Siirry pääsisältöön

Life, elämän makuinen postaus
Jokaisella meistä on hetkiä, jolloin ei mikään huvita. Ei ole kivaa ja elämä näyttää varjopuolensa. Tuntuu siltä, että kaikki ongelmat kasaantuvat juuri minun päälleni. Kaikilla muilla menee hyvin, muttei minulla. 

Tänään on oikea päivä aloittaa parempi elämä! 

Anna minun autta sinua siinä! Kerron mielelläni sinulle vinkkini ja tietoni, kuinka sinäkin voit saada elämäsi raiteilleen ja tuntumaan edes hitusen verran paremmalta, elinvoimaisemmalta ja kauniimmalta. 

En väitä voivani parantaa koko maailmaa enkä väitä voivani poistaa sinun rahahuolia, työstressiä tai sosiaalisia ongelmia. Voin kuitenkin esitellä sinulle keinoja, joilla voit sen kaikista tärkeimmän asian saada voimaan paremmin. Sen ihmisen hyvinvoinnin, joka sinulle on se kaikista rakkain ja tärkein. Joka kuitenkin unohtuu liian usein. SINÄ ITSE nimittäin! 

Saanko esitellä: "LIFE".Tutustuin Pohjoismaiden suurimpaan ja monipuolisimpaan terveyden ja hyvänolon erikoisliikkeeseen, LIFEen. Life:lla on yli 100 myymälää ympäri Suomea ja koko Pohjoismaissa lähes 450 myymälää. 
Suomen Life-myymälät toimivat Franchising pohjalla ja paikallinen suomalainen yrittäjyys on Lifen toiminnan ehdoton kulmakivi. Life on toimialan suurin suomalainen työnantaja yli 500 terveysalan asiantuntijan voimin. 
Ei siis ihme, että tuotevalikoimakin on omaa luokkaansa tai että meidän jokaisen hyvinvointiin voidaan panostaa ihan oikeasti. 

Lifen tehtävä on auttaa sinua kohti parempaa elämää. Jokaikinen Lifen työntekijä on koulutettu nimenomaan auttamaan SINUA saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. 
Lifen toimintaa ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen. 
Lifen kansainvälinen iskulausekin on: Expert advice from people who care- asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät. 

Jokainen meistä tarvitsee yksilöllisesti apua hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ei taida sellaista ihmistä ollakkaan, joka ei apua tarvitsisi tavalla tai toisella. Sanot kenties, että olet ihan kunnossa. Kyllä pärjäät. Saat lääkäriltä apua tarvittaessa. Niin, on niitä vaivoja, joihin lääkäri auttaa, mutta ihan kaikkeen ei tarvita onneksi valkotakkista! 

Pysähdyppä hetkeksi miettimään ihan vakavasti itseäsi. Ota peili eteesi ja kysy peilikuvaltasi, onko peilikuvasi tyytyväinen kokonaisuuteen. 

Onko ihosi kuulas ja kaunis?

Kasvavatko hiuksesi hyvinvoipina ja kiiltävinä?

Kynnet vahvat ja sileät?

Toimiiko vatsasi oikein?

Onko seksuaalisuutesi normaalia, toimivaa?

Onko mahasi äänetön vai kuriseeko se kaiken aikaa? 

Mitä sanoo voimasi, väsyttääkö vai oletko pirteä?

Kätesi ja jalkasi pehmeät ja sileät?

Sairasteletko paljon flunssia, aftoja, allergiaa...?

Syötkö riittävästi kalaa?

Tässä vain muutama kysymys, joiden ongelmiin voit saada helpotusta ja apua luonnollisista aineista. Sellaisista, mitä esiesi-isämme jo käyttivät. 

Lifen asiantuntijat osaavat kertoa sinulle, mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. Millä saat mahdollisesti lisää elinvoimaa, energiaa, iloisuutta ja kauneutta. Mikä saa sinut loistamaan! 

