Hae tästä blogista

Tämä postaus sisältää SITÄ ITSEÄÄN! Heikommat voivat traumatisoitua! Kts kuvat omalla vastuulla!

Tämä kuvasarja tulee sisältämään todella törkyisiä kuvia vessatiloista. Heikkohermoisille ja helposti pahoinvoiville en todellakaan suosittele katsottavaksi! Ihan aikuisten oikeasti! Jatka omalla vastuullasi!

Mutta jos pystyt katsomaan likaa, siis TODELLA VAIKEAA KYLPPÄRILIKAA, niin siinä tapauksessa suosittelen, sillä tämä on oikea tuhkimotarina!

Olen Buzzador ja sen myötä testaan minua kiinnostavia tuotteita. 
Buzzadorina minun tulee tehdä vain muutama asia:

1. Rekisteröidyin buzzadoriksi aluksi ja kerroin kiinnostuksistani.
2. Kun minulle ehdotetaan jotain tuotetta sähköpostilla, vastaan Buzzador-sivustolla, haluanko vai en, lähteä mukaan testaamaan tuotetta.
3. Jos minut valitaan testaajaksi, sitoudun noutamaan paketin postista, tutustumaan tuotteisiin ensin itse ja sitten esittelen niitä toisille somettamalla ja live-kontakteilla. Lopuksi raportoin Buzzadorille kokemuksiamme. 

Helppoa, hauskaa, jännittävää ja minulle sopivaa! 
Tätä voin tehdä silloin, kun minulle sopii! 
Ja tämäkin Cillit bang-testaus on täysin ilmaista!

Jos kiinnostuit, kerron sinulle mielelläni meilillä (somanyinspiration@gmail.com) lisää ja annan linkin, josta pääset kauttani liittymään mukaan buzzadoreihin. Samalla Buzzador saa tiedon, että olet juuri minun kauttani löytänyt  "BUZZADOR"in.Sain testattavakseni "Cillit bang-tuotesarjasta" kaksi kylpyhuoneeseen tarkoitettua pulloa. Toinen on Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen ja toinen Cillit bang Foam Saippuajäämät&Suihku. 

Innolla testasinkin nämä tuotteet, sillä olen kuullut Cillit bangistä vain hyvää aikaisemmin. Toisaalta mietin, voiko oikeasti puhdistusaineissa olla niin suuria eroja. Nyt tiedän, että kyllä voi! 

Olen kokeillut ihan tavallisia "maitokaupan" kylppäri-pesuaineita sekä yleispuhdistusaineita omaan kotiimme. Onhan se sellaista jynssäämistä, mutta edullista... HETKINEN!

Cillit bang ...
+irroittaa pintoja naarmuttamatta pinttyneemmänkin lian.
+on riittoisa. Liru-aineita joutuu ostamaan useita pulloja siihen nähden, mitä Cillit bangiä kuluu.
+sopii ihan perussiivoukseen, mutta myös vaikeaan likaankin.
+Kaappitilaa enemmän, kun ei tarvita monia erilaisia pulloja. Yksi kunnon tuotesarja on täydellinen valinta!
+Säästää minun aikaani, sillä 2-5 minuutin liotus on huippunopeaa! Lisäksi minun ei tarvitse jynssätä ja hangata. Voin vaikka keittää kahvit siivouksen lomassa!
+Säästän rahaa, aikaa ja luontoa! Enhän tarvitse niitä kymmeniä muovipulloja kaatikselle nakella. 

Tässä linkki, mistä näet, mitä kaikkea nämä tuotteet irrottavat: "TAHRAT"Ja nyt sitten päästään asiaan! Eli siihen alussa mainitsemaani heikkohermoisten karkoitukseen! Esittelen teille yleisen vessan ja Cillit bangin räjäytysvoiman! 

Kaikkihan lähti siitä, että aloin suunnitella live-esittelyä kertaheitolla isommalle porukalle. Samalla halusin jotain TODELLA LIKAISTA testata, ja koska kotoa ei sellaista likaa löytynyt, piti alkaa miettimään jotain muuta vaihtoehtoa. 

