Piparkakku-puolukkamuffinsit

piparkakku-puolukkamuffinsit

Mitä joulu pitää sisällään? 
Piparkakut, maustekakut, puolukkaa,.. Makuja ja tuoksuja. Elämyksiä ja rakkautta. tomusokerihuntuja ja rapisevia kääreitä. nämä ainakin kuuluvat jouluuni. 

joululeivonnaiset

Minulle tuli ylläripostia, joka sai hymyn korviin saakka venymään, sillä paketti sisälsi mm nämä ihanat joulumuffinsit! Eivät maksa kaupassa montaakaan euroa, ja ovat varmasti tämän joulun suosikkeja monessa kodissa. Pieni asia, suuri ilo tässä kodissakin. 

Joulumuffinsit leipoo Pågen. Pågen auttaa vähentämään joulustressiä, kiireen tuntua ja antaa enemmän aikaa ola perheen kanssa ja NAUTTIA joulusta. Eihän se nautinto ole, että pitää juosta sinnetänne ja pitää olla superäiti kaikkine alusta asti itse kasvattaminen raaka-aineineen ja leipomuksineen. Kyllä aikuisen ihmisen pitää pystyä myöntämään itselleen ja toisillekin, että en vaan pysty ihan kaikkeen ja vaikka pyydänkin apua, olen silti, tai jopa juuri sen takia parempi vanhempi tai ihminen yleensäkin. Pågen auttaa mielellään meitä jokaista. Heillä on siihen resursseja, ja kun itse maistoin piparkakku-puolukka-muffinsseja, oli reaktioni, että kuin omatekoista! 


maustekakku

Nyt sinua varmasti kiinnostaa tietää, miltä maistuu oikeasti piparkakun ja puolukan makuinen muffinssi. Parhaitenhan saat sen tietää ostamalla itsellesi paketin ja luvan kanssa maistelette sen perheesi kanssa. Mutta jos yhä epäröit, voin paljastaa miltä minusta tuntui.

Tosiaan ihankuin itse olisi tehty, oli eka ajatus. Saatan silmissäni nähdä tovi sitten uunista ulos vedetyn muffinsipellin, jossa jäähtyneet muffinsit. Olen kuorruttanut ne tomusokerihunnulla ja olen valmiina laittamaan ne pöytään tarjolle. Se ero Pågenin ja minun tekemiini muffinseihin on, että minulla ne palavat helposti, Pågenilla pinta on just eikä melkein!

Joulumuffinseissa maistuu ihanat joulun maut: kaneli, inkivääri ja neilikka, aivan kuten parhaimmissa maustekakuissa.Täyteläisen maun kruunaa tuoresurvottu puolukkasose, joka ei missään nimessä potki suussa, vaan on hyvin pehmeä ja sopusoinnussa muiden makujen kanssa. Juurikin nuo mausteet tuovat piparkakun maun. Et siis koe rouskis rouskis-efektiä haukatessasi muffinsista palasta. Tekarit eivät lohkea joulunakaan. Muffinsi ei siis ole kova, vaan erittäin kuohkea ja pehmeä. Paljon kuohkeampi, kuin maustekakut, joihin makua vertasin. Lisäksi yksi olennainen seikka, jota Pågenin muffinseissa on totuttu maistelemaan, eli creme-täyte. Sitä tässä joulumuffinsissa ei ole.

Vinkki: Jos tahdot, laita muffinsin päälle esimerkiksi voicreme tai kermavaahtokiekura ja koristele mieleiseksesi.

Erinomainen pikkuleipä niin kahvin, teen, kaakaon kuin glöginkin kaveriksi.


yhteistyössä Pågenin kanssa

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Voi Pågen minkä taas teit, mitä herkkuja! <3
Anonyymi sanoi…
Kuullostaa hyvältä !
Tiia, Pågen osaa aina yllättää.