Siirry pääsisältöön

Punaista piisaa


Punaista käsiveskaa ja klipsikukkaroa, punaista kynsilakkaa ja muuta kosmetiikkaa, punaista katumuotia tai kampauksia... Kuka sanoo, että punaisesta ei keksi mitään?!

Voisimme myös ottaa J:n mukaisia sanoja. Punaisena tottakai!


Punainen jopo, jalat, juhlamekko, jaffa ja jäätelö. Eikös mieleen tulekin punaisesta ensimmäiseksi JOULU?! Voiko Juhannus olla punainen?


Inspiroidutaan musiikin avulla:  Jewels and Drugs, Lady Gaga.


YÖ: Joutsenlaulu

Kommentit

Tiikeriankka sanoi…
Tottakai punaisesta keksii vaikka mitä! Meillä on musta-punainen sisustuskin! :) Paitsi vessassa musta-valkoinen. Ja punaisen korkokengät on kyllä jotain <3

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…