Siirry pääsisältöön

Haluatko tuhota parisuhteesi?

Mitkä ovat parisuhteen kannalta tuhoisimmat käyttäytymismallit? Tässä tutkitut kymmenen tapaa, jotka vahingoittavat suhdetta varmimmin.(lähde: Iltalehti) Voisin siis sanoa: tee näin ja suhteesi on karilla hyvinkin pian!
1. Teeskentelet, ettei mikään ole vialla
Vaikka kuinka harmittaisi, asia painaisi sinua, älä puhu siitä puolisollesi. teeskentely, että kaikki on hyvin, takaavat sen, ettei puolisot opi tuntemaan toisiaan eivätkä muuta käyttäytymistään. Ajan kanssa asiat paisuvat ja purkautuvat väärin.
2. Pelisäännöt appivanhempien suhteen puuttuvat
 Mitäpä sitä sopimaan appivanhempien suhteen mitään. mennään vaan aina "minun vanhempieni luo" jouluksi. Onhan se "minulle" tärkeää! viis siitä, mitä toisen mielessä liikkuu.
3. Ette varaa yhteistä aikaa
Perutaan sovitut menot. mieluiten vieläpä viime hetkellä! 
Jokainen pariskunta tarvitsee yhteistä aikaa. Jo tunti tai pari jossain kahden kesken ilman lapsia tekee kummasti terää. Siispä otetaan AINA lapset mukaan! eihän lapsia nyt mitenkään voi jättää hoitoon kellekkään...
4. Unohdatte seksin
Joka ilta koskee päätä, väsyttää, kuukautiskipuja, stressiä.. Tai ihan suoraan sanoa, ettei vaan tee mieli enää puolisoa tai hänen kanssaan sekstailua. Kyllä puolison itsetunto romahtaa ja seksi loppuu. Tutkimusten mukaan pariskunnat tekevät SITÄ suurimmaksi osaksi vähintään kerran viikossa. Toiseksi yleisin luku on parin viikon aikana pari kertaa. Kannattaa siis alkaa panttaamaan. 
5. Ette käsittele asioita loppuun
Kannattaa jättää riidat sopimatta ja selvittämättä. Poistut paikalta kesken kaiken ja ihan ilman mitään "tarvitsen hetken rauhoittumista, jatketaan myöhemmin"-lausetta. Etkä sitten jatka palattuasi asian selvittämistä! Taatusti ottaa puolisoasi pannuun!
6. Elektroniikka haukkaa valtaosan ajastanne
Sinulla ja kumppanillasi on kerrankin aikaa olla kahden. Mutta sen sijaan että keskustelisitte te vain istutte sohvalla televisiota tuijottaen tai selaillette tietokoneelta sähköposteja. Teknologia on hauskaa, joten miksikäs ei facebookia ja muita juttuja illat pitkät! Kyllä se puolisosi tekee ruuan, siivoaa, hoitaa lapset ja viihtyy yksinkin, aikuinen ihminen. 
7. Teeskentely
Orgasmin feikkaaminen ja muu teeskentely sängyssä on haitallista parisuhteelle. Lisäksi se on epäreilua niin sinua kuin kumppaniasikin kohtaan. Kannattaa siis feikata ja mitä näyttävämmin tuot esille feikkaamisesi, sen varmemmin kumppanisi sen tajuaa. Kyllä se peti loppuu tomuttumasta nopeasti ja puolisosi alkaa miettiä muita vaihtoehtoja. 
8. Ette lomaile kahdestaan
Mitä useammin perhelomia, sen parempi. Lapset mukaan vaan ja yhteistä aikaa ei ollenkaan! Jätä lapset puolisollesi lomakohteessa ja käy itse katselemassa "paikkoja" tuopin kera. 
9. Ette tapaa omia ystäviänne
Sido puolisosi itseesi niin, että kiellät kaikki menot ja kaljakuppilat. Kiellät lätkämatsit ja marttaseurat. Kiellä varmuuden vuoksi puhelimessakin puhuminen ja sulje puolisosi fb-tilikin. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Kyllä se kohta alkaa ahdistaa puolisoasi. 
10. Rupsahdatte yhdessä
 Mitä enemmän liikut, sen energisempi ja parempikuntoinen olet. Plus että viehätät puolisoasi enemmän. Kannattaa siis heittäytyä sohvalle kaljan ja makkaran kanssa, haista pahalle, piereskellä, unohtaa kammata hiukset ja kasvattaa epäsiisti leukakarvoitus. Mitä enemmän rumaa karvaa, huolittelemattomuutta ja muuta kivaa, sen varmemmin alkaa puolisosi miettiä, oletko oikeasti se sama, johon hän joskus rakastui. 

Näillä ohjeilla pääset hyvin alkuun parisuhteesi tuhoamisessa. top 10, ettenkö sanoisi. 
toki jos tahdot elää käänteisesti, sitä varmemmin pidät puolisosi luonasi. ;)

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…