Kerran elämässä kahdesti kerralla

Molemmat kortit varattuja jo. 

Kerran elämässä tulisi yöpyä linnassa ja saada tuntea itsensä kuninkaalliseksi-Maksoi mitä maksoi.

Linnat on kokematta yöpymisen suhteen, vaikka olenkin käynyt mm. Olavinlinnassa oopperaa kuuntelemassa ja muutenkin portaita kapuamassa ja tutustumassa paikkoihin. Kaunista! Kartanossa olen kerran yöpynyt ja se oli todella upeaa. Yleensä nuo "maksoi mitä maksoi"-asiat jäävät tekemättä, kun ei ole varaa, niin ei sitten ole. Nyt meillä on se etelänmatka suunnitelmissa ja sen voisi varmaankin laskea tällaiseksi "maksoimitämaksoi"-asiaksi, joka tulee toteutumaan. Siihen panostamme kaikkemme. tosin yhä puuttuu passi ja automatkoihin rahat jne. Noooh... Sentäs passikuvat saan jo. :D Ei, linnassa emme silti yövy matkallakaan. Olisi ollut mahdollisuus valita linnamainen hotelli viidellä tähdellä, mutta sitä emme kuitenkaan kokeneet meille kodikkaaksi. Liian hienoa! Tahdomme reppureissaajina olla hieman rennommissa vaatteissa jne. Enempää en paljastakaan. 

Kerran elämässä tulisi vähät välittää toimistosta ja lähteä sen sijaan kävelylle. Ei ole mitään ihanampaa kuin nauttia luvattomasta vapaa-ajasta samaan aikaan kun muut työskentelevät. 

Voi ei... En ole kerennyt moista kokea! Enkä työkyvyttömänä voi enää kokeakkaan. Mites nyt?! Pitäisikö sitten ajatella niin, että olen luistanut kotitöistä joskus, kun ei ole innostanut, ja olen ollut ulkona mielummin? Mutta eihän toiset ole tehneet sillävälin kotitöitäkään... Hmm... Olenpa minä nössö! :D


Kommentit

Tanja sanoi…
:) Itselleni tuo äskeinen matka Britanniaan oli hieman "kerran elämässä" -tyyppinen juttu, koska matkustin ensimmäistä kertaa lentokoneella. Kohde oli siten myös kauimpana, missä olen koskaan ollut.
Kyllä matkasta tuli sellainen olo, että kannattaa uskaltaa joskus tehdä jotain, mikä tuntuu kauhean suurelta jutulta! :D
Toivottavasti teidänkin suunnittelema matkanne toteutuu, ja antaa paljon takaisin. :)
Funchis sanoi…
Voi että sulla on kuule hyvät nuo otsikot ! Olen niitä ihaillut kerta toisensa jälkeen. Sinussa on myyntihenkisyyttä otsikoiden luojana. Ai niin, ensi viikolla teen tuon toimisto/luonto -tempun, koska säiden on luvattu suosivan. Linnassa yöpymistä. . . hmmmm, onhan sellainen Katajanokallakin, vähän kroisimpi linna ilman siniverisiä, ihan pelkästään ennen olleet kai taustoiltaan verisiä, heh ! Mutta hienoa, että on lomamatka suunnitteilla. Viikonloppua toivottelen.
Vilimarika sanoi…
Vasi, katselinkin ihastellen bloggaustasi. :) ja kyllä matkamme tapahtuu, vaikka sitten pelkän aamupalan turvin tai ilman shoppailuja tms. Matkaliputhan on jo valmiina. Pelottavaa vaan se, että jos lento peruuntuu, pitää itsellä maksaa seuraavaa lippu ja anoa rahat takaisin... Pieniä mutkia, kun ei ole pakettimatkasta kyse, vaan reppu reissusta. Eihän meillä ole oppaitakaan. Se mitä saatiin ilmaiseksi, oli vapaavalintainen matka, hotelli ja hotelliin liittyen ruuat. Eli meillä aamupala. Unelma toteutuu vaikka mitä olisi! (kunhan ei pahaa tapahdu)
Vilimarika sanoi…
Funchis, iso kiitos! Kiva kuulla, että otsikot ovat sopivia, hyviä. :)
Ihan huippua, että toteutat tuon toimistojutun. On ilo huomata ihmisten nauttivan ja antavan itselleen luvan vaan olla. Eihän kaikki ole vaan harmaata ja ikävää. Nautinnollista työpäivää pihamaalle. ;)