Hyvää tuulta ja mieltä-arvonta

"Hyvän tuulen puodin" kanssa yhteistyössä tehty "arvonta" on nyt suoritettu. Arpoja tulikin kaikenkaikkiaan ihan kivasti, lähemmäs 30 kappaletta! Myös uusia lukijoita tuli monia. Kiitos ihan jokaiselle! Toivottavasti olette edelleenkin lukijoina, sillä toivon blogini olevan "Se juttu", ei vain arvonnan. Ja eipä sitä koskaan tiedä, milloin uusi arvontakin taas on. ;) Ai juu, onhan nyt yhä "arvostele tuotteeni ja arvonta!" vink vink!


Nyt vielä pikainen vilkaisu teidän suosikkeihinne Hyvän tuulen puodin valikoimista ja se odotetuin, eli kuka on voittaja!?

Esimerkiksi nämä tuotteet nousivat teidän suosikeiksi:








Voittajahan voi tuolla 20 euron lahjakortilla ostaa vaikkapa kaksin kappalein tähtihuopia, vähentää 20 euroa lemmikin kodista tai vaikkapa ostaa koko suvulle ihania candy tuikkukippoja tuikkuineen. Saisi nimittäin 13 kappaletta niitä. ;D 

Voittaja saa siis ihan itse valita palkintonsa tai siis käyttää 20 euroa mihin tahansa Hyvän tuulen puodissa. Nyt vaan tarvitsen osoitteen, johon lahjakortti toimitetaan. 

Joten, 

NETA, 

Onneksi olkoon! Olet Lahjakortin voittaja!

Laitathan osoitteen meilillä tulemaan. :)


Kiitos osallistumisesta kaikille ja myös Hyvän tuulen puodille sponsoroinnista!








Kommentit

Anonyymi sanoi…
Siis Mitä :D minä voitin,kiitos!Neta
Vilimarika sanoi…
Kyllä. :) onneksi olkoon!
Laitoit kommentilla osoitteesi, mutta en halua osoitteita julkaista blogissa joten oikeudellani en julkaise viestiäsi kokonaan. Lähetän osoitteesi sponsorille. :)