Nuotiolla ja selfie yleisön pyynnöstä

Mikään ei voita rauhallista nuotioiltaa, pois kaupungin hälystä aivan rauhassa. Kun kovin meteli on nuotion räiske tai kaukana taivaalla kaartelevat suihkarit. Olla hiljaisuudessa ja nauttia, olla pimeän illan sylissä ja käpertyä rakkaansa lähelle. Nauttia vedestä ja tulesta samalla katseella. Kuksassa höyryävä tee ja tieto siitä, että ensimmäiset tähdet syttyvät ihan kohta taivaalle. 


Hitain askelin me sinne menimme. Ei mitään kiirettä. Auto aivan lähellä. Kuitenkin me halusimme ulos ja nuotiolle. Viho viimeiselle ennen kuin minut fileroidaan sen sijaan, että me fileeroimme lohen ja savustimme sen nuotiolla. Manteleita, vaahtokarkkeja ja leipää. Kofeiinitonta teetä juomana. 


Minäkin tein polttopuita. Kyllävain. Yhden kalikan pilkoin. En voinut enempää pilkkoa, mutta en halunnut vähempääkään, sivusta vaan katsoa. Jollen minä tee, niin kuka minun sieluni puolesta tekisi muistoja ja nautintoja? 


Arkisin ei ketään ole liikenteessä... Paitsi me eilen. Tänään olin magneettikuvauksessa ahdettuna purkkiin, kuin silli. Kuuntelin musiikkia niin kovalla, että tärykalvot värisivät vielä pois lähtiessänikin. Silti pointsit hoitajalle, joka oli avulias, ymmärtäväinen ja silmin nähden huolissaan. Vannotti, että onhan minulla varmasti jatkot tiedossa jo, sillä selkäni on hurjan kipeä. Juu juu, on on.
Pois lähtiessäni korvissani pauhasi "me mennään rannalle, kuumalle sannalle, buum buum.." . Hymyilin. Olimmehan eilen rannalla.




Hyvää Halloweenia ! Kummitukset lentelivät utuisen lammen pinnalla.
Lopuksi tähän vielä pyynnöstä kuva minusta, tai siilistä... Ihan sama, Siinä se on. Tuohon on tyytyminen. Ensimmäinen joululahjakin saapui tänään. IIK! Tästä se alkaa! Joulun odotus.
Hyvää yötä ihanat, nähkää kauniita unia !


Kommentit

Kauniisti palaa nuotionne. Metsä rauhoittaa aina mieltä. Upea on tuo sinun tukkamuotisi - pitäisiköhän minunkin uskaltaa repäistä :D
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihanaa että pääsit lenkkeilemään ja hiuksista pakko todeta, wau cool! <3
EstherH. sanoi…
Kiitos kivasta postauksesta! Siitä ammennat voimaa hankalina tulevina aikoina ja juuri niin kuka ne kauniit muistot tekevät ellemme itse.
Kaikkea hyvää sinne!
Heidi sanoi…
Ihana tunnelma koko postauksessa.
Anonyymi sanoi…
Voi miten ihanan tunnelmallista <3 tulee kaipuu luontoon!
Kauniin tunnelmalliset kuvat. :) Se magneettikuvausputkilo on kyllä kamala. Vuosi sitten viimeksi sellaisessa pötköttelin. Jylinä on kova ja tila tuntuu kovin ahdistavalta, vaikka putkiloon sinänsä ihan hyvin mahtuukin. Aurinkoista päivää. <3
Enkuli, kasvaa se takaisin joten anna mennä vaan
Jenni kiitos. Ihan paras kampaaja Hih
Rankka paluumatka mutta mitään ei saa ilmaiseksi
Nuo on niitä asioita joissa sielu lepää
Maria. Onhan se oma kokemus. Tällä kertaa olin lyhyemmässä tai pitemmällä putkessa koska jos olisin päätä ttaivuttanut taakse olisin nähnyt ulos. Valaistuskin oli parempi. Minä pyydän aina musiikkia niin jaksaa maata kivuissa paremmin sen ajan. Parempi kokemus mitä yleensä
Riina sanoi…
Mukavan näköinen retki ja varmasti teki hyvää ( paitsi ei ehkä fyysisesti...). Hiukset on hienot ! Millonkas sun fileroinnin aika on ?
Riina kiitos. Loppupelissä hyvä retki.
Siili on raju valinta hiuksiin, mutta se kyllä pukee sua.
Kyllä on maisemat olleet kohdillaan teidän laavureissulla.
Mukavaa keskiviikkoa.
Itse en uskalla tuota sivusiiliä vetää vaikka haluaisinkin :)
Unknown sanoi…
Mä haluaisin sivusiilin myös, mutten ilkeä!
Kerran se kirpaisee ja hiukset kasvavat takaisin
Estoisuus vie elämänilosta paljon pois. Suosittelen rohkeasti heittäytymään ja kokeilemaan, miltä maistuu elämä ilman "mitähän muut ajattelevat"-pohdintoja. Sinun pääsihän se on, missä siili olisi. Sinun elämäsi.
Kiitos. Hassua ajatella että kerran hiukseni olivat pepun päälle saakka. Nyt millin siilinä .