakemani Buzzador-paketin ja tutkin sitä tarkemmin. Esite kuuluu oleellisena osana paketin sisältöä. Eihän mitään tuotetta voi testata ilman tietoa siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sillä tehdään.


Tee puhdistamisesta lastenleikkiä... Jaahas. Ajattelen, että siivoushan on ihan samanlaista aineella kuin aineella. Miten tämä Cillit bang voisi muuttaa mieleni ja sen oletukseni? Luen tuotteista, jotka sain, tarkemmin, sekä muista saman sarjan siivousaineista. Olen hieman skeptinen, sillä tietojeni mukaan kaikki vähänkään tehokkaammat aineet

 a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt jos koskaan aion testata, voiko Cillit bang todellakin muuttaa käsitykseni puhdistusaineista! Onko tuote sanansa mittainen?! 


Minulla on ongelmana keittiön kaakelit. Niissä on ollut muutostamme asti jotain kellertävän ruskeaa täplää ja vaikka mitä aineita olen käyttänyt ja hangannut, mikään ei auta! Kyllähän se normi-rasva ja pöly lähtevät, mutta mitä voi olla tuo kökkö?! En tiedä! Olkoonpa mitä tahansa, se ällöttää minua, joka olen neitsyt horoskoopissa ja muutenkin tarkka puhtaudesta. Onnekseni muistan myös kuulleeni joskus lauseen: Cillit bang ja lika on poissa! 
KATSOTAANPAS, ajattelen! LIKA! TÄÄLTÄ TULLAAN!


Puen Sukkahousu-sankariasuni päälleni. Tiukat sukkahousut, viitta, naamio... Otan salaisen aseen käteeni. Kohdistan valonheittimet kohti kaakeleita. Tähtään "Cillit bangin tehopuhdistajalla" kaakeleihin. Ammun: Cillit BANG BANG BANG!

Annan aineen vaikuttaa pari-kolme minuuttia. En millään malta odottaa kauempaa, vaikka tiedän, että 5 minuuttia olisi ihan fiksu aika odotella. Kostea pesurätti heilahtaa, ei tarvitse kovasti hangata, ei jynsätä eikä muutenkaan nähdä vaivaa. Haluan vain malttamattomana nähdä, onko edes pientä muutosta havaittavissa. Toisaalta aiemmat kokemukset takaraivolla jyskyttäen, tuskinpa mitään suurempia muutoksia tulossa...


Pesen seinän puhtaaksi... Katseeni etsii äklöjä täpliä, joita en ole aikaisemmin millään saanut pois. WHAT THE CILLIT BANG?! Missä ne täplät ovat?! 
Katson hämmentyneenä kaakeleita, katson pesurättiä, katson cillit bangin tehopuhdistajapulloa... SIIS TODELLAKIN CILLIT BANG ON RÄJÄYTTÄNYT LIAN POIS!!! 

Jabadabaduu dii daa... Voittotanssin aika! 
Uskomatonta! 

Ja jos tämmöinen lika kerta irtoaa, voin vain kuvitella kaiken muunkin irtoavan! Ja niin sateinen päiväni kaikkine harmaine ajatuksineni on alkanut loistaa kirkkaana ja suorastaan hehkua. Sisäinen siivooja-minäni puskee ulos innosta kihisten. Kierrän kotia ja mietin, mikä olisi seuraava likainen paikka, jonka haluan räjäyttää puhtaaksi. Lastenleikkiä! Todellakin! 


Kuten tuoteselosteissakin sanotaan, Cillit bangin tehopuhdistaja Kylpyhuoneeseen sekä Saippuajäämät&suihku-tuotteet sopivat erinomaisesti nimenomaan kylpyhuoneeseen. Siispä suunnittelen jo seuraavaa vastaiskua vaikeaa likaa vastaan. Sankariviittani heilahtaa jälleen. Tunnen kerrankin itseni vahvaksi ja voittamattomaksi supersankariksi! Aseeni olkoon tästä lähtien Cillit bang!

Aikaisemmin ajattelemani asiat: 
a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt ajattelen:

a) Cillit bang ei HAISE. Tuoksuu kyllä, mutta miedosti. Hämmästyin ihan, ettei tämä haise pahasti. Hajusteyliherkille en kuitenkaan suosittele, sillä hajusteeton täysin ei ole. 
b) Eikä syövytä! Lian vain! Käytetään oikein, niin hyvä tulee!
c) Kalliimmaksi tulee ostaa aineita, joilla ei tee mitään! Cillit bangiä käytetään vain vähän kerrallaan.
d) TOIMII! Tämä todettu!Tiesitkös, että Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen(oranssi sumutepullo) eliminoi sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen mistä tahansa ja helpottaa siivousta huomattavasti. 

Jokapäiväisessä käytössä Tehopuhdistajaa kylpyhuoneeseen voi käyttää vaikkapa kylpyhuoneen laattoihin. suihkaus vain sienelle ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Perusteellisemmassa siivouksessa Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen poistaa saippuajäämät ja vesiviirut myös keittiön kaakeleista. Sitkeämmässä liassa suihkauta suoraan likaiselle pinnalle. Esim. viemäriaukkojen ja käsisuihkun pintaan, wc-istuimen ulko- ja sisäpinnoille tai kromipinnoille ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Kommentit

Kata Maria sanoi…
Onpas tehokasta! Itse odotan kovasti ekaa pakettia tuolta... mut ei vieläkään oo kohdalleni osunut!
Vilimarika sanoi…
On kyllä! Pakko myöntää olleeni väärässä aineiden erojen suhteen.

Toivotaan, että pääset pian alkuun. Vielä ei ole tainnut olla sinun profiiliisi sopivia buzzauksia. Ihan jokainen ei saa ihan kaikkia ehdotuksia.
Tiina J sanoi…
Hei! Olen tänään laittamassa kortit postiin ja sain nuo malli- ATC:tkin vielä samaan. Ei mitään kiirettä,lähetät kun itselle sopii... :)Katson sinun korteistasi, jos löytyisi jotkin ihanat ( vaik kaikki ne on )
Tuula sanoi…
Kerrohan sitten lähtikö kalkkitahrat kylppäristä... Jos teillä sellasia on...
Tiina J sanoi…
Löysinkin hetikaksi mieluista: Rokokoo ja Red jewels.... jos vain ovat vielä vapaita...
Vilimarika sanoi…
Tuula, teen testin! Olen jo jättänyt siivoamatta, jotta varmasti tulee vaikeita tahroja! :D tahdon nimittäin testata mihin kaikkeen nämä pystyisivät.
Raija Annikki sanoi…
Kiitos paljon sanovista korteista. Tykkään tosi paljon.Omani vein tänään postikustille ja saat ne tällä viikolla.
Kiitos vaihdosta-.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…