Jalkakylpy ja kylpy

Mielen ja vartalon hyvinvointia Laveran kylpysuolalla ja suihkugeelillä. Sinulle, joka tahdot stressittömämmän elämän. Sopivat myös joululahjaksi hänelle, josta välität! 

Laveran luonnontuotteet

Ajattelin aikaisemmin, ettei kylpysuolaa tai kylpyöljyä voi käyttää, ellei ole ammetta. Kerran jopa kysyin eräältä kosmetiikkajälleenmyyjältä, voiko kylpyöljyä käyttää muuten, sillä olin täysin tietämätön koko tuotteesta. Kysymykseni oli ilmeisesti liian tyhmä heille, sillä vastausta en koskaan saanut.

Lavera on luonnonkosmetiikan ykkösbrändejä josta löydät tuotteet koko perheelle. Myös ne tuoksuttomat versiot. Kun kysyin samaa heiltä, löysin aivan uuden maailman harrastuksenikin tiimoilta. Nimittäin jalkakylpy, joka on Sahaja joogassakin yksi oleellinen asia. 

Käytän jalkakylvyssä kylpysuolaa tehostamaan jalkakylvyn nautintoa. en tietenkään laita suolaa samaa määrää, mitä kylpyammeeseen, mutta tällaisesta pussista riittääkin näin ollen useampaan kertaan. Eritoten rakastan jalkakylpyä ennen nukkumaan menoa, joten toivon sen myös poistavan stressiä ja rentouttavan. Siksi valintani on Laveran Laventeli kylpysuola.

Jos sinä omistat ammeen, on tässä kylpysuola sinulle, joka tahdot nauttia stressittömämmästä elämästä ja rentoutua.
Rauhoittava ja stressiä poistava merisuola sisältää laventelin tuoksua ja “Flor de salia”, korkealaatuista merisuolaa. Kylpysuola rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Sheavoita, jojobaa ja E-vitamiinia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana. Myös siis jalkoja! 


Calming body wash
Meille, jotka tahdomme nauttia laventelin huumasta myös suihkussa, on Laveralla Aloe Veraa sisältävä suihkugeeli, joka sopii herkälle ja kuivalle iholle. Aloe Vera parantaa ja kosteuttaa ihoa. Laventelin ihana tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa väsynyttä mieltä ja kehoa. Suosittelen erityisesti iltapesulle rentoutumisen takia.


LAVERA. LUONNOLLISESTI TEHOKAS
Jälleenmyyjälista on huikea. Löydä oma myyntipisteesi TÄÄLTÄ

yhteistyössä Laveran kanssa


Kommentit

Mä olen liotellut jalkojani jopa ämpärissä :)
Laventeli tuoksuu niin ihanalta <3
Remonttipäivän jälkeen jalkakylpy kuulostaa taivaalliselta! Ihanaa alkavaa viikkoa! :)
Ihanat tuotteet, rakastan laventelia <3 Onko noi uusia kun Lavera on kyllä mulle tuttu juttu mutta noita laventeli-aloe vera tuotteita en ole nähnyt?
60luvunnahkahousut, uudet tuotteet ovat. Useita ihania uutuuksia löytyy nyt Laveralta
60luvunnahkahousut, uudet tuotteet ovat. Useita ihania uutuuksia löytyy nyt Laveralta