Siirry pääsisältöön

Kirkastusjuhlat


Minä ja minun siivousintoni olemme saaneet valtavan harppauksen parempaan päin. 

 Jos jokin asia voi helpottaa elämääni, tottakai haluan käyttää sitä hyödyksi. Blogini lukijana saatat tietääkin, että olen viikottain huonossa kunnossa, enkä voi ajatellakkaan pitäväni siivouspäivää. Jo yksistään sen vuoksi haluan suoriutua siivouksestakin nopeasti. Yksi hyvin oleellinen asia on oikeanlaiset välineet ja aineet. 

Toimiessani "BUZZADORINA" sain tilaisuuden kokeilla "CILLIT BANG-KYLPYHUONETUOTTEITA". Jos haluat mukaan bazzadoriksi, kerron mielelläni lisää sinulle ja voin opastaa, kuinka pääset alkuun. 
sähköpostinihan on: somanyinspiration@gmail.com

Buzzadorina voit saada kivoja tuotteita testattavaksesi ja toisille esiteltäväksi, kasvotusten ja somettaen. Ystäväsi tutustuu kanssasi tuotteeseen ja näin saat autettua ystävääsikin. Ystäväsi kertoo sinulle omat ajatuksensa tuotteesta ja ehkä täyttää  pienen, minuutin kestävän kyselyn netissä ja siinä kaikki. Saat kuittauksen onnistuneesta kyselyyn vastaamisesta. Sinä käyt tekemässä jakson lopussa raportin, jossa kerrot oman kokemuksesi lisäksi mitä ystäväsi oli mieltä ja halutessasi salamaraportteja välilläkin. Siinä kaikki. Minusta on mielenkiintoista, kivaa ja avartavaa olla buzzador!


Meillä on lasipöytä, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia. Lasipöytä, jonka päällä on paaaaljon viherkasveja. Se tarkoittaa myös paaaaljon vesiraitoja, kalkkipinttymiä ja pölyä. Vaikka kuinka yrittäisi pestä ja pitää puhtaana pöydän kansilevyä, se on silti epämääräisen ja likaisen näköinen. Siksi tämä oli seuraava kohteeni supersankarin viitta harteillani ja Cillit bang-ase kädessäni. BANG BANG!


Yritin ottaa kuvaa lasikannesta, ja tässä ehkä selkeiten näkyy se ongelma. Selviä ruukkujen renkaita! Ihan kamalan näköistä! Sieluuni ihan sattuu katsella!


Tyhjensin pöydän, pyyhkäisin pahimmat pölyt pois ja suihkautin Cillit bangin tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen-tuotetta suoraan pinttyneisiin kalkkitahroihin. Annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia. Jos sinulla on helpompaa siivottavaa, kuin ikivanhat kalkkitahrat, voit suihkauttaa tuotetta suoraan pesusieneen, pyyhkiä sillä ja pestä aineet pois. Minä jätin aineen vaikuttamaan tältään ja kävin sillä välin pistämässä kahvin tippumaan. Eikös olekin kivaa siivousta! ;D


Kun kahvi alkoi tuoksua nenääni, kävin pyyhkimässä pöydän puhtaaksi. Kas, vaikeat kalkkitahrat olivat poissa, enkä ollut kontannut lattialla hinkkaamassa rystyset valkoisina tahroja! Olin ollut keittämässä kahvia!!!


Tässä toisesta kohtaa pöytää kuvia. Itseasiassa tämä on se pahempi puoli vieläpä. Kerrottakoon, että tämäkin kohta pöydästä ON pesty aikaisemmin halppis-pesuaineilla. Halppiksilla tarkoitan eri merkkisiä, maitokaupasta ostamiani tavallisia pesuaineita. Ei siis Cillit bangiä. Pitäisi siis olla puhdas, mutta kuten huomaat, EI ole puhdas! 


Taas suora suihkautus tahroille ja annoin vaikuttaa. 
Otin muutes kahviini maitotilkan ja kahvin kanssa myös nötteri-pikkuleivän. ;)


TSÄDÄÄ! 
"Pyyhkii hikeä otsalta, hieroo särkeviä rystysiä, verryttelee polviaan... " No EIKÄ! :D 
Cillit bangin ansiosta EI tarvitse rehkiä! Juuri tällainen ilahduttava pikkuasia tekee minunkin siivouksestani entistäkin nautinnollisempaa! 
Kiitos BUZZADOR ja kiitos CILLIT BANG!

Tämä ei edes jää tähän. sisäinen siivoushullu on päässyt valloilleen ja minustakin on kuoriutunut oikea siivouksen supersankari! Seuraava kohde, täältä tullaan! 

Cillit bang-kylpyhuoneen tuotteet irroittavat vaikeammatkin liat helposti ja nopeasti. 
Kalkkitahrat, vesiviirut, saippuajäämät, ruoste... 
Muutama minuutti ja lika on poissa! 

Viimeisten viiden vuoden ajan Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen on valittu testivoittajaksi ylivoimaisen kykynsä ansiosta kalkkitahrojen ja saippuajäämien poistossa! 

Tiesitkös, että Cillit bangin tuotteilla on myös alhainen PH-arvo! Nämä tuotteet eivät siis ole mitään pahoja myrkkyjä, vaikka tehokkaita ovatkin! Mahtavaa!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Cillit Bang on yllättänyt mut positiivisesti. Todella suuret ja riittoisat pullot, hyvä tuoksu ja tehokasaine. Mitäpä sitä muuta toivoskaan puhdistusaineilta :D

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.