Siirry pääsisältöön

Haluatko tuhota parisuhteesi?

Mitkä ovat parisuhteen kannalta tuhoisimmat käyttäytymismallit? Tässä tutkitut kymmenen tapaa, jotka vahingoittavat suhdetta varmimmin.(lähde: Iltalehti) Voisin siis sanoa: tee näin ja suhteesi on karilla hyvinkin pian!
1. Teeskentelet, ettei mikään ole vialla
Vaikka kuinka harmittaisi, asia painaisi sinua, älä puhu siitä puolisollesi. teeskentely, että kaikki on hyvin, takaavat sen, ettei puolisot opi tuntemaan toisiaan eivätkä muuta käyttäytymistään. Ajan kanssa asiat paisuvat ja purkautuvat väärin.
2. Pelisäännöt appivanhempien suhteen puuttuvat
 Mitäpä sitä sopimaan appivanhempien suhteen mitään. mennään vaan aina "minun vanhempieni luo" jouluksi. Onhan se "minulle" tärkeää! viis siitä, mitä toisen mielessä liikkuu.
3. Ette varaa yhteistä aikaa
Perutaan sovitut menot. mieluiten vieläpä viime hetkellä! 
Jokainen pariskunta tarvitsee yhteistä aikaa. Jo tunti tai pari jossain kahden kesken ilman lapsia tekee kummasti terää. Siispä otetaan AINA lapset mukaan! eihän lapsia nyt mitenkään voi jättää hoitoon kellekkään...
4. Unohdatte seksin
Joka ilta koskee päätä, väsyttää, kuukautiskipuja, stressiä.. Tai ihan suoraan sanoa, ettei vaan tee mieli enää puolisoa tai hänen kanssaan sekstailua. Kyllä puolison itsetunto romahtaa ja seksi loppuu. Tutkimusten mukaan pariskunnat tekevät SITÄ suurimmaksi osaksi vähintään kerran viikossa. Toiseksi yleisin luku on parin viikon aikana pari kertaa. Kannattaa siis alkaa panttaamaan. 
5. Ette käsittele asioita loppuun
Kannattaa jättää riidat sopimatta ja selvittämättä. Poistut paikalta kesken kaiken ja ihan ilman mitään "tarvitsen hetken rauhoittumista, jatketaan myöhemmin"-lausetta. Etkä sitten jatka palattuasi asian selvittämistä! Taatusti ottaa puolisoasi pannuun!
6. Elektroniikka haukkaa valtaosan ajastanne
Sinulla ja kumppanillasi on kerrankin aikaa olla kahden. Mutta sen sijaan että keskustelisitte te vain istutte sohvalla televisiota tuijottaen tai selaillette tietokoneelta sähköposteja. Teknologia on hauskaa, joten miksikäs ei facebookia ja muita juttuja illat pitkät! Kyllä se puolisosi tekee ruuan, siivoaa, hoitaa lapset ja viihtyy yksinkin, aikuinen ihminen. 
7. Teeskentely
Orgasmin feikkaaminen ja muu teeskentely sängyssä on haitallista parisuhteelle. Lisäksi se on epäreilua niin sinua kuin kumppaniasikin kohtaan. Kannattaa siis feikata ja mitä näyttävämmin tuot esille feikkaamisesi, sen varmemmin kumppanisi sen tajuaa. Kyllä se peti loppuu tomuttumasta nopeasti ja puolisosi alkaa miettiä muita vaihtoehtoja. 
8. Ette lomaile kahdestaan
Mitä useammin perhelomia, sen parempi. Lapset mukaan vaan ja yhteistä aikaa ei ollenkaan! Jätä lapset puolisollesi lomakohteessa ja käy itse katselemassa "paikkoja" tuopin kera. 
9. Ette tapaa omia ystäviänne
Sido puolisosi itseesi niin, että kiellät kaikki menot ja kaljakuppilat. Kiellät lätkämatsit ja marttaseurat. Kiellä varmuuden vuoksi puhelimessakin puhuminen ja sulje puolisosi fb-tilikin. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Kyllä se kohta alkaa ahdistaa puolisoasi. 
10. Rupsahdatte yhdessä
 Mitä enemmän liikut, sen energisempi ja parempikuntoinen olet. Plus että viehätät puolisoasi enemmän. Kannattaa siis heittäytyä sohvalle kaljan ja makkaran kanssa, haista pahalle, piereskellä, unohtaa kammata hiukset ja kasvattaa epäsiisti leukakarvoitus. Mitä enemmän rumaa karvaa, huolittelemattomuutta ja muuta kivaa, sen varmemmin alkaa puolisosi miettiä, oletko oikeasti se sama, johon hän joskus rakastui. 

Näillä ohjeilla pääset hyvin alkuun parisuhteesi tuhoamisessa. top 10, ettenkö sanoisi. 
toki jos tahdot elää käänteisesti, sitä varmemmin pidät puolisosi luonasi. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…