Taikuutta paketillinen kiitos

Pieni tyttö oli käyttäytynyt huonosti, ja hänen äitinsä torui häntä tuon tuostakin. Eräänä päivänä tyttö oli yrittänyt erityisen lujasti, eikä ollut tehnyt pienintäkään tuhmuutta, josta häntä olisi nuhdeltu.

Kun äiti sinä iltana oli vienyt hänet nukkumaan ja lähti portaita alas, hän kuuli tytön nyyhkyttävän. Äiti kääntyi takaisin ja löysi tyttären pää tyynyyn hautautuneena. Nyyhkytysten lomassa tytär kysyi: "Enkö ollutkin ihan kiltti tyttö tänään?"

"Se kysymys satutti," äiti sanoi. "Olin ollut aina heti oikaisemassa kun hän teki jotakin väärin, mutta kun hän oli käyttäytynyt koko päivän moitteetta, en ollut edes huomannut sitä. Olin pannut hänet nukkumaan lausumatta ainoatakaan tunnustuksen sanaa."



Lapset ovat taivaan lahja. Näitä lahjoja tulee muistaa myös kiittää, eikä vain torua. Toisinaan myös hemmotella lahjalla, palkita, kannustaa... Antaa lahja, joka tuottaa iloa, inspiksiä ja opettaa samalla!

Etsitkö ainutlaatuisia leluja netistä?
Täydellistä lahjaa?
Onko kaikki supermarkettien lelut jo "niin nähty"?

Ekokivasta löydät lasten leluja ja vauvatuotteita jotka saavat lapsesi hihkumaan ilosta. Ekokivan valikoima innostaa ja on taatusti erilaista ja kehittävää. Lapsen työtä on leikkiä. Oppia leikin kautta ja saada onnistumisen iloa. Massatuotantoa Ekokivasta et löydä.

Ekokivan lelut ovat pedagogisia, reilusti tuotettuja ja luomuleluja. Kaiken lisäksi tämä lelukauppa on aina avoinna ja ihan sinun lähelläsi, verkossa.


Mitä sanot esimerkiksi Taikatusseista?  
Pakkaus sisältää 9 eri väriä ja "maagisen" kynän. tätä ei näkemättä voisi uskoa.. Ehkä..



Katso kuinka väri muuttuu kun vedät kynän sen yli minkä olet piirtänyt. Vaihda väriä siihen mihin olet piirtänyt tai kirjoita salaisia viestejä. Kun minulle nämä tussit saapuivat alkoi keittiömme pöydälle ilmestyä mystisiä pieniä paperin palasia. Olin tosin sanonut Muruselle, että aina, jos palan kaverina on tussi, ala värittämään. ;) Näin tussiväri paljastaa salaisen viestini hänelle. 

sponsored by Ekokiva

Maagiset kynät saavat lapsen kehittymään taiteellisuudessa. Eikä siinä vielä kaikki!  Myös me aikuiset nautimme maagisen kynän kosketuksesta paperin pinnalla.  Korttiaskartelijat huomio huomio!

Väritusseilla kirjoitettua

sama teksti valkoisella tussilla päälle viivoja piirrettynä
Mieti, kuinka ihania kukkia, eläimiä, paisleytä, zentagleja tms ihanuuksia näillä taikatusseilla saa tehtyä! Ja helposti! Voin paljastaa salaisuuden: tähän ei tarvita kalliita taikapulvereita, maagisia voimia tai muitakaan vippaskonsteja. Vain paketillinen Ekokivan taikatusseja sekä luovuutta!


Ehdottomasti ekologista tyyliä ipanoille! Joulupukki, joulupukki, valkoparta vanha ukkii... Tuoppa kaikille taikatussit! 

Kommentit

Voi vitsi miten mageet tussit <3
Ei tarvii olla edes pikkutyttö, tällainen isompikin haluais nämä.
Unknown sanoi…
Meillä on ollut vastaavat! Oli kivoi.
Anonyymi sanoi…
Onko tää yhteis työpostaus?
Voi Kiitos Taru, ja anonyymi, kyllä, tuote saatu blogitestiin. Maininta asiasta näkyykin postauksessa Ja instagramissa!