Joulun taatut

Hyvä ruoka on yksi tärkeimmistä Joulun asioista siinä missä joulukuusikin tai näkyykö tonttuja pihamaalla. Siksi panostan laatuun ja makuihin myös tänä jouluna. 


Jos samalla, kun ostan joulupöytään evästä, voin auttaa nuoria liikkumaan aktiivisemmin ja osaltani mahdollistaa kivaa koululiikuntaa, niin ehdottomasti sellainen leipä tulee meidän kotiin! Voisihan sitä samalla rahalla syödä vain itseään ajatellenkin. Toki leivän täytyy myös maistua hyvältä!  


Pågenin Limpukka on sopivan makoisaa, sopivan puolukkaista ja mehevää, muttei saaristolaisleivän tyylistä. Limpukka vie kielen mennessään ja sitä tahtoo vielä yhden palan lisää. Ehdoton joulupöydän leipä! 


Sen lisäksi, että ruoka pöydässä on maittavaa, on myös jälkkärit ja kahvipöytä oltava maittava. En kuitenkaan oleta, että jaksaisimme ja kerkeäisimme ihan kaiken tehdä itse. Ei se ole itsekkyyttä jos tekee vain osan ja osan ostaa valmiina. Se on fiksuutta! Jää aikaa oikeasti nauttia joulusta ja perheestä. 


Tottakai omatekoinen on omatekoista, mutta eihän kaikkea todellakaan tarvitse tehdä itse jos valmiina saa vaikkapa...

Gifflar pipari-pullaa! 

Juuri sopiva piparkakun kosketus ja tuoksu. Pehmeää pullaa, joka maistuu pienille ja suurille juhlijoille. Sama pulla kaikille! Eikä näitä tarvitse puolittaa! 


yhteistyössä pågenin kanssa

Kommentit

Tuota piparipullaa on pakko testata :)