Kun mieli tarvitsee energialatausta

telkkä

Meillä on keramiikka-telkkä, joka on seurannut Murusen matkaa vuosikaudet. Meitä kiinnostaisi tietää, kuka telkän on valmistanut, mutta vaikka kuinka yritän googlettaa signeerausta, en onnistu jäljittämään tekijää. Siksi kysynkin sinulta, onko tietoa mystisestä taiteilijasta? en uskokaan, että mikään tunnettu nimi takana on, eli edullinen tirppi varmasti. Rahallinen arvo ei kuitenkaan ole oleellinen asia, vaan silkka uteliaisuus. Sitäkään en tiedä, kumminko päin signeeraus tulisi lukea. 

signeerattu lintu
nimikirjaimet

Lintumme nimestä ei siis saa selvää, mutta yhdessä asiassa olen varma. Nimittäin rakkaudestani Weledaa kohtaan ja mitä Weleda-nimen taakse kätkeytyy. 

Weledan nimen takana on yksi perustajista,  Rudolf Steiner, joka antoi nimen kunnianosoituksena ikivanhalle kelttiläisnaisten perinteelle auttaa ja parantaa sairaita luonnon lääkekasveilla. Näitä hyvin viisaita naisia kutsuttiin Weledoiksi ja he opettivat seuraajiaan ymmärtämään luontoa ja jakamaan oppiaan eteenpäin. Weledan arvomaailma on siis täydellisesti yhteydessä minun arvoihini, eli miksi pantata hyvää, kun sen voi jakaa muillekin! 

citrus creamy body wash

Kun ensi kerran tutustuin Weledaan, huokailin syvään ihastuneena. Seuraavalla kerralla sama homma. Nyt jo tiedän, että tuotemerkki ON laatua ja jokainen tuote tarkoin valmistettu vain ja ainoastaan korkealaatuisista raaka-aineista ja rakkaudella. Weledan juuret ovat 1921 lähtien, eli mikään uusi juttu tai tähdenlento tämä ei ole.  Nykyään Weleda löytyy 51 maasta ja Suomessa Weledaa on myyty vuodesta 1961. Pohjoismaiden ja Baltian pääkonttori on sijainnut Järnassa, Tukholman ulkopuolella, vuodesta 1958. Kovin kaukaa ei siis tarvitse Weledaa etsiä. Meillä Kuopiossa Sokos myy Weledan tuotteita suoraan, mutta myös Verkkokaupat ovat ottaneet Weledan tuotteet jälleenmyyntiin hyvinkin laajasti. Fair trade-sopimusten avulla Weleda tarjoaa raaka-aineita tuottaville talonpojille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea.

Mitkään  Weledan tuotteista eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita, väri- tai tuoksuaineita, tai parabeeneja, eikä ainesosia.  Valmiita tuotteita ei ole testattu eläimillä. Weledalta löytyy laaja kirjo erilaisia tuotteita koko perheelle vauvasta vaariin. Löydät varmasti omat suosikkisi. tutustu valikoimaan TÄÄLLÄ


vartalonhoitotuote

CITRUS CREAMY BODY WASH

Citrus Creamy Body Wash saapui testiin ja löysi heti tiensä sydämeeni. Ei tietenkään yllätä, sillä kuten mainitsin jo, Weleda on laatua. 

Jokin halpa suihkugeeli on ihan kiva. Maksaa vain euron tai nippa nappa 2 euroa. Tuoksuu ihan kivalta ja pesee ihan kivasti. Ennemmin tai myöhemmin huomaat, kuinka ihosi kuivuu karrelle ja vaatii voiteen pinnalle. Ja entäpä kaikki se, mitä et näe? Lähtökohta, viljelmät ja työntekijöiden palkkaus? Kuinka monta eläintä on saanut vakavia oireita siksi, että peseydyt kyseisellä suihkugeelillä?  Entä lopputulos, mihin suihkugeelin kemikaalit ja mahdolliset muoviset hierovat helmet joutuvat? Mereen! Meressä kaloihin ja kaloista sinuun itseesi takaisin! Nämä kaikki seikat on huomioitu Weledan valmistuksessa. Ihan alusta loppuun saakka!
Citrus Creamy Body Wash on raikas ja virkistävä suihkutuote, jonka sisältämä sitrusöljy vaikuttaa niin mieltä että kehoa piristävästi. Kun avasin pakkauksen pestäkseni itseni, ihana valkoinen "kerma" valui kädelleni. Tuoksu hurmasi minut vahvalla, muttei pistävällä tuoksullaan. Suljin silmäni ja annoin suihkukerman hyväillä ihoani. Palasin Turkkiin nauttimaan ihanasta lähes päivittäisestä sitrus-juomastani. 

Sitrukset

Citrus Creamy Body Wash sopii erityisen hyvin käytettäväksi aamuisin tai kun mieli tarvitsee energialatausta. aidot sitruunat ja appelsiinit saavat tämän huumaavan energialatauksen aikaan. Sitrus-suihkuvoiteen hieno seesamöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon kosteustasapainoa ja suojaavat kuivuudelta. Suihkuvoiteella on ihoystävällinen pH-arvo ja puhdistavina aineina ovat miedot sokeritensidit, jotka takaavat hellävaraisen puhdistuksen.

Voit käyttää suihkuvoidetta monin eri tavoin, itsellesi sopivalla tyylillä. Tai vaikka kaikkina tapoina.
*suihkusaippuan tavoin suihkussa 
*Pesunesteenä kylvyssä
*käsien pesuaineena
Hiero suihkuvoiteesta käsillä hieno vaahto ennen iholle levittämistä. Suihkuvoide on riittoisaa, ihanan hellästi vaahtoavaa ja ihoani hellivää. Liian runsas vaahto on minusta ärsyttävää, kun sitten joutuisi huuhtomaan koko suihkutilan vaahdon jälkeen useaan kertaan. Tämä tuote vaahtoaa, muttei liikaa. Tuoksu tosiaan antaa energialatauksen, mutta vaikka mieto ja hempeä tuoksu jääkin iholle, ei iholla tuoksu missään nimessä ole voimakas. Päinvastoin suihkuvoiteen tuoksun ansiosta voit nauttia raikkaasta, puhtaasta tuoksusta ja paremmasta mielestä koko päivän!
Lisäksi suihkuvoide jättää suojan kosteuden haihtumista vastaan.

(INCI):

Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-Glucoside,
Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citral*

* from natural essential oils

yhteistyössä Weledan kanssa

Kommentit

Weleda on yksi omia suosikkejanikin. :) Ihanaa päivää. <3