Siirry pääsisältöön

Salaisuuteni teille kerrottakoon


Jos tiedän tuotteen, mikä toimii, tottakai haluan tuoda sen julki, enkä vain pimittää tietoa itselläni. Buzzadorina minulla on ilo testata tuotteita ja ottaa asioista selvää, mikä on hyvä tuote ja mikä ei. Buzzadorina saan ehdotuksia niistä tuotteista, jotka nimenomaan minulle sopisivat ja halutessani ilmoittaudun mukaan halukkaaksi testaamaan tuotetta. Jos minut valitaan testaajaksi, sitten haen postista buzzattavan paketin ja alan testailemaan. Helppoa! sinäkin voisit olla buzzador halutessasi. Kerron mielelläni lisää ja kuinka pääset alkuun. Laita meiliä niin jutellaan tarkemmin! Voit myös tutustua "BUZZADORin" verkkosivuihin.


Päällisin puolin kylppärissä näyttää siistiltä ja puhtaalta. Onhan siellä siivottu säännöllisesti ja käytetty kaiken maailman pesuaineliuoksia ja vermeitä apuna. Nyt kuitenkin päätin pistää Cillit bangin testiin ihan kunnolla ja jättää hieman vähemmälle kylppärin pintojen normaalisiivoukset. JOS tuote on oikeasti tehokas, se kyllä puhdistaa pinttyneemmätkin liat. 

 Hana on saippuajäämien ja kalkin peitossa! Ruostettakin oli havaittavissa hanan suulla. Ruoste tosin on jo edellisen asukkaan jäljiltä, joten se ei sentäs ole testini tuotosta. Ei kyllä kaikki kalkkikaan! En uskokkaan, että edellinen asukas olisi jynssännyt ja puunannut tehokkaasti täällä, sillä muutamat asiat sen paljastivat pikkuhiljaa, kuten nyt tämä hana vaikkapa.  Niin tai näin, nyt olisi testin paikka! 


Jos tämä kaikki lähtisi pois, olisinpa iloinen. Tällä kertaa valitsin testaukseen Cillit bang Active Foam saippuajäämät&suihku-tuotteen. 
"Cillit bang" on kuitenkin jo tehokkaaksi todettu tuon Tehopuhdistajan suhteen. Viimeinen katsaus hanaan ja suihkautus vaahtoa pintaan. Samalla laitoin kaakeleihin ja lavuaariin Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneelle-ainetta vaikuttamaan. Onhan näissä sama vaikutusaika. 


Suihkautin noin 30-40 cm:n päästä vaahtoavaa Cillit bang Foam Saippuajäämät&Suihku:a hanan pinnoille. Kuohkea vaahto ei paljoa tarvitse, joten tässä jo ensimmäinen plussa. Vähemmän onkin enemmän! 
Toinen plussa tulee tuoksusta. Odotin viimeistään tältä foamilta täräkkää rotanmyrkyn hajua, mutta ei. Astmaatikkona hajujen voimakkuus käy henkeeni helposti, mutta tätä käytän mielelläni!
Tuotteet alhainen ph-arvo on myös hyväksi. 

Kun olin suihkauttanut vaahdon ja tehopuhdistajan haluamilleni pinnoille, jätin ne vaikuttamaan ja lähdin askartelemaan. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niinpä! Mutta koska tällainen helppo ja nopea siivous ei vaadi mitään oikeastaan, kuin sen, että kävelen kylppäriin, suihkautan foamin ja suihkautan tehopuhdistajan, annan vaikuttaa 5 minuuttia ja pesen aineet pois, niin ei tässä hiki kerkeä tulla, ei rasitusvammoja tai edes tympääntymistä ainaiseen siivoamiseen! Kerrankin siivous on hauskaa!


5 minuuttia oli kulunut joten kylppäriin ja huuhtelupuuhiin!


Tällä kertaa hanasta saattoi peilata itseään! Ei enää inhottavia pinttymiä, saippuajäämiä tai tahroja!


Ruostekin oli poissa!!!Tämä kaikki sinä aikana, kun minä vaan askartelin!


Kylppärin kaakelit hohtavat valkoisenaan. Lavuaari on puhdas ja kaunis. Hanan kromi kiiltelee ja kävisi peilistä! Siis mitä tämä oikein on?! 

CILLIT BANG FOAM SAIPPUAJÄÄMÄT&SUIHKU!
CILLIT BANG TEHOPUHDISTAJA KYLPYHUONEESEEN!

En voi muuta sanoa, kuin että tehokasta on ja taatusti puhdasta tulee, helposti, hauskasti ja ilman suurempaa vaivannäköä! 

Tässä on minun salaisuuteni puhtaamman kodin puolesta sekä helpotusta arkeeni vaikeampinakin kipuilu-aikoina! 


On kuin koti olisi puhjennut kukkaan tämän tuotetestauksen ansiosta! Kommentit

  1. Voin myös taata, että tuo suihkutettava saippuajäämien pesuneste on erinomainen! En olisi uskonut, miten paljon lähti likaa "puhtaista" kaakelaista!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …