Siirry pääsisältöön

Life, elämän makuinen postaus
Jokaisella meistä on hetkiä, jolloin ei mikään huvita. Ei ole kivaa ja elämä näyttää varjopuolensa. Tuntuu siltä, että kaikki ongelmat kasaantuvat juuri minun päälleni. Kaikilla muilla menee hyvin, muttei minulla. 

Tänään on oikea päivä aloittaa parempi elämä! 

Anna minun autta sinua siinä! Kerron mielelläni sinulle vinkkini ja tietoni, kuinka sinäkin voit saada elämäsi raiteilleen ja tuntumaan edes hitusen verran paremmalta, elinvoimaisemmalta ja kauniimmalta. 

En väitä voivani parantaa koko maailmaa enkä väitä voivani poistaa sinun rahahuolia, työstressiä tai sosiaalisia ongelmia. Voin kuitenkin esitellä sinulle keinoja, joilla voit sen kaikista tärkeimmän asian saada voimaan paremmin. Sen ihmisen hyvinvoinnin, joka sinulle on se kaikista rakkain ja tärkein. Joka kuitenkin unohtuu liian usein. SINÄ ITSE nimittäin! 

Saanko esitellä: "LIFE".Tutustuin Pohjoismaiden suurimpaan ja monipuolisimpaan terveyden ja hyvänolon erikoisliikkeeseen, LIFEen. Life:lla on yli 100 myymälää ympäri Suomea ja koko Pohjoismaissa lähes 450 myymälää. 
Suomen Life-myymälät toimivat Franchising pohjalla ja paikallinen suomalainen yrittäjyys on Lifen toiminnan ehdoton kulmakivi. Life on toimialan suurin suomalainen työnantaja yli 500 terveysalan asiantuntijan voimin. 
Ei siis ihme, että tuotevalikoimakin on omaa luokkaansa tai että meidän jokaisen hyvinvointiin voidaan panostaa ihan oikeasti. 

Lifen tehtävä on auttaa sinua kohti parempaa elämää. Jokaikinen Lifen työntekijä on koulutettu nimenomaan auttamaan SINUA saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. 
Lifen toimintaa ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen. 
Lifen kansainvälinen iskulausekin on: Expert advice from people who care- asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät. 

Jokainen meistä tarvitsee yksilöllisesti apua hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ei taida sellaista ihmistä ollakkaan, joka ei apua tarvitsisi tavalla tai toisella. Sanot kenties, että olet ihan kunnossa. Kyllä pärjäät. Saat lääkäriltä apua tarvittaessa. Niin, on niitä vaivoja, joihin lääkäri auttaa, mutta ihan kaikkeen ei tarvita onneksi valkotakkista! 

Pysähdyppä hetkeksi miettimään ihan vakavasti itseäsi. Ota peili eteesi ja kysy peilikuvaltasi, onko peilikuvasi tyytyväinen kokonaisuuteen. 

Onko ihosi kuulas ja kaunis?

Kasvavatko hiuksesi hyvinvoipina ja kiiltävinä?

Kynnet vahvat ja sileät?

Toimiiko vatsasi oikein?

Onko seksuaalisuutesi normaalia, toimivaa?

Onko mahasi äänetön vai kuriseeko se kaiken aikaa? 

Mitä sanoo voimasi, väsyttääkö vai oletko pirteä?

Kätesi ja jalkasi pehmeät ja sileät?

Sairasteletko paljon flunssia, aftoja, allergiaa...?

Syötkö riittävästi kalaa?

Tässä vain muutama kysymys, joiden ongelmiin voit saada helpotusta ja apua luonnollisista aineista. Sellaisista, mitä esiesi-isämme jo käyttivät. 

Lifen asiantuntijat osaavat kertoa sinulle, mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. Millä saat mahdollisesti lisää elinvoimaa, energiaa, iloisuutta ja kauneutta. Mikä saa sinut loistamaan! 

