Patsuli moneen tarkoitukseen

aito patsuli


Kukapa ei tahtoisi tuntea itseään hyvinvoivaksi, mutta tuntuu siltä, että vähän kaikkeen pitää olla jokin pilleri tai voide, jotta hyvinvointi korostuisi. Siksi ilahduinkin, kun Kuukorennosta ehdotettiin minun tarpeisiini sopivaa tuotetta, Frantsilan 100% eteeristä öljyä.
Minusta kauppiaat itse tietävät parhaiten tuotevalikoimistaan, ja jos kerron omat ongelmakohtani, he kyllä osaavat ammattilaisina opastaa minut oikeaan. Samaa käytän myös muissakin kaupoissa, joissa etsin jotain tietynlaista tuotetta tiettyyn tarkoitukseen. Ei mennyt mönkään tälläkään kertaa. 

Frantsilan Patsuli-öljy on höyrytislattu patsulipuun lehdistä. Patsulilla on monia hyviä etuja, jotka toimivat huomaamattani. Tätä öljyähän ei juoda eikä sivellä iholle siltään, kuten suihkuöljyä tai hierontaöljyä! 

Patsuli on 
* rauhoittava
* vahvistava
* kohottaa mielialaa
* tuo tasapainoa
* Kiihottaa sukuviettiä
* Laihdutukseen apuna (poistaa nestettä ja vähentää ruokahalua)
* Ihon hoitoon apuna
* Käytetään myös tulehdusten, haavojen ja aknen hoitoon.

Frantsilan öljyt

Kuinka tätä öljyä sitten käytetään?

1. Voit käyttää eteeristä öljyä tuoksulyhdyssä lisäämällä tuoksulyhtyyn muutaman tipan veden sekaan. Annostus kannattaa kokeilla oman mieltymyksen mukaan tippa kerrallaan.
Patsuli luo huoneistoon miellyttävän tuoksun, johon ainakin minä olen jäänyt koukkuun. Huoneilman raikastimia ei enempää tarvita. Erinomainen siis esim. kylppärissä, mutta olethan tarkka, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä.

2. Voit myös sekoittaa muutaman tipan 1 rkl:een hierontaöljyä, jolloin saat hurmaavan Patsulin tuoksuisen hierontaöljyn ja hartiahierontakin on paljon miellyttävämpi kokemus. 

3. Kokeilin myös Patsulia suihkussa, jolloin sekoitin 20 tippaa pariin ruokalusikalliseen suihkugeeliä ja jalkakylvyssä, jolloin sekoitinkin 5 tippaa tilkkaan käsisaippuaa. Nopea jalkakylpy valmistuu vaikkapa Salkkareiden puolivälillä ja voi kestää Salkkareiden loppuun asti. 
Tuoksuttomasta suihkugeelistä valmistat helposti oman patsuli-suihkugeelisi, vastaavasti tuoksuttomasta käsisaippuasta tuoksullisen käsisaippuan JA jalkakylpyaineen. Toki Kuukorennon valikoimassa on muitakin tuoksuja. 

4. Löylytuoksut ovat olleet käytössämme niin kauan, kuin meillä on ollut sauna.
Eteeristä öljyä voi lisätä 1 – 3 tippaa löylykauhalliseen vettä ja sitten vaan kiukaalle. Ihana tuoksu tekee saunakokemuksesta nautinnollisemman. Minä viihdyn saunassa parempina kipu-päivinä pitempään ja meditoin siellä. Patsuli tasapainottaa entisestäänkin mielen ja kehon yhteisyyttä.

5. Ihanan eteerisen höyryhoidon saat, kun lisäät 2 – 3 tippaa eteeristä öljyä 1 – 2 litraan kuumaa vettä ja pidät kasvot pyyhkeen alla 2 – 3 minuuttia. 

6. Käytä Patsulia hyvin pienin määrin parfyymin tapaan ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojobaöljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Joitakin eteerisiä öljyjä voi käyttää myös vaatteille ja huonekaluille tiputeltuna,( paitsi silkille) mutta patsuli on niitä öljyjä, joita ei voi käyttää, sillä se värjää tekstiilit. 


yhteistyössä Kuukorennon kanssa

Kommentit