Siirry pääsisältöön

Koettelemuksia ja positiivisia kuvia


Nasi goreng ja naan-leipä. Äitienpäivälounas.


Meitä koetellaan kovin ottein kerta toisensa jälkeen. On niin käsittämätöntä, miksi kaiken pitää olla niin äärilaidalla keikkumista?! Miksi kaikesta pitää mennä pohjalle ja sitten vauhdilla pinnalle tai sitten jäädä sinne pohjamutiin tarpomaan? Miksi ei voi olla normaalia tasaista elämää?

Vasta äskettäin isäni makasi kuoleman kielissä sairaalassa ja valmistauduimme hänen lähtöönsä. Kuin ihmeen kautta hän selvisi ja alkoi toipua hitaasti. Toipui aina siihen saakka, mitä nyt sairas ihminen toipua voi. Nyt sitten mummini on sairastunut ja vielä eilen ilmoitettiin, että siirretään kotisairaalaan, koska ei ole mitään muuta, kuin antaa happea ja lääkkeitä. Viime yönä hän sitten romahti ja nyt on mahdollista, että olisi lähtö edessä. Saadaanko keuhkokuume taltutettua vai ei? Ihmeitä kuitenkin tapahtuu välillä, joten toivoa en heitä kaivoon.

Ruoka höyryävän kuumana, leipä tuoreena ja olut kylmänä. Ah. 

Monia aikaisempiakin asioita on ollut vastaavia. Toivon pilkahdus sammumassa, mutta silti jostain se toivo on kiinni ollut ja lopulta parantanut vaikeitakin tapauksia. Itseni mukaan lukien. Ehkä sen vuoksi en ole antanutkaan itselleni lupaa alkaa miettimään tätä omaa tämän hetken tilannettani syvällisemmin. En sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai mitä olen menettänyt, jne. Haluan pitää uskon ja toivon yllä ja luottamuksen siihen, että hyvä tai sinnikkyys palkitaan lopulta. En tiedä sitten, onko uskoni turhaa vai ei, mutta ainakin se auttaa siihen, etten luovuta. etten anna masennuksen viedä mukanaan. Minun on oltava vahva ja uskottava parempaan. Nyt kuitenkin ajatukseni ovat läheisessäni ja hänen paranemisessaan.


Kevyt jälkiruoka: UNELMA: hedelmävaahto ja marjajogurtti

Toisinaan tuntuu kohtuuttomalta, että meille koko ajan heitetään ympärillemme stressiä, paineita, huolta, surua... Onko tämä elämä oikeasti koko ajan selviytymistä haasteista ja vaikeuksista? Entä se, että voisi kerätä voimia ja olla hetken edes niin, ettei olisi mielen päällä jotain vakavia asioita? Sairautta, kuolemanpelkoa, menetyksiä... Ehkä elämä on nimenomaan sitä koko ajan. Selviytymistä vaikeista asioista ja haasteista.  On vain löydettävä siinä samassa hetkessä myös vastapainoksi hyviäkin asioita. Surun keskellä iloa, stressin keskellä rentoutumista, pahassa olossa hyvää oloa... Se, kuinka sen hyvän löydät sillä hetkellä, on se haasteellisin tehtävä. Suru, pelot, murheet, paineet jne tulevat pyytämättäkin.

Mudcake ja creme brülee-jäätelö-kastike

Keräsin tähän bloggaukseen kuviin äitienpäivänä herkuttelemistamme ruuista. Vaikkei lapsukainen päässytkään käymään, onnitteli hän puhelimitse meitä kumpaakin. Se jos mikä lämmitti sydäntämme. tottakai minä olen lapselleni tärkeä ja paras äiti maailmassa, mutta kyllä se tuo minulle suurta lohtua ja iloa, että lapseni ja puolisoni välit ovat niin hyvät ja lämpöiset, että puolin ja toisin pitävät toisiaan perheenjäseninä, läheisinään ja jopa niin, että lapsi onnittelee Murusta äitienpäivänäkin! Ja tunnen kyllä lapseni, ettei hän moista tekisi, ellei oikeasti niin tuntisi. Muodollisuudesta... NEVER!

Ravitseva ja terveellinen iltapala?

Tänään yritin ladata puhelimeeni Instagramia, koska joka toinen kilpailu tapahtuu Instagramin kautta. "Lähetä kuva Instagramiin ja voit voittaa tabletin, taulutv:n, ulkomaanmatkan, aurinkovoiteet....". Ei mitään muita mahdollisuuksia osallistua, kuin Instagram. Kuinkas ollakkaan. Puhelimeeni ei voi ladata moista sosiaalista mediaa. Että se siitä sitten. Onneksi ilmankin pärjään.

Iltateenä kiinanruusu-, ruusunmarjankuori-,appelsiininkuori-, omena-,sitruunankuori-,seljanmarjateetä.

Nyt on ihan sellainen tunne, että haluan hieman hemmotella sinuakin. Tänään, 13.5.2014, jokainen farkkujen ostaja saa tilaukseensa ilmaiseksi yllärikaulakorun kaupan päälle! Arvo 20€! Huomaathan, että farkkuja on vain kolmet, joten rajoitetusti on lahjojakin olemassa. Jokaisesta farkusta lähtee siis kaulakoru ja jos ostat kolmet farkut, saat kolme kaulakoruakin! yhteisarvo siis jopa 45€! (Bonusjärjestelmän mukaisesti) .Vain siis tänään!!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…