Siirry pääsisältöön

Pieni asia voi olla suuri ilo
Olen Buzzador. Se tarkoittaa sitä, että kuulun Buzzador-nimiseen yhteisöön, jossa testataan itselle kiinnostavia tuotteita ja esitellään niitä toisillekin.
Voit tutustua Buzzadoriin "TÄSTÄ LINKISTÄ" ja jos kiinnostusta on enemmänkin, voin kertoa sinulle lisää ja lähettää sinulle rekisteröitymislinkin.  Tiesithän, että buzzaaminen on ilmaista ja täysin vapaaehtoista toimintaa. :)


Katson ulos ikkunasta. Ulkona sataa vettä ja ropina kuuluu ikkunalaudoista. Tänään luvattiin rankkasateita Suomeen. Mietin, millehän alkaisin. 
Otin esille viikonloppuna hakemani Buzzador-paketin ja tutkin sitä tarkemmin. Esite kuuluu oleellisena osana paketin sisältöä. Eihän mitään tuotetta voi testata ilman tietoa siitä, mitä se on, miksi se on olemassa ja mitä sillä tehdään.


Tee puhdistamisesta lastenleikkiä... Jaahas. Ajattelen, että siivoushan on ihan samanlaista aineella kuin aineella. Miten tämä Cillit bang voisi muuttaa mieleni ja sen oletukseni? Luen tuotteista, jotka sain, tarkemmin, sekä muista saman sarjan siivousaineista. Olen hieman skeptinen, sillä tietojeni mukaan kaikki vähänkään tehokkaammat aineet

 a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt jos koskaan aion testata, voiko Cillit bang todellakin muuttaa käsitykseni puhdistusaineista! Onko tuote sanansa mittainen?! 


Minulla on ongelmana keittiön kaakelit. Niissä on ollut muutostamme asti jotain kellertävän ruskeaa täplää ja vaikka mitä aineita olen käyttänyt ja hangannut, mikään ei auta! Kyllähän se normi-rasva ja pöly lähtevät, mutta mitä voi olla tuo kökkö?! En tiedä! Olkoonpa mitä tahansa, se ällöttää minua, joka olen neitsyt horoskoopissa ja muutenkin tarkka puhtaudesta. Onnekseni muistan myös kuulleeni joskus lauseen: Cillit bang ja lika on poissa! 
KATSOTAANPAS, ajattelen! LIKA! TÄÄLTÄ TULLAAN!


Puen Sukkahousu-sankariasuni päälleni. Tiukat sukkahousut, viitta, naamio... Otan salaisen aseen käteeni. Kohdistan valonheittimet kohti kaakeleita. Tähtään "Cillit bangin tehopuhdistajalla" kaakeleihin. Ammun: Cillit BANG BANG BANG!

Annan aineen vaikuttaa pari-kolme minuuttia. En millään malta odottaa kauempaa, vaikka tiedän, että 5 minuuttia olisi ihan fiksu aika odotella. Kostea pesurätti heilahtaa, ei tarvitse kovasti hangata, ei jynsätä eikä muutenkaan nähdä vaivaa. Haluan vain malttamattomana nähdä, onko edes pientä muutosta havaittavissa. Toisaalta aiemmat kokemukset takaraivolla jyskyttäen, tuskinpa mitään suurempia muutoksia tulossa...


Pesen seinän puhtaaksi... Katseeni etsii äklöjä täpliä, joita en ole aikaisemmin millään saanut pois. WHAT THE CILLIT BANG?! Missä ne täplät ovat?! 
Katson hämmentyneenä kaakeleita, katson pesurättiä, katson cillit bangin tehopuhdistajapulloa... SIIS TODELLAKIN CILLIT BANG ON RÄJÄYTTÄNYT LIAN POIS!!! 

Jabadabaduu dii daa... Voittotanssin aika! 
Uskomatonta! 

