Siirry pääsisältöön

Koettelemuksia ja positiivisia kuvia


Nasi goreng ja naan-leipä. Äitienpäivälounas.


Meitä koetellaan kovin ottein kerta toisensa jälkeen. On niin käsittämätöntä, miksi kaiken pitää olla niin äärilaidalla keikkumista?! Miksi kaikesta pitää mennä pohjalle ja sitten vauhdilla pinnalle tai sitten jäädä sinne pohjamutiin tarpomaan? Miksi ei voi olla normaalia tasaista elämää?

Vasta äskettäin isäni makasi kuoleman kielissä sairaalassa ja valmistauduimme hänen lähtöönsä. Kuin ihmeen kautta hän selvisi ja alkoi toipua hitaasti. Toipui aina siihen saakka, mitä nyt sairas ihminen toipua voi. Nyt sitten mummini on sairastunut ja vielä eilen ilmoitettiin, että siirretään kotisairaalaan, koska ei ole mitään muuta, kuin antaa happea ja lääkkeitä. Viime yönä hän sitten romahti ja nyt on mahdollista, että olisi lähtö edessä. Saadaanko keuhkokuume taltutettua vai ei? Ihmeitä kuitenkin tapahtuu välillä, joten toivoa en heitä kaivoon.

Ruoka höyryävän kuumana, leipä tuoreena ja olut kylmänä. Ah. 

Monia aikaisempiakin asioita on ollut vastaavia. Toivon pilkahdus sammumassa, mutta silti jostain se toivo on kiinni ollut ja lopulta parantanut vaikeitakin tapauksia. Itseni mukaan lukien. Ehkä sen vuoksi en ole antanutkaan itselleni lupaa alkaa miettimään tätä omaa tämän hetken tilannettani syvällisemmin. En sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai mitä olen menettänyt, jne. Haluan pitää uskon ja toivon yllä ja luottamuksen siihen, että hyvä tai sinnikkyys palkitaan lopulta. En tiedä sitten, onko uskoni turhaa vai ei, mutta ainakin se auttaa siihen, etten luovuta. etten anna masennuksen viedä mukanaan. Minun on oltava vahva ja uskottava parempaan. Nyt kuitenkin ajatukseni ovat läheisessäni ja hänen paranemisessaan.


Kevyt jälkiruoka: UNELMA: hedelmävaahto ja marjajogurtti

Toisinaan tuntuu kohtuuttomalta, että meille koko ajan heitetään ympärillemme stressiä, paineita, huolta, surua... Onko tämä elämä oikeasti koko ajan selviytymistä haasteista ja vaikeuksista? Entä se, että voisi kerätä voimia ja olla hetken edes niin, ettei olisi mielen päällä jotain vakavia asioita? Sairautta, kuolemanpelkoa, menetyksiä... Ehkä elämä on nimenomaan sitä koko ajan. Selviytymistä vaikeista asioista ja haasteista.  On vain löydettävä siinä samassa hetkessä myös vastapainoksi hyviäkin asioita. Surun keskellä iloa, stressin keskellä rentoutumista, pahassa olossa hyvää oloa... Se, kuinka sen hyvän löydät sillä hetkellä, on se haasteellisin tehtävä. Suru, pelot, murheet, paineet jne tulevat pyytämättäkin.

Mudcake ja creme brülee-jäätelö-kastike

Keräsin tähän bloggaukseen kuviin äitienpäivänä herkuttelemistamme ruuista. Vaikkei lapsukainen päässytkään käymään, onnitteli hän puhelimitse meitä kumpaakin. Se jos mikä lämmitti sydäntämme. tottakai minä olen lapselleni tärkeä ja paras äiti maailmassa, mutta kyllä se tuo minulle suurta lohtua ja iloa, että lapseni ja puolisoni välit ovat niin hyvät ja lämpöiset, että puolin ja toisin pitävät toisiaan perheenjäseninä, läheisinään ja jopa niin, että lapsi onnittelee Murusta äitienpäivänäkin! Ja tunnen kyllä lapseni, ettei hän moista tekisi, ellei oikeasti niin tuntisi. Muodollisuudesta... NEVER!

Ravitseva ja terveellinen iltapala?

Tänään yritin ladata puhelimeeni Instagramia, koska joka toinen kilpailu tapahtuu Instagramin kautta. "Lähetä kuva Instagramiin ja voit voittaa tabletin, taulutv:n, ulkomaanmatkan, aurinkovoiteet....". Ei mitään muita mahdollisuuksia osallistua, kuin Instagram. Kuinkas ollakkaan. Puhelimeeni ei voi ladata moista sosiaalista mediaa. Että se siitä sitten. Onneksi ilmankin pärjään.

Iltateenä kiinanruusu-, ruusunmarjankuori-,appelsiininkuori-, omena-,sitruunankuori-,seljanmarjateetä.

Nyt on ihan sellainen tunne, että haluan hieman hemmotella sinuakin. Tänään, 13.5.2014, jokainen farkkujen ostaja saa tilaukseensa ilmaiseksi yllärikaulakorun kaupan päälle! Arvo 20€! Huomaathan, että farkkuja on vain kolmet, joten rajoitetusti on lahjojakin olemassa. Jokaisesta farkusta lähtee siis kaulakoru ja jos ostat kolmet farkut, saat kolme kaulakoruakin! yhteisarvo siis jopa 45€! (Bonusjärjestelmän mukaisesti) .Vain siis tänään!!!


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…