10 kuvaa kesään

Ajatukset harhailleet muualla, kuin haasteissa. Todellisuus iski vasten kasvoja, että hei, toukokuu on kovaa vauhtia menossa kohti loppua! 

Yritän saada haasteet tehtyä ja  arvonnat arvottua oikeaan aikaan. Niin Inspiksessä kuin Inspiration haastaa-haasteessakin. DT-työt samaten osaltani. Kesäkuussa haasteet ovat siis ihan normaalisti. Se, mikä päivä haasteet ja arvonnat kesäkuun alussa julkaisen, riippuvat nyt muutamista asioista. 
Ajatukseni laukkaavat pysähtymättä oikeastaan mihinkään, sillä läheisteni vakavat sairastelut jo osaltaan aiheuttaneet huolta. Isäni selvisi, mummini ei. Nyt kuun vaihteessa on hautajaiset.  Kaiken lisäksi lapsukainen on sairaalahoidossa. Jottei murheet ja huolet tähän loppuisi, äitini joutui sairaalaan myöskin. Ymmärtänette, ettei tällaisessa tilanteessa haasteet ole ykkösasia. Silti pyrin tekemään parhaani. Aikataulun, voimien ja ajatustenjuoksun mukaisesti. 
Olkaa kärsivällisiä tämän yhden kerran. Sillävälin voitte osallistua vaikkapa blogissani käytävään arvontaan. 



Haaste 10 kuvaa kesään on päässyt jo kahdeksanteen kuvaan. Otin tämän oikeaan aikaan, mutten muistanut julkaista muussa hässäkässä. 
Paistoi komeasti aurinko tuona päivänä. 

Tulossa:
Kuva 10 Heinäkuu KESÄ!
Kuva 9 Kesäkuu



Kuva 8
toukokuu 2014



Kuva 7 huhtikuu
Huhtikuu 2014



Maaliskuu 2014
(kuva 6)

Helmikuu 2014
(kuva5)



Tammikuu 2014
(kuva4)


Joulukuu 2013
(kuva3)


Marraskuu 2013
(kuva2)

Lokakuu 2013
(kuva1)




Kommentit