Life ei ole pelkkä vitamiinien ja selluliittirasvojen myymälä, vaan Lifellä on ihan oma tuotesarjakin, jonka monipuolisuus on hatunnoston arvoista! 

Kannattaa myös muistaa, että Life-myymälästä Lifen kanta-asiakas eli "Clubilainen" saa täysimääräisesti Life Clubin edut kuten rahanarvoisen leimakorttiedun. Tätä etua ei saa verkkokaupasta ostaessa. Verkkokauppa täydentää yli sadan Life-myymälän ketjua niille, jotka eivät ehdi asioimaan myymälässä.
Minä olen yksi niistä, jotka ovat käyneet verkkomyymälässä hakemassa apua omaan hyvinvointini parantamiseen. 


Minun pakettini sisälsi Life-tuotesarjan tuotteita. Ne ovat siis Life-myymäläketjun oma nimikkotuotesarja. Kaikki Life-tuotesarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja standardien mukaisia tuotteita. 

Minulle tärkeää on tottakai hoitaa olemassa olevat ongelmat pois. Jos sairastun, haluan parantua. Jos alan menettää nkökykyä, haluan silmälasit ja sitä rataa. Mutta on myös äärettömän tärkeää muistaa ennaltaehkäistä tulevia vaivoja, vikoja ja sairauksia. 

Haluan pitää askartelijan käteni kunnossa. Paperipöly ja liimat, musteet, usein käsien pesu jne yhdessä tekevät helposti käsistä kuivat ja halkeilevat. Samaten kesän kuivuus. Siispä Life-oliivi käsivoide on hyvinkin tarpeellinen arkinen tuote. 

Lisäksi  hiusteho, joka auttaa hiusten ja kynsien kasvuun ja hyvinvointiin. Olenhan kertonut täälläkin ongelmallisista kynsistäni. Hiuksienkaan kanssa ei ole hurraamista, koska kampaajalla en pääse käymään kuinkerran 2 vuodessa. Tai että kukaan leikkaisi näitä! Pointti ei siis ole kampaaja vaan leikkaamattomuus! Lisäksi rosenrot ruusujuuritabletit, jotka antavat elinvoimaa ja virkeyttä arkeen. Väsymys on hyvinkin yleinen vaiva. Se, kun ei vaan jaksaisi. Minä haluan voida paremmin, jaksaa ja kukoistaa! 

Tulen esittelemään ko. tuotteet tarkemmin kunhan saan tuloksia. Olen jo aloittanut popsimaan pillereitä. Palaillaan! 

Sinä voit tutustua Lifen tuotevalikoimaan "TÄSTÄ". Life myy myös muiden tuotteita, ei vain omaa Life-tuotesarjaa. Suosittelen esimerkiksi "Life melatoniinia" teille, joilla unensaantivaikeuksia, "Superfoodin" ystäville on laaja valikoima tuotteita ja huomaathan, että "miehillekin on omat tuotteensa"!Voit siis tilata tai ostaa myymälästä samalla koko perheelle hyvinvointia ja hyvällä omallatunnolla! sinä ja perheesi olette ne tärkeimmät! Pidä huolta läheisistäsi! 


Kommentit

Kiki sanoi…
Lifellä on yksi tuote mun makuun yli muiden; KarpaLact. Ei ole yhtään virtsatietulehdusta ollut sen jälkeen kun aloin niitä syömään. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos on sellaista vaivaa :) Tosi pitkään ilman antibioottikuureja virtsikseen, mahtava apu! Kyllähän sitä karpalomehuakin voi juoda, mutta tuossa KarpaLactissa on kaikki tiivistettynä ja kalorittomassa muodossa :)
viltsu sanoi…
Kiva kuulla näitä toistenkin vinkkejä. Mulla ei virtsatietulehdusta ole ollut sitten lapsuuden , mutta jos se kierre myöhemmin tulee, hyvä tietää, millä sen saa kuriin. Lääkkeitä en töivo enempää. Luonnon omia aineita mielummin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…