Siirry pääsisältöön

Life, elämän makuinen postaus
Jokaisella meistä on hetkiä, jolloin ei mikään huvita. Ei ole kivaa ja elämä näyttää varjopuolensa. Tuntuu siltä, että kaikki ongelmat kasaantuvat juuri minun päälleni. Kaikilla muilla menee hyvin, muttei minulla. 

Tänään on oikea päivä aloittaa parempi elämä! 

Anna minun autta sinua siinä! Kerron mielelläni sinulle vinkkini ja tietoni, kuinka sinäkin voit saada elämäsi raiteilleen ja tuntumaan edes hitusen verran paremmalta, elinvoimaisemmalta ja kauniimmalta. 

En väitä voivani parantaa koko maailmaa enkä väitä voivani poistaa sinun rahahuolia, työstressiä tai sosiaalisia ongelmia. Voin kuitenkin esitellä sinulle keinoja, joilla voit sen kaikista tärkeimmän asian saada voimaan paremmin. Sen ihmisen hyvinvoinnin, joka sinulle on se kaikista rakkain ja tärkein. Joka kuitenkin unohtuu liian usein. SINÄ ITSE nimittäin! 

Saanko esitellä: "LIFE".Tutustuin Pohjoismaiden suurimpaan ja monipuolisimpaan terveyden ja hyvänolon erikoisliikkeeseen, LIFEen. Life:lla on yli 100 myymälää ympäri Suomea ja koko Pohjoismaissa lähes 450 myymälää. 
Suomen Life-myymälät toimivat Franchising pohjalla ja paikallinen suomalainen yrittäjyys on Lifen toiminnan ehdoton kulmakivi. Life on toimialan suurin suomalainen työnantaja yli 500 terveysalan asiantuntijan voimin. 
Ei siis ihme, että tuotevalikoimakin on omaa luokkaansa tai että meidän jokaisen hyvinvointiin voidaan panostaa ihan oikeasti. 

Lifen tehtävä on auttaa sinua kohti parempaa elämää. Jokaikinen Lifen työntekijä on koulutettu nimenomaan auttamaan SINUA saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. 
Lifen toimintaa ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen. 
Lifen kansainvälinen iskulausekin on: Expert advice from people who care- asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät. 

Jokainen meistä tarvitsee yksilöllisesti apua hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ei taida sellaista ihmistä ollakkaan, joka ei apua tarvitsisi tavalla tai toisella. Sanot kenties, että olet ihan kunnossa. Kyllä pärjäät. Saat lääkäriltä apua tarvittaessa. Niin, on niitä vaivoja, joihin lääkäri auttaa, mutta ihan kaikkeen ei tarvita onneksi valkotakkista! 

Pysähdyppä hetkeksi miettimään ihan vakavasti itseäsi. Ota peili eteesi ja kysy peilikuvaltasi, onko peilikuvasi tyytyväinen kokonaisuuteen. 

Onko ihosi kuulas ja kaunis?

Kasvavatko hiuksesi hyvinvoipina ja kiiltävinä?

Kynnet vahvat ja sileät?

Toimiiko vatsasi oikein?

Onko seksuaalisuutesi normaalia, toimivaa?

Onko mahasi äänetön vai kuriseeko se kaiken aikaa? 

Mitä sanoo voimasi, väsyttääkö vai oletko pirteä?

Kätesi ja jalkasi pehmeät ja sileät?

Sairasteletko paljon flunssia, aftoja, allergiaa...?

Syötkö riittävästi kalaa?

Tässä vain muutama kysymys, joiden ongelmiin voit saada helpotusta ja apua luonnollisista aineista. Sellaisista, mitä esiesi-isämme jo käyttivät. 

Lifen asiantuntijat osaavat kertoa sinulle, mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. Millä saat mahdollisesti lisää elinvoimaa, energiaa, iloisuutta ja kauneutta. Mikä saa sinut loistamaan! 