Sitten sain idean ja ei muuta, kuin vetämään supersankarin viittaa harteille, sukkahousuja jalkaan ja salainen cillit bang-ase käteen. Tämä ase oli tuo oranssi sumutepullo, eli Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneelle.

Röntgenlasit silmillä löytyi kuin löytyikin sopiva kohde, mikä sai haukkomaan henkeä. Jos tässä kohteessa Cillit bangin kylppäriaineet tehoavat, supervoimat ovat voittamattomat!

Taustatietoina tästä paikasta sen verran, että kyseistä vessaa käyttää lähes 30 henkilöä. Ei siis mikään "kotikylppäri". Vessassa käy kyllä siistijä säännöllisesti, mutta kuten arvata saattaa, resurssit eivät riitä muuhun, kuin perus-siistimiseen, eikä paikkojen jynssäämiseen. Siellä ei ole aikaa liotella, eikä odotella. On oltava nopea ja jouduttava! 

Kun tällaisessa paikassa käy sitten kymmenet ihmiset, 24/7 ja 7 päivänä viikossa tarpeillaan, vettä virtaa lavuaarissa ja pöntössä, jää pisaroina reunoille ja roiskuu hanaan. He ajattelevat, ettei heidän tarvitse siivota. Ei edes kuivata roiskeitaan. Ihan sama, kunhan saa istahdettua pöntölle ja pestyä kädet sen jälkeen. Tuskinpa ovat pysähtyneet hetkeä pitemmäksi aikaa ja katsoneet, miltä se koko veski näyttää!!! Mutta supersankari katsoi ja järkyttyi! 

Kerrottakoon, että tämän testauksen tarkoitus oli ehdottomasti pelkän aineen avulla saada lika irtoamaan. Ei harjoja, sieniä, ei edes kynnellä rapsutteluja... Vain Cillit bang tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen, vesi ja pesurätti!Pesualtaan hana. Onhan se pyyhitty. Tarkempi tarkastelu kertoo totuuden hanan juurelta ja suulta sekä kahvan alta. Mietippä, mikä tappajabakteeri tuossakin hanassa asuu?! Tuleeko käsistä OIKEASTI puhtaita?!

Ei muuta kuin ase esille ja bang bang! 


Kun Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseeen-aine oli suihkautettu hanalle(myös lavuaariin ja vessanpönttöön ), se sai jäädä siihen 5 minuutiksi ihan kaikessa rauhassa oleentumaan. Sen ajan saattoi käyttää johonkin kivempaan. Vaikkapa rupatella mukavia tuotteista ja buzzaamisesta. Toki joku toinen voisi hangata ja jynssätä saippuavedellä hanaa, mutta ei supersankarit sellaiseen ala. ;)

5 minuutin päästä pyyhkeellä pyyhkäisy ja huuhtelu. Lopputulos oli parempi, muttei tyydyttävä. Ja nyt siis täytyy muistuttaa, että aiemmat testailuni olivat kotona kodin vaikeiden likojen parissa ja 5 minuuttia oli riittävä. Nyt tämä testaus oli siis vuosien lika ja kalkki-kertymät!!!


Koska tällainen järkkylika vaati enemmän potkua, uusi kerros Cillit bangiä ja pitempi odotusaika. Antaa nyt olla kauemmin kerralla. Rupatellaan lisää sillä välin. 

Sitten taas huuhtelu ja pyyhkiminen ja lopputulos oli paljon parempi!

Olen varma, että JOS testaukseeni kuuluisi myös käyttää pesusientä tai harjaa, olisi tuo paksu kalkkikerros poissa! 


Tässä lopputulos, mikä mielestäni kertoo huomattavasta erosta! Nyt siistijän on helppo ottaa harja ja hangata loput pois. Huomaa kuinka puhdas tuli hanan juurestakin!


Seuraava uhri! Ihan oikein tuossa kuvassa lukee! KÄSIENPESUALLAS! 
Tämä tuon edellisen hanan allas siis. Sanattomaksi vetää! 