Ja jos tämmöinen lika kerta irtoaa, voin vain kuvitella kaiken muunkin irtoavan! Ja niin sateinen päiväni kaikkine harmaine ajatuksineni on alkanut loistaa kirkkaana ja suorastaan hehkua. Sisäinen siivooja-minäni puskee ulos innosta kihisten. Kierrän kotia ja mietin, mikä olisi seuraava likainen paikka, jonka haluan räjäyttää puhtaaksi. Lastenleikkiä! Todellakin! 


Kuten tuoteselosteissakin sanotaan, Cillit bangin tehopuhdistaja Kylpyhuoneeseen sekä Saippuajäämät&suihku-tuotteet sopivat erinomaisesti nimenomaan kylpyhuoneeseen. Siispä suunnittelen jo seuraavaa vastaiskua vaikeaa likaa vastaan. Sankariviittani heilahtaa jälleen. Tunnen kerrankin itseni vahvaksi ja voittamattomaksi supersankariksi! Aseeni olkoon tästä lähtien Cillit bang!

Aikaisemmin ajattelemani asiat: 
a) haisevat pahalta
b) Syövyttävät pinnat
c) ovat kalliita
d) eivät toimi sen paremmin, kuin mitkään halvemmatkaan aineet.

Nyt ajattelen:

a) Cillit bang ei HAISE. Tuoksuu kyllä, mutta miedosti. Hämmästyin ihan, ettei tämä haise pahasti. Hajusteyliherkille en kuitenkaan suosittele, sillä hajusteeton täysin ei ole. 
b) Eikä syövytä! Lian vain! Käytetään oikein, niin hyvä tulee!
c) Kalliimmaksi tulee ostaa aineita, joilla ei tee mitään! Cillit bangiä käytetään vain vähän kerrallaan.
d) TOIMII! Tämä todettu!Tiesitkös, että Cillit bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen(oranssi sumutepullo) eliminoi sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen mistä tahansa ja helpottaa siivousta huomattavasti. 

Jokapäiväisessä käytössä Tehopuhdistajaa kylpyhuoneeseen voi käyttää vaikkapa kylpyhuoneen laattoihin. suihkaus vain sienelle ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Perusteellisemmassa siivouksessa Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen poistaa saippuajäämät ja vesiviirut myös keittiön kaakeleista. Sitkeämmässä liassa suihkauta suoraan likaiselle pinnalle. Esim. viemäriaukkojen ja käsisuihkun pintaan, wc-istuimen ulko- ja sisäpinnoille tai kromipinnoille ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Kommentit

Kata Maria sanoi…
Onpas tehokasta! Itse odotan kovasti ekaa pakettia tuolta... mut ei vieläkään oo kohdalleni osunut!
Vilimarika sanoi…
On kyllä! Pakko myöntää olleeni väärässä aineiden erojen suhteen.

Toivotaan, että pääset pian alkuun. Vielä ei ole tainnut olla sinun profiiliisi sopivia buzzauksia. Ihan jokainen ei saa ihan kaikkia ehdotuksia.
Tiina J sanoi…
Hei! Olen tänään laittamassa kortit postiin ja sain nuo malli- ATC:tkin vielä samaan. Ei mitään kiirettä,lähetät kun itselle sopii... :)Katson sinun korteistasi, jos löytyisi jotkin ihanat ( vaik kaikki ne on )
Tuula sanoi…
Kerrohan sitten lähtikö kalkkitahrat kylppäristä... Jos teillä sellasia on...
Tiina J sanoi…
Löysinkin hetikaksi mieluista: Rokokoo ja Red jewels.... jos vain ovat vielä vapaita...
Vilimarika sanoi…
Tuula, teen testin! Olen jo jättänyt siivoamatta, jotta varmasti tulee vaikeita tahroja! :D tahdon nimittäin testata mihin kaikkeen nämä pystyisivät.
Raija Annikki sanoi…
Kiitos paljon sanovista korteista. Tykkään tosi paljon.Omani vein tänään postikustille ja saat ne tällä viikolla.
Kiitos vaihdosta-.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.