Life ei ole pelkkä vitamiinien ja selluliittirasvojen myymälä, vaan Lifellä on ihan oma tuotesarjakin, jonka monipuolisuus on hatunnoston arvoista! 

Kannattaa myös muistaa, että Life-myymälästä Lifen kanta-asiakas eli "Clubilainen" saa täysimääräisesti Life Clubin edut kuten rahanarvoisen leimakorttiedun. Tätä etua ei saa verkkokaupasta ostaessa. Verkkokauppa täydentää yli sadan Life-myymälän ketjua niille, jotka eivät ehdi asioimaan myymälässä.
Minä olen yksi niistä, jotka ovat käyneet verkkomyymälässä hakemassa apua omaan hyvinvointini parantamiseen. 


Minun pakettini sisälsi Life-tuotesarjan tuotteita. Ne ovat siis Life-myymäläketjun oma nimikkotuotesarja. Kaikki Life-tuotesarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja standardien mukaisia tuotteita. 

Minulle tärkeää on tottakai hoitaa olemassa olevat ongelmat pois. Jos sairastun, haluan parantua. Jos alan menettää nkökykyä, haluan silmälasit ja sitä rataa. Mutta on myös äärettömän tärkeää muistaa ennaltaehkäistä tulevia vaivoja, vikoja ja sairauksia. 

Haluan pitää askartelijan käteni kunnossa. Paperipöly ja liimat, musteet, usein käsien pesu jne yhdessä tekevät helposti käsistä kuivat ja halkeilevat. Samaten kesän kuivuus. Siispä Life-oliivi käsivoide on hyvinkin tarpeellinen arkinen tuote. 

Lisäksi  hiusteho, joka auttaa hiusten ja kynsien kasvuun ja hyvinvointiin. Olenhan kertonut täälläkin ongelmallisista kynsistäni. Hiuksienkaan kanssa ei ole hurraamista, koska kampaajalla en pääse käymään kuinkerran 2 vuodessa. Tai että kukaan leikkaisi näitä! Pointti ei siis ole kampaaja vaan leikkaamattomuus! Lisäksi rosenrot ruusujuuritabletit, jotka antavat elinvoimaa ja virkeyttä arkeen. Väsymys on hyvinkin yleinen vaiva. Se, kun ei vaan jaksaisi. Minä haluan voida paremmin, jaksaa ja kukoistaa! 

Tulen esittelemään ko. tuotteet tarkemmin kunhan saan tuloksia. Olen jo aloittanut popsimaan pillereitä. Palaillaan! 

Sinä voit tutustua Lifen tuotevalikoimaan "TÄSTÄ". Life myy myös muiden tuotteita, ei vain omaa Life-tuotesarjaa. Suosittelen esimerkiksi "Life melatoniinia" teille, joilla unensaantivaikeuksia, "Superfoodin" ystäville on laaja valikoima tuotteita ja huomaathan, että "miehillekin on omat tuotteensa"!Voit siis tilata tai ostaa myymälästä samalla koko perheelle hyvinvointia ja hyvällä omallatunnolla! sinä ja perheesi olette ne tärkeimmät! Pidä huolta läheisistäsi! 


Kommentit

Kiki sanoi…
Lifellä on yksi tuote mun makuun yli muiden; KarpaLact. Ei ole yhtään virtsatietulehdusta ollut sen jälkeen kun aloin niitä syömään. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos on sellaista vaivaa :) Tosi pitkään ilman antibioottikuureja virtsikseen, mahtava apu! Kyllähän sitä karpalomehuakin voi juoda, mutta tuossa KarpaLactissa on kaikki tiivistettynä ja kalorittomassa muodossa :)
viltsu sanoi…
Kiva kuulla näitä toistenkin vinkkejä. Mulla ei virtsatietulehdusta ole ollut sitten lapsuuden , mutta jos se kierre myöhemmin tulee, hyvä tietää, millä sen saa kuriin. Lääkkeitä en töivo enempää. Luonnon omia aineita mielummin.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…