Vasen ylälaita näyttää lähtötilanteen. En tiedä, mitä kaikkea tuossa kukkii, mutta paksua kalkkia ainakin. 

Oikea ylälaita 5 minuutin Cillit bang-liotuksen jälkeen. Selkeä ero jo havaittavissa, mutta edelleen niin paksun töhnän peitossa, että lisää ainetta kehiin! 

Alakuvassa se lopputulos useamman minuutin jälkeen. Edelleenkään ei ole hangattu eikä raaputettu likaa irti. Poissa se on silti! 


Siirrytään vielä wc-istuimen äärelle, johon pitäisi paljain pylleröisin istahtaa lyhyelle tai pitkälle istunnolle! Houkuttelevaa?! Ennemminkin KUVOTTAVAA! 
Supersankari on todellakin löytänyt SEN OIKEAN TESTIKOHTEEN! 
huh huh... hikeä pukkaa...
Onneksi luotto on kohdallaan Cillit bangin suhteen, joten suihkautukset suoraan likaan ja antaahan vaikuttaa!


Jo 5 minuutin kuluttua supersankarimme maine on pelastettu. Pöntön lika on poistumassa, mutta nämä vuosikausien paksut kalkki-likakertymät eivät vaan ole mikään pikkujuttu. Uudet suihkautukset ja antaahan olla!


Tovi myöhemmin on aika tarkistaa pöntön tilanne. Tätäkään EI ole hangattu puhtaaksi, vaan liotettu Cillit bangillä! NYT kelpaa arvon naisten istahtaa pöntölle!Tässä vertailun vuoksi vielä ennen ja jälkeen kuvat pöntöstä. Eipä uskoisi samaksi! 

Ja niin oli hyvä työ tehty!

Kaamea pelottava veski oli räjäytetty puhtauteen ja uutukaiseen kiiltoonsa! Samalla on autettu siistijää tulevaisuutta ajatellen. Monta ilon aihetta hänellekin. Saatikka jokaikinen henkilökunnasta, joka tuolla käy jatkossakin työpäivänsä aikana. Nyt saattaa jopa seisahtuakin katsomaan, että onkos tullut samaan paikkaankaan!

Cillit bang on maineensa veroinen! 

Palautetta, jota tuotteesta tuli tätä siivoustestingiä seuratessa:

+Tuote on tehokas ja irrottaa lian oikeasti.
+Eipä olisi uskonut, että tuosta vessasta saa siistin!
+ Ei, en halua nähdä edes niitä lähikuvia ennen-hetkestä! Puhtaana kyllä!
+Itsekin käytän cillit bang-tuotteita kotona ja tykkään kovasti.
+ Ei minulla muita aineita olekkaan, kuin Cillit bangiä. Kylppäriin omansa, keittiöön omat ja ikkunoille ja lasipinnoillekin omansa.
+Täytyypä hankkia itsellekin

-Ei se nyt ihan mitä tahansa likaa RÄJÄYTÄ, kuten mainoksessa sanotaan.
-Sumutepullo ruippii sormille, kun avaa ja sulkee lukitusta.
-Syövyttääköhän se jatkuvassa käytössä liikaa pintoja?!


Vastattakoon, että tuotteilla on alhainen ph ja jos sinulla on tällaista todella pinttynyttä likaa, voit huoleta laittaa ainetta suoraan lialle ja antaa vaikuttaa. Kun olet kerran saanut pinnat puhtaiksi, jatkossahan sinä voit ihan hyvin käyttää  kostuttamalla  pesuliinan ja suihkautat siihen Cillit bangiä ja sitten pyyhit pinnat. Voit käyttää tuotetta normaalissa siivouksessakin. Eikä kodeissa yleensäkkään tällaista näin pahaa ongelmaa ole. Sitä en allekirjoittaisi, ettei kodin liat räjähtäisi. Eikö tässä jo ole erinomainen todiste siitä?! Mieti, jos apuna olisi ollut harja tms.

Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen voitti TestFaktan kylpyhuoneen puhdistukseen tarkoitettujen aineiden testin nyt neljättä kertaa peräkkäin. Voiton varmisti erityisesti kilpailijoita selvästi parempi kalkkikerrostumien puhdistusteho. Testi osoitti Cillit BANGin irrottavan kalkin yli kaksi kertaa paremmin kuin sen kovin kilpailija Ajax Professional. Lisäksi Cillit BANG oli testin paras saippuajäämien ja vastaavien tahrojen puhdistaja.


Cillit bang-perheenjäseniä ovat:


Lasi & Rasva

Active Foam Saippuajäämät & suihku

Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen

Tehokas rasvanpoistaja keittiöön

Lika & home

Power Cleaner Rasva & lattiat

Power Cleaner Lika & WC

5 kommenttia:

 1. Minä olen pilannut wc-n hanan pinnan jollain epäsopivalla aineella. Merkkiä en muista. Tyhmä kun en testannut (ja lukenut pienellä präntättyä) kuvassa oli käsienpesuallas hanoineen ja pyyhkäisin rätillä hanan pinnan... Nyt siinä on pinnassa ikuisuusjäljet.
  Ja ps. Ostin minäkin tätä...

  VastaaPoista
 2. voi ei!
  On ihan totta, että pitää lukea tarkasti vahvemmista aineista, mikä soveltuu kromipinnoille, mikä esim. laattojen saumausaineille! Tai puupinnoille! Esim. Cillit bang-tuoteperheessä on myös niitä tosi kovia aineita, kuten lika&home. Sitä ei kannata suihkia ihan joka paikkaan!

  VastaaPoista
 3. Onko tämä blogimerkintä mainos tai jotain? Ei ainakaan minulla tehonnut sama Cillit Bang sumuaine vaikka (blogimerkintään verrattuna) vessanpöntössä onkin vähemmän tuollaista ruskeaa kalkkia.. Kaakeleissa oleva tumma värikään ei irronnut ko.aineella. Aine haisee, mutta ei tehoa. Voi toki olla, että aineen koostumus on sittemmin muuttunut. Mutta ainakin minulla jää seuraavan kerran kaupan hyllylle Cillit ja en kylläkään voi mitenkään suositella muillekaan ainetta.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi. Kuten tekstissä kerroin, testasin kyllä tuotteet, mutten bloggauspakolla tai kehupakolla. Kohde on oikeasti olemassa ja kuvat, kamalankin näköiset, laitoin , että olisi sanoilleni todennusta. Bloggausta tehtäessä tuotteet olivat uusia. Huomannet että esim. Wc pytty on liotettu pariin kertaan eikä "suihkaus ja puhdasta tuli". Oikealla ohjeistuksella olen näistä itse tykännyt. Toivottavasti sinä löydät itsellesi sopivan siivoustuotteet.
  Koska bogini tarkoitus on esitellä positiivisia ja kivoja sekä arkeanikin auttavia asioita ja lukijoille abtaa oivia vinkkejä, olisin kiitollinen jos vinkkaat omia suosikkejasi. Ihan vaikka tähän kommenttiin. Voisin ehkäpä testata olemmeko samaa mieltä ja toisin lukijoilleni sen julki. Eikös vaan?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi. Kuten tekstissä kerroin, testasin kyllä tuotteet, mutten bloggauspakolla tai kehupakolla. Kohde on oikeasti olemassa ja kuvat, kamalankin näköiset, laitoin , että olisi sanoilleni todennusta. Bloggausta tehtäessä tuotteet olivat uusia. Huomannet että esim. Wc pytty on liotettu pariin kertaan eikä "suihkaus ja puhdasta tuli". Oikealla ohjeistuksella olen näistä itse tykännyt. Toivottavasti sinä löydät itsellesi sopivan siivoustuotteet.
  Koska bogini tarkoitus on esitellä positiivisia ja kivoja sekä arkeanikin auttavia asioita ja lukijoille abtaa oivia vinkkejä, olisin kiitollinen jos vinkkaat omia suosikkejasi. Ihan vaikka tähän kommenttiin. Voisin ehkäpä testata olemmeko samaa mieltä ja toisin lukijoilleni sen julki. Eikös vaan?

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit