Siirry pääsisältöön

Pieni asia voi olla suuri ilo
Olen Buzzador. Se tarkoittaa sitä, että kuulun Buzzador-nimiseen yhteisöön, jossa testataan itselle kiinnostavia tuotteita ja esitellään niitä toisillekin.
Voit tutustua Buzzadoriin "TÄSTÄ LINKISTÄ" ja jos kiinnostusta on enemmänkin, voin kertoa sinulle lisää ja lähettää sinulle rekisteröitymislinkin.  Tiesithän, että buzzaaminen on ilmaista ja täysin vapaaehtoista toimintaa. :)


Katson ulos ikkunasta. Ulkona sataa vettä ja ropina kuuluu ikkunalaudoista. Tänään luvattiin rankkasateita Suomeen. Mietin, millehän alkaisin. 
Otin esille viikonloppuna hakemani Buzzador-paketin ja tutkin sitä tarkemmin. Esite kuuluu oleellisena osana paketin sisältöä. Eihän mitään tuotetta voi testata ilman tietoa siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sillä tehdään.


Tee puhdistamisesta lastenleikkiä... Jaahas. Ajattelen, että siivoushan on ihan samanlaista aineella kuin aineella. Miten tämä Cillit bang voisi muuttaa mieleni ja sen oletukseni? Luen tuotteista, jotka sain, tarkemmin, sekä muista saman sarjan siivousaineista. Olen hieman skeptinen, sillä tietojeni mukaan kaikki vähänkään tehokkaammat aineet

 a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt jos koskaan aion testata, voiko Cillit bang todellakin muuttaa käsitykseni puhdistusaineista! Onko tuote sanansa mittainen?! 


Minulla on ongelmana keittiön kaakelit. Niissä on ollut muutostamme asti jotain kellertävän ruskeaa täplää ja vaikka mitä aineita olen käyttänyt ja hangannut, mikään ei auta! Kyllähän se normi-rasva ja pöly lähtevät, mutta mitä voi olla tuo kökkö?! En tiedä! Olkoonpa mitä tahansa, se ällöttää minua, joka olen neitsyt horoskoopissa ja muutenkin tarkka puhtaudesta. Onnekseni muistan myös kuulleeni joskus lauseen: Cillit bang ja lika on poissa! 
KATSOTAANPAS, ajattelen! LIKA! TÄÄLTÄ TULLAAN!


Puen Sukkahousu-sankariasuni päälleni. Tiukat sukkahousut, viitta, naamio... Otan salaisen aseen käteeni. Kohdistan valonheittimet kohti kaakeleita. Tähtään "Cillit bangin tehopuhdistajalla" kaakeleihin. Ammun: Cillit BANG BANG BANG!

Annan aineen vaikuttaa pari-kolme minuuttia. En millään malta odottaa kauempaa, vaikka tiedän, että 5 minuuttia olisi ihan fiksu aika odotella. Kostea pesurätti heilahtaa, ei tarvitse kovasti hangata, ei jynsätä eikä muutenkaan nähdä vaivaa. Haluan vain malttamattomana nähdä, onko edes pientä muutosta havaittavissa. Toisaalta aiemmat kokemukset takaraivolla jyskyttäen, tuskinpa mitään suurempia muutoksia tulossa...


Pesen seinän puhtaaksi... Katseeni etsii äklöjä täpliä, joita en ole aikaisemmin millään saanut pois. WHAT THE CILLIT BANG?! Missä ne täplät ovat?! 
Katson hämmentyneenä kaakeleita, katson pesurättiä, katson cillit bangin tehopuhdistajapulloa... SIIS TODELLAKIN CILLIT BANG ON RÄJÄYTTÄNYT LIAN POIS!!! 

Jabadabaduu dii daa... Voittotanssin aika! 
Uskomatonta! 

Ja jos tämmöinen lika kerta irtoaa, voin vain kuvitella kaiken muunkin irtoavan! Ja niin sateinen päiväni kaikkine harmaine ajatuksineni on alkanut loistaa kirkkaana ja suorastaan hehkua. Sisäinen siivooja-minäni puskee ulos innosta kihisten. Kierrän kotia ja mietin, mikä olisi seuraava likainen paikka, jonka haluan räjäyttää puhtaaksi. Lastenleikkiä! Todellakin! 


Kuten tuoteselosteissakin sanotaan, Cillit bangin tehopuhdistaja Kylpyhuoneeseen sekä Saippuajäämät&suihku-tuotteet sopivat erinomaisesti nimenomaan kylpyhuoneeseen. Siispä suunnittelen jo seuraavaa vastaiskua vaikeaa likaa vastaan. Sankariviittani heilahtaa jälleen. Tunnen kerrankin itseni vahvaksi ja voittamattomaksi supersankariksi! Aseeni olkoon tästä lähtien Cillit bang!

Aikaisemmin ajattelemani asiat: 
a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt ajattelen:

a) Cillit bang ei HAISE. Tuoksuu kyllä, mutta miedosti. Hämmästyin ihan, ettei tämä haise pahasti. Hajusteyliherkille en kuitenkaan suosittele, sillä hajusteeton täysin ei ole. 
b) Eikä syövytä! Lian vain! Käytetään oikein, niin hyvä tulee!
c) Kalliimmaksi tulee ostaa aineita, joilla ei tee mitään! Cillit bangiä käytetään vain vähän kerrallaan.
d) TOIMII! Tämä todettu!Tiesitkös, että Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen(oranssi sumutepullo) eliminoi sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen mistä tahansa ja helpottaa siivousta huomattavasti. 

Jokapäiväisessä käytössä Tehopuhdistajaa kylpyhuoneeseen voi käyttää vaikkapa kylpyhuoneen laattoihin. suihkaus vain sienelle ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Perusteellisemmassa siivouksessa Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen poistaa saippuajäämät ja vesiviirut myös keittiön kaakeleista. Sitkeämmässä liassa suihkauta suoraan likaiselle pinnalle. Esim. viemäriaukkojen ja käsisuihkun pintaan, wc-istuimen ulko- ja sisäpinnoille tai kromipinnoille ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Kommentit

Kata Maria sanoi…
Onpas tehokasta! Itse odotan kovasti ekaa pakettia tuolta... mut ei vieläkään oo kohdalleni osunut!
Vilimarika sanoi…
On kyllä! Pakko myöntää olleeni väärässä aineiden erojen suhteen.

Toivotaan, että pääset pian alkuun. Vielä ei ole tainnut olla sinun profiiliisi sopivia buzzauksia. Ihan jokainen ei saa ihan kaikkia ehdotuksia.
Tiina J sanoi…
Hei! Olen tänään laittamassa kortit postiin ja sain nuo malli- ATC:tkin vielä samaan. Ei mitään kiirettä,lähetät kun itselle sopii... :)Katson sinun korteistasi, jos löytyisi jotkin ihanat ( vaik kaikki ne on )
Tuula sanoi…
Kerrohan sitten lähtikö kalkkitahrat kylppäristä... Jos teillä sellasia on...
Tiina J sanoi…
Löysinkin hetikaksi mieluista: Rokokoo ja Red jewels.... jos vain ovat vielä vapaita...
Vilimarika sanoi…
Tuula, teen testin! Olen jo jättänyt siivoamatta, jotta varmasti tulee vaikeita tahroja! :D tahdon nimittäin testata mihin kaikkeen nämä pystyisivät.
Raija Annikki sanoi…
Kiitos paljon sanovista korteista. Tykkään tosi paljon.Omani vein tänään postikustille ja saat ne tällä viikolla.
Kiitos vaihdosta-.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…