Life ei ole pelkkä vitamiinien ja selluliittirasvojen myymälä, vaan Lifellä on ihan oma tuotesarjakin, jonka monipuolisuus on hatunnoston arvoista! 

Kannattaa myös muistaa, että Life-myymälästä Lifen kanta-asiakas eli "Clubilainen" saa täysimääräisesti Life Clubin edut kuten rahanarvoisen leimakorttiedun. Tätä etua ei saa verkkokaupasta ostaessa. Verkkokauppa täydentää yli sadan Life-myymälän ketjua niille, jotka eivät ehdi asioimaan myymälässä.
Minä olen yksi niistä, jotka ovat käyneet verkkomyymälässä hakemassa apua omaan hyvinvointini parantamiseen. 


Minun pakettini sisälsi Life-tuotesarjan tuotteita. Ne ovat siis Life-myymäläketjun oma nimikkotuotesarja. Kaikki Life-tuotesarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja standardien mukaisia tuotteita. 

Minulle tärkeää on tottakai hoitaa olemassa olevat ongelmat pois. Jos sairastun, haluan parantua. Jos alan menettää nkökykyä, haluan silmälasit ja sitä rataa. Mutta on myös äärettömän tärkeää muistaa ennaltaehkäistä tulevia vaivoja, vikoja ja sairauksia. 

Haluan pitää askartelijan käteni kunnossa. Paperipöly ja liimat, musteet, usein käsien pesu jne yhdessä tekevät helposti käsistä kuivat ja halkeilevat. Samaten kesän kuivuus. Siispä Life-oliivi käsivoide on hyvinkin tarpeellinen arkinen tuote. 

Lisäksi  hiusteho, joka auttaa hiusten ja kynsien kasvuun ja hyvinvointiin. Olenhan kertonut täälläkin ongelmallisista kynsistäni. Hiuksienkaan kanssa ei ole hurraamista, koska kampaajalla en pääse käymään kuinkerran 2 vuodessa. Tai että kukaan leikkaisi näitä! Pointti ei siis ole kampaaja vaan leikkaamattomuus! Lisäksi rosenrot ruusujuuritabletit, jotka antavat elinvoimaa ja virkeyttä arkeen. Väsymys on hyvinkin yleinen vaiva. Se, kun ei vaan jaksaisi. Minä haluan voida paremmin, jaksaa ja kukoistaa! 

Tulen esittelemään ko. tuotteet tarkemmin kunhan saan tuloksia. Olen jo aloittanut popsimaan pillereitä. Palaillaan! 

Sinä voit tutustua Lifen tuotevalikoimaan "TÄSTÄ". Life myy myös muiden tuotteita, ei vain omaa Life-tuotesarjaa. Suosittelen esimerkiksi "Life melatoniinia" teille, joilla unensaantivaikeuksia, "Superfoodin" ystäville on laaja valikoima tuotteita ja huomaathan, että "miehillekin on omat tuotteensa"!Voit siis tilata tai ostaa myymälästä samalla koko perheelle hyvinvointia ja hyvällä omallatunnolla! sinä ja perheesi olette ne tärkeimmät! Pidä huolta läheisistäsi! 


Kommentit

Kiki sanoi…
Lifellä on yksi tuote mun makuun yli muiden; KarpaLact. Ei ole yhtään virtsatietulehdusta ollut sen jälkeen kun aloin niitä syömään. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos on sellaista vaivaa :) Tosi pitkään ilman antibioottikuureja virtsikseen, mahtava apu! Kyllähän sitä karpalomehuakin voi juoda, mutta tuossa KarpaLactissa on kaikki tiivistettynä ja kalorittomassa muodossa :)
viltsu sanoi…
Kiva kuulla näitä toistenkin vinkkejä. Mulla ei virtsatietulehdusta ole ollut sitten lapsuuden , mutta jos se kierre myöhemmin tulee, hyvä tietää, millä sen saa kuriin. Lääkkeitä en töivo enempää. Luonnon omia aineita mielummin.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.