Kultaiset paperit

kultainen kääre

Minun Livboxini kanssa kävi hassusti. Odotin innolla sitä saapuvaksi heti lokakuun alussa ja kun ensimmäiset livbox-bloggaukset ilmestyivät, kuolasin postiluukulla yhtenään sen perään. Mutta mitään ei vaan kuulunut. Normaalistihan saan tekstiviestillä ilmoituksen, että livbox on nyt haettavissa. Viikon päästä tutkin kännykkääni kummissani, että enkö ole huomannut sit saapumisviestiä!? Vaan kun ei niin ei. Kävin katsomassa Livboxin sivuiltakin, mitä siellä sanotaan. Seurantakoodi ONNEKSI oli siellä, ja siitä huomasin boxin olleen jo viikonpäivät asiamiespostissa! 

Ei, en ole saanut viestiä saapumisesta! Kassaneidin tuhahdus oli, että vika on operaattorissa. He ovat sen taatusti lähettäneet. Lisäksi samaan postiin jättämäni korulähetys on kadonnut taivaan tuuliin! Vein toiseen postiin samankokoisen kuoren, jolla korvaisin menetykset asiakkaalle, ja sitä kautta samalla maksulla meni perille vuorokaudessa 2-luokassa! Ja jotta yhteensattumia lisättäisiin entisestään, niin Murunen hakee yleensä paketit töiden jälkeen kyseisest postista. Toki olen valtakirjan kirjoittanut, kuten eräänäkin kertana. Laitoin sähköposti-ilmoituksesta saajan tiedot, lähettäjän tiedot ja hyllypaikan numerot , allekirjoitin ja selvensin jne. Niillä tiedoilla olemme hakeneet siihen asti aina kaikki tuollaiset kännykkä- tai meili-ilmoitetut lähetykset. Tähän samaan aikaan, kun kaksi edellä mainittua kämmiä sattui, sattui sekin, ettei Murunen saanutkaan postista ulos lähetystä valtakirjalla! Kassaneiti näki kyllä, että paketti oli siinä hyllypaikalla ja näki kaikki oleelliset tiedot, mutta ykskaks olikin uusi sääntö, eikä ilman FI-tunnusta saa luovuttaa lähetystä. Ei edes valtakirjalla. Kerrottakoon, että tuon jälkeen on taas eri virkailijoille riittänyt kaikissa toimipaikoissa, joista postit haemme, pelkkä hyllypaikka. Onpa kerran käynyt niinkin, ettei koko paketti saapunut perille. Kun aloin asiaa selvittää, oli se kääntynyt takaisin vastaanottajalle, koska "minua ei löydy". Seuraavalla kerralla löytyi.  Pikkusenkos siis alkanut mietityttää..

kosmetiikkaa

Onneksi kuitenkin Livbox saapui ja mitä ihanaa pitikään sisällään! Nuo ihanat kultaiset paperit ennustivat laatua, ja totta se olikin. Kultaisiin papereihin oli kiedottu jopa oikeankokoisia tuotteita. 

*Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä Meikkivoide (Ovh 17,90€ / 30ml)
*SkinGain-kollageenijuoma
*Vaseline Essential Healing Spray (Ovh 5,50€ / 190ml)
*Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Plumping Spray -hoitosuihke 17,50 € / 200 ml

kauneudenhoitotuotteet

*Pepsodent White Now Gold (4,00 € / 75 ml)
*
L’Occitane Almond Shower Oil (19,50 € / 250 ml)
*Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Taming Shampoo (17,50 € / 200 ml)

Aivan mahtava paketti kaikin puolin. Joillekin tuo meikkivoide on liian vaalea, mutta minä olen kalpeaihoinen, harmahtavakin, sairauden vuoksi, ja keski-ikäisenä naisena juonteita jo on, joten mitään super-peittävää ja uurteisiin värikkäästi jäävää voidetta en edes kaipaa.

Vielä en niin kauaa ole livboxin tilaaja ollut, että olisin saanut lisälahjana hohtopuuteria, mutta tähän olen enemmän kuin tyytyväinen.

Oliko sinun boxissasi eroa? 
Olisiko sinulle näistä kelvannut jokin tuote? 
Entä mikä olisi inhokkituote? 

vartalonhoito

Kommentit

En tilaa livboxia, mutt kyllä nuo hiustuotteet olisivat minullekin kelvanneet.
KataMaria sanoi…
Mulla oli hiuksiin jätettävä hoitoaine ja lämpösuoja. Että hiukan näissä on eroja!
Oon kans miettinyt, et Joulukuun jälkeen lopetan kyllä boksin tilaamisen. On alkanut niin kovin toistamaan itseään!