Korttivuosi 2015- LOKAKUUN HAASTE


Lokakuu, kukkuluuruu! Olethan kuulolla, sillä nyt täräytetään käyntiin uusi Korttivuosi 2015 haaste. Lokakuun haaste. Ohjeet löydät kuvaa klikkaamalla suuremmaksi ja kaikki ne linkitysasiat ON OLTAVA OIKEIN, eli joko käyttäen Url-kohtaa tai sitten kopsaa linkki kommenttiisi jatkoksi. 

Teemana lokakuussa on Zenspiration osana korttiasi. 

 
Zenspirationiin tarvitset vain kynän, paperin ja mielikuvitusta. Alat vaan piirtää kuvioita, jatkat ja jatkat kuvioiden tekoa sen enempää ajattelematta mitään kuvan piirtämistä. Lopputulos voi olla hämmentävä ja hauska. Viivoista, pisteistä, raidoista ja muista koukeroista voi syntyä näyttävä kokonaisuus tai kuva ihan itsestään. 

Tässä pari esimerkkiä zenspirationista itsestään sekä korttina. Kuinka Zenspiration sinun kortissasi tulee esille? Korttikoolla ei ole väliä. Vain sillä, että mukana on zenspiration ja hieman nyt enemmän, kuin pelkät sukat tytöllä. Anna palaa! Ole rohkea! 



Kyllä kyllä, kuten kuvaohjeessakin sanotaan, vaadittava määrä porukkaa ja arvonta on taattua. 




Kommentit

Unknown sanoi…
Mikä tää korttivuosihommeli on? Yritin googletttaa, mutta päädyin aina tänne :) Onkohan tää niinkuin knit-a-long, eli vuodenajan mukaiset ryhmäneulonnat?
Korttivuosi 2015 on minun ylläpitämä korttiaskarteluhaaste. Ohjeet Näetkin kun avaat kuvan suuremmaksi. Osallistua voi kuka tahansa joka tahtoo ja tekee teeman mukaisen kortin. Tämä haaste on tämän vuoden voimassa joka kuukausi.viime vuonna oli vielä inspishaastekin (pari vuotta,kaikille käsitöille)mutta lopetin sen. Ensi vuonna jokin muu ellen lopeta koko haastetta.
Eipä kestä. Kysymällä asiat selviävät
Syyslomalle kivaa tekemistä!
http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2015/10/atc-kortti_7.html minun korttini
Mrs K Niin kyllä. Kuukausi aina aikaa tehdä, joten mukaan kerkeää kaikki jotka tahtovat. :)
Ulriikka sanoi…
Väritin kaksi atc:tä.
KIITOS IHANAT! HAASTE ON PÄÄTTYNYT!