Iso koko


Vielä on kurkisteltavaa Cloettan pakettiin. Tällä kertaa tutustellaan ison kokoiseen pakkaukseen ja vaikka kyseessä onkin uutuus-tuote, silti hyvin perinteinen, pitkän ajan takainen karuski. Meillä ainakin tätä merkkiä käytettiin jo lapsuudessani, tosin eri makuisena. Mites teillä? 

Muistan ne hetket, kun isäni tupakoi vielä ja hän halusi jotain tupakin jälkeen laittaa suuhunsa, ettei se paha maku jäisi suuhun. En oikeastaan koskaan ymmärtänyt, miksi pitää polttaa tupakkaa, jos se maistuu pahalta. Ja haisee. Niin tai näin, sen tupakan jälkeen suuhun meni yleensä punaisessa rasiassa ollut sisu-pastilli. Se taisi sen ajan miehillä olla se ykkös-pastilli? 



Meillä ei tuprutella, mutta sehän ei todellakaan estä Sisua popsimasta. Tykkään todella siitä, että "Sisu"  virkistää ja raikastaa suun, maistuu hyvälle ja on huomattavasti kevyempi karkki, kuin joku sokerikarkki. Sitäpaitsi xylitol on hyvä hampaille ja näitä Sisuja ei tarvitse ottaa kuin se yksi suuhun ja imeskelee sitä. Saa karkin tuskan hellittämään. 



Ennen Sisuja myytiin pienissä rasioissa. Nyt on uutuutena iso rasia koko ja makuna salmiakki. Nam nam!

Kommentit

Katja sanoi…
Kuola valuen täällä maiskuttelen, tosiaankin, Gifut on hyviä...