TAHTO ja ASENNE! Näillä mennään!

sahaja yoga

Aloitin tänä syksynä uuden harrastuksen sillä periaatteella, että saisin hetken kivuttomuutta ja pääsisin hetkeksi pois kotoa. ettei elämäni pyörisi täysin neljän seinän sisällä. Mikään liikunnallinen harrastus ei tullut kyseeseen, eikä täällä ilmaisia kursseja tai ryhmiä juurikaan ole, minne voisin mennä. Sitten löytyi sahaja jooga, joka oli just mulle!

Kävin lyhytkestoisen kurssin sahaja joogasta ja 2 viikkoa sitten meillä olisi alkanut ryhmä chakroista. Todella innokas olin mukaan. Kun aika tuli lähteä, makasin kivuissani kotona. ajattelin, että toivon viikossa tai kahdessa, kuten normaalistikin. Siispä helpotti ajatus, että viime viikko oli syyslomaa. Koko tämän kaksi-kolme viikkoa olen taas ollut kotona tekemättä mitään. Tai no, ihan pieniä asioita, mutta ei mitään siivousta tms isompaa.

Valitettavasti kiputila on mennyt koko ajan pahemmaksi, ja uuden harrastukseni kohdalla tuli aika sanoa hyvästit. En voi enää tämän vuoden puolella ainakaan jatkaa sitä. Eihän se itse sahaja jooga ole se ongelma, vaan bussimatkat ja kävelymatkat. Lisäksi pitäisi istua meditaatioaika, kun taas minun voimani vaativat makuuasentoa.

Semmoinen harrastus täällä. Harmittaa, tottakai! Mikään ei onnistu, mitään ei voi tehdä. Mutta se, jos mikä on varmaa, niin teen kaikkeni, jotta toivun tästä seuraavan kahden viikon sisällä ja että toivun jouluksi jaloilleni! Se, että ensi vuoden puolella, olipa se kevättä tai syksyä, olen meditoimassa ryhmässä, joka sitten onkin kokoontumassa. Minä en anna periksi! ja suurimpia asioita, mikä kuntoutumisessa on tärkeää, on nimenomaan TAHTO ja ASENNE! Näillä mennään!

Valokuvatorstain aiheena Harrastus

Kommentit

pappilanmummo sanoi…
Positiivisuus on jo iso osa voittoa
Sinussa on niin paljon positiivista energiaa, hatun nosto sille ♡♡♡
EstherH. sanoi…
Ja onneksi kotonakin voi noita harrastaa,netistä löytyy paljon tietoa ja kirjoja voi ostaa/lainata. Eihän se korvaa kurssia mutta jo perusammattisi on apuna näiden oppimisessa. Ja tuli mieleeni, kirjoita kirja kokemuksistasi.On paljon ihmisiä jotka kamppailevat erilaisten kipujen kanssa. Uskon että kirjasi olisi hyvinkin kannustava!

Kaikkea hyvää ja eikös se leikkaus olekin jo pian kun kokeet jo otettiin ? Onnea matkaan!
PappilanMummo se on se mitä en tahdo menettää. On aina ollut keinoni selviytyä
Esther. Voi kyllä ja Harrastankin päivittäin. Ryhmään kuuluminen ja ulos pääsy suurin harmitus. Tietoa ja taitoa tosiaan löytyy sen verran että pääsen valaistumiseen. Se on suuri saavutus!

Tuollaista kirjaa en ole miettinytkään. Elämänkerta ja runot vain mielessä olleet joskus. Kustannukset kuitenkin taitavat tulla esteeksi. Riittääkö taito? Mietin asiaa.. ihan pätevä ajatus . Kiitos!
Ja kyllä, leikkaus on pian. Kiitos! Onnea siellä tarvitaan kovasti.
Nukke sanoi…
Mielenkiintoista ! Hyvä vastaus haasteeseen !
Ilona Winebridge sanoi…
tahto ja asenne kun on kunnossa pääsee pitkälle ja selättää vaikeitakin elämäntilanteita