Juuttinarulla kuntoon

domus classica
Muistatko, kun kerroin saaneeni blogin kautta paketillisen juuttinarua Domus Classicalta erinäisiin projekteihimme? Kerroin aikaisemmin kissojen kiipeilypuusta, joka sai uuden pinnan juuttinarulla aina kattoon saakka. Voit lukea kyseisen postauksen TÄÄLTÄ

juuttinaru

Meille kissat ovat tärkeitä, perheenjäseniä ja lapsia, joten myös heidän hyvinvointinsa on meille tärkeää. Kynsien hoitaminen on ihan yhtä tarpeen kissalle, kuin meille ihmisillekin. Minä leikkaan kynteni, kissa raapii. Toki joskus pitää hieman avittaa saksin.

Meidän pojilla on yksi pienempikin kiipeilypuu, mikä on todella kovassa käytössä ja rakas. Tämä puu oli jo meidän edellisellä kisulla. Jo hän raaputteli kynsiään tähän pikkutelineeseen antaumuksella. Hyvä teline pistettiin kasaan ja varastoon odottamaan tulevaa suloisen poikamme nukuttua pois.

Ja tuleva olikin vuoden päästä kaunis punakarvainen leijonamme. Leijonanpoikanen on raaputtanut monet kerrat jo tätä telinettä, ennenkuin perheemme lisääntyi jälleen uudella lapsukaisella. Pikkukirppu, leopardinpoikanen on ollut mukana tempomassa juuttinarua hajalle ja kynsiään terälle. Ja tässä siis tulos! 

kiipeilypuu

Pakkohan meidän oli kunnostaa myös tämä raapimispuu! Domus Classican juuttinaru on ihan paras valinta tähän hommaan! Sopiva paksuus, laadukas ja kestävä naru, joka on myös helppo kieputtaa! Turvallinen myrkytön liima on narua pitämässä paikallaan. 

Kissoille tehty
Teline on valmis! Nuo kaksi tupsua kuuluvat telineen alkuperäiseen varustukseen aivan kuten lettikin. Päällystettiin vain se osa, mikä oli rikki. Loput yhä raapimiskuntoisia. 

leijonanpentu
Oi sitä iloa, kun leijonamme pääsi tutkimaan rakasta kiipeilytelinettään! SE TOIMII! JIPII! 


Teline toimii myös tähystystornina ulos, huovan alle voi nukahtaa yöksikin tai päikkäreille ja kisajuoksua "kumpi kerkee ensin" leopardinpojan kanssa.


Kiipeilyteline on nyt jälleen kovassa käytössä molemmilla pojilla. Suosittelen siis vanhan rakkaan telineen helppoa ja nopeaa kunnostusta sen sijaan, että heittäisit pois ja ostaisit uuden. 

Ja sinä, jolla ei ole kissaa, Domus classica on paljon muutakin! Erilainen remonttikauppa! Kaikille meille, jotka tahdomme himpun verran erilaisen kodin, laatua ja tyyliä. Ei mitään tusinakamaa! 
Tutustumisen arvoinen paikka! 

yhteistyössä Domus classican kanssa

Kommentit

Kyllä tuo leijonanpoikanen on niin suloinen ♡
Täti Punainen sanoi…
Täytyy ehkä tehdä samat meillä. Vanha kiipeilypuu on jo vähän kärsinyt.
TässÄlä juuttinarussa kohtaa hinta ja laatu. Täällä paikallinen firma myy kalliimmalla huonompilaatuista narua. Kissoille laatu on pitkällä aikavälillä tärkeää.
Taisi tulla nyt kisuille kissanpäivät. :) Ihanaa viikonloppua! <3
Tiia Koivusalo sanoi…
Mahtavaa, kyllä kisujen ehdottomasti pitää päästä toteuttamaan itseään. Kivaa viikonloppua Viltsu <3
Silkku sanoi…
Voi että miten oikein näkee kuinka leijonanne rakastaa tuota telinettä. Meillä on kanssa kattoon asti itsetehty kiipeilypuu josta pääsee kirjahyllynpäälle ja vielä sieltä katon rajaan laitettuun kantokoppaan josta on tehty maja kissoille. Mä muistaakseni laitoin silloin toiseen blogiini kuviakin, mutta siitä on jo aikaa monta vuotta.